GAGI74 525 Napisano Novembar 15, 2018 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Zamolila me je gospodja koju sam danas sreo u kiosku da pomognem tako sto cu liflete podeliti kolegama. Sin joj je bolestan i skupljaju sredstva za transplantaciju maticnih celija u Nemackoj. Treba da skupe 90 000e. Ne poznajem ljude ali to nas nikada nije sprecavalo da budemo humani. Sms je 200din. 4 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TomyB 117 Napisano Novembar 15, 2018 Svrati ponekad, 213 postova Lokacija: Subotica Motocikl: (Ex) Yamaha TDM 850 3VD, Aprilia Mana, Yamaha FZS1000 Fazer Prijavi odgovor kao problematičan Poslao Sent from my BBD100-1 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1539 Napisano Novembar 15, 2018 Никад не једи жути снег!, 725 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Podrzavam druze! Malo po malo...nadam se da ce da se nakupi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8075 Napisano Novembar 15, 2018 Drug član, 1701 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Poslato! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Novembar 15, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan : 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 525 Napisano Novembar 15, 2018 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala svima od! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Novembar 15, 2018 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano Novembar 15, 2018 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan Isto, isto. Skupice se 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 5634 Napisano Novembar 15, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 1741 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobi_krofna 426 Napisano Novembar 15, 2018 Svrati ponekad, 268 postova Lokacija: stockholm Motocikl: plavi Prijavi odgovor kao problematičan bravo, gagi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15884 Napisano Novembar 15, 2018 Integrisan, 9301 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Uplatio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Novembar 16, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 2573 Napisano Novembar 16, 2018 ODUSTO OD DIJETE, 2640 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: GSX650F & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Poslao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11633 Napisano Novembar 17, 2018 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo ljudi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Novembar 18, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan briga o zdravlju je ingerencija države., ovako i slično samoogranizovanje je anarhističke prirode, i subverzivna radnja., mešanje u državni poso.., ili je možda država neprijatelj ako mora baš ovako..?, a može se i protumačiti kao javna prošnja, a to je unemiravanje savesti raje, za šta onda plaćamo akcizu poreze, takse , kazne!? dokle bre SMSovi!? oće li se država odreći PDV-a na SMS!? 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Novembar 18, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan У праву си, али просто, када сам у могућности, помогнем.Мада, да будем искрен, непријатно сам се изненадио када ми је стигла захвалница од политичара. Да сам знао да је његова фондација, не бих слао.Не знам зашто, помислио сам да иде директно на рачун тих људи.Уопштено, тим разним фондацијама ич не верујем.Али, ово није тема за овакве расправе. Можда бисмо могли отворити нову где бисмо претресли све аспекте оваквог деловања? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Novembar 18, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan što nije!? ti ustvari plaćaš firmi nekog aleksandra šapića, a on posle tera dalje; moguće da je krajnji korisnik i izmišljen, ovo je javna prošnja, kao kad ciganka ispred šiš ćevapa traži pare za lekovi, a el oćeš jedan šiš ćevap, neću, jela sam kad sam pošla. inače za lokalne pijandure imam razumevanja i za njih se nađe do 100 kinti uvek., a ovo, pa reko sam šta je u pitanju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GAGI74 525 Napisano Novembar 18, 2018 Zainteresovan, 524 postova Lokacija: Beograd Zvezdara Motocikl: BMW R1250GS ADV, HONDA PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ja verujem u dobrotu i humanost ljudi. Ovo je dobrovoljno za razliku od nameta koje svakodnevno placamo i ako znamo da ne idu tamo gde treba. O politici i teorijama zavere mozemo diskutovati u nekoj drugoj temi. Ne moramo svaku dobru nameru da ukaljamo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Novembar 18, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan i to što kažeš, treba skupiti tih devedeset iljade evara, aj sad da vidimo tu profakturu, te nemačke firme. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4777 Napisano Novembar 18, 2018 Drug član, 1488 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan moj bend i ja smo u fazonu da sviramo kad god mozemo humanitarne te svirke gde se prikupljeni novac daje porodici. skoro smo za neku devojcicu od 9god , iz Petrovca na Mlavi skupili skoro 2.000e i predali joj . lezala je u nekoj grckoj bolnici i dan je bio oko 1200e , i plus oko 6 terapija po 2000e , tako nesto tako da , ako ima nekih uslova ili ce im to nekako pomoci - javi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6007 Napisano Novembar 19, 2018 Drug član, 2777 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Uvek sam rad da pomognem. I saljem i sms. Uplatim kad mogu. Radim dzabe ako neko uplati pomoc i donese uplatnicu. Jedino zaista ne mogu da se otresem gorkog ukusa da od plate dajemo 60+% za kojekakve fondove, osuguranja i ostalo, a za tu decu ne moze da se izdvoji od tog novca nego moramo da skupljamo sa strane. Zasto se ne odreknu dela akciza za fond oboleloj deci npr? Ili da makar 1% PDVa bude u te svrhe. Ima nacina, ali nema interesa niti zelje. I dalje to nije razlog da kao pojedinci ne pomognemo, a isto tako bi trebalo da nam bude motiv da kolektivno nesto uradimo da se to promeni. Ali smo dugo ugnjetavani i definitivno je da nemamo snage i moci kao narod da stanemo kao jedan i borimo se protiv onog sto nas boli u celom ovom sistemu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drumskalisica 8741 Napisano Novembar 19, 2018 Ne silazi, 5900 postova Lokacija: Novi Sad - Cacak, Srbija Motocikl: Suzuki GS 400, Sacsh Madas 125, Piaggio Zip, Tomos Targa, Honda NX 650 Dominator Prijavi odgovor kao problematičan Imamo loš zakon po tom pitanju. Mislim da bi započetak trebalo uvesti da onaj ko skrivi saobraćajnu nesreću mora da plati iz svog džepa lečenje za sve koji su povređeni i eto novca- pijan, drogiran, bahat . . . - napravi sranje u saobraćaju, povredi ljude, a njihovo lečenje plaća socijalno, pa posle za lečenje bolesnih nema novca. Ujedno mislim da bi to dosta doprinelo i bezbednosti u saobraćaju, mi bi verovatno postali mnogo " vidljivliji " za ostale učesnike u saobraćaju ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11633 Napisano Novembar 19, 2018 Drug član, 1292 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Eh kad bi govna politicarska placali sms-om a ljude lecili iz budzeta,ali kurac. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...