ser 7907 Napisano Septembar 26, 2018 -, 1776 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, slave74 je napisao: Kada je otisao u policijsku stanicu doznao je ko se to uselio kada, i koliko dugo je tamo ziveo. Ispostavilo se da je to bivsa zena policajca , da je "domacin"nikada nije ni video, a i ona verovatno nije prosla pored te adrese, jer je iz neke pripizdine. Nasli su i ko ju je zaveo na adresu, njena koleginica, koja ni po zalbi nije kaznjena, i koja je licno pred svojim pretpostavljenim izjavila da ce je udenuti negde drugo. Interesantno je da je vlasnik stana baba, i da se stan nalazi na lepoj lokaciji u BG... Hah! Zna se uveliko sto se to radilo, samo sto svi cute..... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Septembar 26, 2018 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, DonToni je napisao: Bio sam prisutan uvek kad mi upisuje podatke u svesku i nikad nije zvao "AVALU" radio vezom da me proveti na licu mesta. Meni ne smeta, nisam imao loša iskustva u smislu da su mi slali prijavu, i po meni je to samo ispunjavanje norme. Imao sam i ja tako iskustvo ali sam pisao zalbu i nikad mi nista nije stiglo. pre 32 minuta, Arakis je napisao: S'tebe? Dnevna i noćna smena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3116 Napisano Septembar 26, 2018 Drug član, 1192 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Užas...! Vrvtn je pokretač teme zažalio što je nešto uopšte i pitao. Korektan momak, lepo opisao, pitao šta ga muči na bajkerskom forumu a onda se javila gomila dušebrižnika da kenjaju po njemu i po zakonima, i po državi, i po policiji i tako... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 12578 Napisano Septembar 26, 2018 Drug član, 1317 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan Inace ja ovo pisanje doziveo letos oko Soluna,za sad kod nas nikad. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Septembar 26, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan tablica mora biti na ya to predvidjenom mestu-nosač.nosač takodje nesme biti pomičan -tablica mora biti fiksna bez mogućnosti pomeranja.Ako se dobro sećam postoji ukupan dozvoljen raspon uglova pod kojim može da stoji -znači nemora pod nekim baš odredjeni m uglom.I može da bude i ka spolja -kako stavlja fabrika ali i ka unutra Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zemunac72 1453 Napisano Octobar 6, 2018 munZe konZa, 765 postova Lokacija: Zemun Motocikl: R1200GS adventure Prijavi odgovor kao problematičan 01.09. Sam imao udes 06.10. Je danas,zapisinik jos uvek nisam dobio. Policija ga poslala u tuzilastvo,navodno,oni ga nisu primili....i tako. Zakonski rok od 30 dana da ga primi tuzilastvo je istekao. Ali ko jos na to gleda u nasoj lepoj Srbiji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Octobar 6, 2018 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ако имаш могућност да их мало притиснеш, питај их за број пошиљке којом су послали записник. Ако немају, значи да нису ни послали. Једино ако кажу да је њихов курир носио, онда их не можеш ухватити у лажи. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...