Vuleta 845 Napisano Novembar 5, 2019 Drug član, 874 postova Lokacija: Obrenovac Motocikl: ... Prijavi odgovor kao problematičan Da nisi ti uzeo onog Versys-a?... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1533 Napisano Novembar 5, 2019 Никад не једи жути снег!, 722 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Неће ваљда с' коња на магарца... Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Novembar 5, 2019 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Vuleta said: Da nisi ti uzeo onog Versys-a?... Nisam, imam priliku da kupim meni poznatog Varadera novijeg godista. Znam mu skoro kompletnu istoriju, u odlicnom je stanju i sa dosta dodatne opreme. Sve to ako se moj proda u sledecih mesec-dva, ako ne onda ostaje Capo i za sledecu sezonu. 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Novembar 5, 2019 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Au komso sto na varu,u ni jednom segmentu ne moze parirati capu...osim u kilazi Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Novembar 6, 2019 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Pa komsho malo da probam nesto drugo Salim se, Varadero je dosta noviji, poznajem ovaj primerak dobro, ima svasta od opreme, a i cena je veoma povoljna. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Novembar 7, 2019 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Cena je 2500 e Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Novembar 14, 2019 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Nova cena : 2400e 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mladen990 163 Napisano Novembar 14, 2019 Svrati ponekad, 171 postova Lokacija: Pozarevac Motocikl: Aprilia SL1000 Falco Prijavi odgovor kao problematičan Kad bih sad prodao svoj, odmah bih dosao da pogledam tvoj motor, prelep capo i odlicna cena. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1533 Napisano Novembar 14, 2019 Никад не једи жути снег!, 722 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan Ако још спустиш цену онда га боље поклони...Мојих пет пара... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Januar 10, 2020 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Sezona traje...Sent from my Redmi Note 7 using Tapatalk 3 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Februar 10, 2020 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Posto istice registracija, cena do kraja meseca je 2300e Posle registracije se vracamo na staro 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Februar 10, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Sta je problem kad se motor prodaje po godinu i po dana? U motoru, vlasniku ili kupcu. Mada ja ne bih problem iskljucivo trazio u kupcima, iskreno...? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15872 Napisano Februar 10, 2020 Integrisan, 9298 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Problem je u ceni. Da je stavio 2.8K€ otišao bi, izgleda. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Februar 10, 2020 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Pingvin37 said: Sta je problem kad se motor prodaje po godinu i po dana? U motoru, vlasniku ili kupcu. Mada ja ne bih problem iskljucivo trazio u kupcima, iskreno...? Pa sta ti mislis? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Februar 10, 2020 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste, slazem se, za prodaju je vaznije da bude ispoliran nego da je sve ispravno. Rolbar cu morati da skinem sad zbog registracije pa cu da ga ispeskiram i plastificiram. I far treba ispolirati ali nekako mi do sad bilo vaznije da je ispravan. Odkad sam ga ovde prvi put oglasio presao sam 15000+ a da nisam ostao na putu. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 10, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @PaPaja Kolika je potrošnja ovom motoru? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PaPaja 1187 Napisano Februar 10, 2020 Zainteresovan, 915 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Africa Twin AS 2024 Prijavi odgovor kao problematičan Ja dosta vozim po gradu, neka prosecna potrosnja je oko 7l na 100km Na putovanjima oko 6 a na autoputu kad se zgazi preko 140 onda ide i 8,9... Moj ima fabricku mapu, na Caponord viber grupi tvrde da sa drugom mapom (catfish) potrosnja ide bar litar manje Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 10, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovoru. Tako nešto sam i ja čuo da Caponordi vole da potroše goriva. Meni je i ovih mojih (Banditovih) 6,5 litara puno... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Februar 11, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, ThePainkiller je napisao: Hvala na odgovoru. Tako nešto sam i ja čuo da Caponordi vole da potroše goriva. Meni je i ovih mojih (Banditovih) 6,5 litara puno... Uzmi bmw pa ces trositi 5-l 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 11, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Pevac je napisao: Uzmi bmw pa ces trositi 5-l Yamaha TDM900 troši ispod 4 litre... 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Februar 11, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pa da li je moguće da gledate u decilitre dok vozite? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 11, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, lomitelj je napisao: Pa da li je moguće da gledate u decilitre dok vozite? Zašto uvek ovakve opaske dođu od ljudi koji žive i rade preko...? 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Februar 11, 2020 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Zašto uvek ovakve opaske dođu od ljudi koji žive i rade preko...?Eno ti ga sad. Čudim se. Nemoj da povezuješ sa tim gde živim, molim te, k'o boga te molim. Pa zar stvarno moram da vagam svaki komentar jer eto, zaboga, nisam u Srbiji!? Miša mu poljubim, valjda motore vozimo jer volimo, jer imamo šanse u životu za tako nešto? Ili grešim? Ja vožnju motora smatram uživanjem. Znam koliko troši, pratim i kontrolišem jer mi to govori da je sve u redu ako je uvek isto ili slično ali budem li gledao u potrošnju, ode on na doboš, odmah! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Februar 11, 2020 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Nije u redu da čoveku off-ujemo oglas... Nisam ja rekao da treba da vagaš komentare, nego da imam utisak da ste vi preko zaboravili da može da se živi na rubu opstanka, da se vaga da li danas sipati gorivo u motor ili u auto (nečim se mora ići na posao), a za oba se nema dovoljno para. Motor sam kupio jer motore volim od malih nogu. To mi je jedini izduvni ventil da ne poludim od sveg sranja ovde...Ovaj sam kupio na kredit, jer je u ovoj zemlji za mene nemoguća misija da pare imam na gomili i da kupim nov motor, skupu opremu i da stalno imam pun rezervoar goriva i da putujem svaki mesec negde po svetu... Tako da postoje i oni koji gledaju potrošnju motora, jer ima je svaki dinar bitan... 4 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pevac 272 Napisano Februar 12, 2020 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Donje Konjuvce Motocikl: Caponord 1000 ETV Prijavi odgovor kao problematičan Dva slicna motora ,jedan trosi 6.5l drugi 5l,napravis 10k+km da li su to decilitri ili fina razlika u novcu Sryyy za off morao sam. Komso digni cenu vec sam ti rekao,sve sto vise spustas sve vise ce misliti da nesto nije u redu ai ovo je dzaba za ovaj motor 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...