mrmiki 431 Napisano Avgust 2, 2020 Svrati ponekad, 314 postova Lokacija: Beograd, Zvezdara, Mirijevo Motocikl: Suzuki GSF 650S Bandit Prijavi odgovor kao problematičan @lestra jeste to je ta @mick ja vise nemam dilemu TRK Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2349 Napisano Avgust 2, 2020 Zainteresovan, 626 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Uh, nanu mu jeb... ala je lep u zutoj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16784 Napisano Avgust 3, 2020 Integrisan, 4988 postova Prijavi odgovor kao problematičan Moto - News, Mercato moto: luglio +25,7% e Benelli TRK 502 sempre più WWW.GPONE.COM Dopo la reazione di giugno continua il momento positivo, che porta ad un recupero parziale di quanto si era lasciato sul campo. Il saldo dei primi 7 mesi del 2020 è di -14,63%. Intanto... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamy 97 Napisano Avgust 4, 2020 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd,Mirijevo,Zvezdara Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan 1. MrMiki,187cm,100kg...Trk502x grey uplacen.....ocekujemo prinovu krajem avgusta(pocetkom septembra) 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Tamy 97 Napisano Avgust 4, 2020 U prolazu, 29 postova Lokacija: Beograd,Mirijevo,Zvezdara Motocikl: Kymco Agility 125 Prijavi odgovor kao problematičan 2. Danas polozila za A2...(Osmeh do uveta) sacujem i ja Benelija:) 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otolePG-MNE 259 Napisano Avgust 4, 2020 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Benelli trk702x Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, Tamy je napisao: 1. MrMiki,187cm,100kg...Trk502x grey uplacen.....ocekujemo prinovu krajem avgusta(pocetkom septembra) Sa srećom. Zdravo da ga voziš i dobro da te služi. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Avgust 4, 2020 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan 2. Danas polozila za A2...(Osmeh do uveta) sacujem i ja Benelija:)Bravo, samo napred Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5421 Napisano Avgust 4, 2020 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Ajde da izbacim jednu ekskluzivnu koju ćete naći sledećeg ponedeljka i u tekstu sa testa: 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otolePG-MNE 259 Napisano Avgust 4, 2020 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Benelli trk702x Prijavi odgovor kao problematičan pre 14 minuta, Jovan Ristic je napisao: Ajde da izbacim jednu ekskluzivnu koju ćete naći sledećeg ponedeljka i u tekstu sa testa: Jel' testiran samo 502x ili i obični 502? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4730 Napisano Avgust 4, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 6006 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan @otolePG-MNE Kolega, nema potrebe da citirate post iznad vaseg, pogotovo ako sadrzi fotografije. Tako se nepotrebno zagusuje Forum i zauzima prostor na stranici. Dovoljno je da ukucate @ i naziv forumasa na ciji post zelite da odgovorite. Dobicete ga u plavom pravougaoniku (kako sam ja vas naveo) i napisete sta zelite a on ce dobiti obavestenje da ste ga naveli u odgovoru... 2 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5421 Napisano Avgust 4, 2020 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, otolePG-MNE je napisao: Jel' testiran samo 502x ili i obični 502? Samo 502X Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otolePG-MNE 259 Napisano Avgust 5, 2020 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Benelli trk702x Prijavi odgovor kao problematičan @alexanto Ok, potpuno jasno. Tnx 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salesale 89 Napisano Avgust 6, 2020 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
salesale 89 Napisano Avgust 6, 2020 U prolazu, 40 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sva 4 prodata kupcima u Beogradu. Neka je sa srećom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Avgust 6, 2020 Drug član, 1103 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ijaaaooooo.....Baš ...Krasni!Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8584 Napisano Avgust 6, 2020 Drug član, 1867 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Sva 4 prodata kupcima u Beogradu. Neka je sa srećomPoštari? Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk 1 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10489 Napisano Avgust 6, 2020 Hronični Motociklopata, 7324 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad može Land Rover, može i Benelli 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16784 Napisano Avgust 6, 2020 Integrisan, 4988 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sad kad krenu da stizu paketi sa alija uhuhuh. 1 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otolePG-MNE 259 Napisano Avgust 9, 2020 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Benelli trk702x Prijavi odgovor kao problematičan On 13.7.2020. at 20:42, PX200e 1984 je napisao: Licno sam pitao glavnog majstora u servisu i to mi je rekao!!! I pokazao mi je identican ventil na Multistradi!Znaci nisam cuo tipa rekla-kazala,nego mi je glavno majstor rekao Prije neki dan sam probušio gumu na mom trk502x-u. Ima unutrašnju tj. Nije tubeles Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mick 3122 Napisano Avgust 9, 2020 Drug član, 2308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: TRK502X......SVT650X Prijavi odgovor kao problematičan Čovek prešao sa 502 na 502X... Juče bilo otkrivanje novog bajka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PX200e 1984 27 Napisano Avgust 9, 2020 U prolazu, 25 postova Lokacija: Beograd Motocikl: VESPA PX200e 84',Vespa COSA 200,BENELLI TRK 502X RED Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, otolePG-MNE said: Prije neki dan sam probušio gumu na mom trk502x-u. Ima unutrašnju tj. Nije tubeles Video sam kasnije da ima unutrasnju,prosto ne mogu da verujem da mi je covek to rekao!Ne znam sta da kazem,on je mene da kazem obmanuo ,ja vas ... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otolePG-MNE 259 Napisano Avgust 9, 2020 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Benelli trk702x Prijavi odgovor kao problematičan On 11.7.2020. at 20:47, BusMan je napisao: Ja sam taj isti vozio do 6000 obrtaja po Saletovoj preporuci i nije bilo nikakvih vibracija. Pre 1 sat, mick je napisao: Čovek prešao sa 502 na 502X... Juče bilo otkrivanje novog bajka @mick čovjek je živa legenda. Na njegovom YT kanalu možete vidjeti mnogo korisnih savjeta. Sam servisira i popravlja motor, pritom ima lijepih putopisa. Možete mu slati sva pitanja u vezi Benelli-ja, daće vam odgovor i savjet. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jovan Ristic 5421 Napisano Avgust 10, 2020 Ne silazi, 4819 postova Lokacija: Srbija, Padej Motocikl: Honda VTR1000SP1 (Službeni), Suzuki SV650S, Tomos T15SL, Tomos T011, Tomos APN4 Prijavi odgovor kao problematičan Evo ga, nije žut i nije TRK502, već je TRK502X Benelli TRK502X - Praktičan i štedljiv - BJBikers.com BJBIKERS.COM Kako bi vam približili ovaj motocikl koji, sa firmom Burnoutom dogovorili smo test njegove adventure verzije TRK502X. 9 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 4730 Napisano Avgust 10, 2020 BJB Maxi Scooter Club, 6006 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Odlican tekst. Svaka cast! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
otolePG-MNE 259 Napisano Avgust 10, 2020 Svrati ponekad, 156 postova Lokacija: Podgorica Motocikl: Benelli trk702x Prijavi odgovor kao problematičan @Jovan Ristic pozdrav Jovane. Odličan tekst. Lijepo opisano sve. U potpunosti se slažem sa svim što je navedeno jer vozim isti takav sa test-a. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...