boldor 64 Napisano Septembar 25, 2018 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan U avgustu sam isao na moto skup u madjarsku.Motor mi se pokvario,stari oldtajmer,pa sam ostavio kod poznanika.Sad bi isao po motor,pikapom.Interesuje me da li moze biti problem kod carine ? Motor je jos registrovan,ima saobracajnu,sve sto treba.Hvala na eventualnim odgovorima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Septembar 25, 2018 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Zašto bi bio problem, tvoj motor, tvoja stvar, ponesi samo papire sa sobom i uživaj. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Septembar 25, 2018 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto kolega napisa. Samo opusteno, ne moze ti niko nista. Ako nije na tvoje ime, treba ti (mislim) punomocje i ovlascenje overeno u sudu ili kod notara. Ovo pravnici bolje znaju. Ako je na tvoje ime, saobracajna, licna karta i to je to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slobasuper9 2222 Napisano Septembar 26, 2018 Drug član, 977 postova Lokacija: Beograd Motocikl: NEMAM Prijavi odgovor kao problematičan Normalno ga transportujes kolima. Iznajmljivali su momci od mene kombi isli na staze neke u Grcku i Italiju,nikakav problem. Cak su vukli valjda 3 motora. 2 na prikolici i jedan u kombiju. Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boldor 64 Napisano Septembar 29, 2018 Svrati ponekad, 240 postova Lokacija: temerin Motocikl: honda CBX 550,Yamaha RD 350 ypvs,MZ TS 250-1,Danuvia 125. Prijavi odgovor kao problematičan Hvala na odgovorima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
blacksmith 120 Napisano Jul 3, 2019 Svrati ponekad, 22 postova Lokacija: Borča Motocikl: V Strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav, Možda bi mogle da vas interesuju nosači/fiksatori točka za transport motora,šetalice po garaži(mover plate,motorcycles dolly mover) blacksmith011.rs facebook.com/blacksmith011 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...