Jump to content

Moto Zajednica

DaniloZ

Članovi
  • Broj tema i poruka

    20
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

Profile Information

  • Lokacija
    Beograd
  • Motocikl
    Kawasaki Z1000R (2017)

Poslednji posetioci profila

Sekcija koji prikazuje poslednje posetioce ovog profila je isključena i ne prikazuje se ostalim članovima.

DaniloZ's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

0

Reputacija u zajednici

  1. Mogu samo da pitam sta znaci ovo za propusnice kad koliko ja znam, te gluposti su samo potrebne u ugostiteljskim objektima posle 20h (ako se nije nesto promenilo)?
  2. Cao svima, i ja bih da rezervisem nalepnice ako jos postoji ta mogucnost
  3. Cao svima, ja sam inace redovni davalac krvi/trombocita (O+) i sad sam video ovo. Da li su jos potrebni davaoci?
  4. To je za SX a ja trazim bas Z1000 (onaj naked), ali hvala svakako
  5. DaniloZ

    sve o kawi z750

    Za Z750 se zavrsava sa 8, ja uzeo skoro iz Amerike: Amazon.com: Genuine Kawasaki Oil Filter Part Number 16097-0008, 2 pack: Automotive WWW.AMAZON.COM Buy Genuine Kawasaki Oil Filter Part Number 16097-0008, 2 pack: Oil Filters - Amazon.com � FREE DELIVERY possible on eligible purchases
  6. Cao drugari, da li neko zna gde moze da se pazari Z1000 kod nas ili u Evropi generalno? Zvao sam i Motoring i Culeta i receno mi je da posto valjda ne ispunjava Evro5 norme nece uopste izaci u Evropi ove godine. Ako ne, da li neko mozda nekoga ko ima polovnog (2014. i nagore) i razmislja se da ga proda? Hvala unapred.
  7. Ne zakljucavam motor vise sa tim, ali mi je jos vezan lanac oko stuba jer ne mogu da ga otkljucam i poceo je malo da se oseca jer sad svi redom psi mokre po njemu pa bih da ga skinem. Ja bih voleo da ga bravar pogleda ali je problem sto je zakljucan a retko ko izlazi na teren. Da li mozda neko ima neciji kontakt ko to radi?
  8. Ljudi, ja imam ovaj lanac i jednom skoro kad sam hteo da zakljucam motor i ubacio kljuc malo je kao tezi isao, pa u zeli da ga ne silim sam ga izvadio i vratio ponovo. Kad sam probao opet, kljuc se vrteo u prazno ali nisam mogao da otkljucam lanac. Da li neko ima resenja za ovo? Samo da napomenem da sam vec probao da ga natopim WDom, kuckao cekicem, itd. Da li moze jos nesto da se uradi pre nego sto isecem bravu? Ili da li neko zna nekog bravara/kljucara ko se bavi time?
  9. bilo kako bilo, jedan pandur koji me je jednom zaustavio mi je objasnio kako navodno kamere svakako ne mogu da uhvate onu registracionu nalepnicu napred, tako da samo cepajte
  10. bitno da su mene vise puta zaustavljali jer je bilo malo podignuta (znaci na gore ne na dole) a ovi sto se vozaju okolo sa tablicama koje mozes da procitas tek ako pridjes i cucnes nikome nista
  11. Izvinjavam se sto otvaram opet malo stariji post, ali mislim da je ova tema opet postala relevantna jer sam zatekao nekoliko novih kamera u voznji po gradu pa sam hteo da pitam da li neko zna nesto o njima, tj da li rade, za sta su, itd. Primera radi, sad imaju nove kamere cim se sidje sa Brankovog mosta na novobeogradskoj strani, koje su (pretpostavljam) za brzinu. Da li neko mozda zna da li su u funkciji i cemu sluze? Hvala.
  12. Hvala svima na savetima. Izgleda da je neki prvi korak da napunim akumulator pa cu da vidim za dalje sta bude. Nadam se da je samo do toga i nije nesto drugo mada mi ni to ne bi bilo jasno, buduci da stoji u garazi u kojoj je sobna temperatura. Moguce da jesam ali sam to radio pre bez ikakvog problema. Bio je u leru svakako tako da ne vidim sto bi mu to skodilo.
  13. Cao drugari, Ne znam da li je ovo pravo mesto za moje pitanje ali koliko sam video cini mi se da jeste pa rekao da pitam ovde. Hteo sam da danas malo da provozam motor (Z750 2007) i izbacim ga iz garaze i dam kontakt. Sve super, krece kazaljka da se pomera, da pokazuje benzin, itd. Ubacim ga u ler i skinem sa kontakta dok ga ne izguram iz dvorista i ubacim opet i dam kontakt - nista. Probam nekoliko puta, uglavnom nista mada je u navratima svetlo za ler slabicasto treperilo. Rekao ok, sigurno se ispraznio akumulator (mada ne znam od cega) i prikacim kablove na caletov auto da ga dopunim. Takodje sam upalio auto a posle sam ponegde citao da nijednu od tih stvari nije trebalo da radim, ali ne znam da li je to nesto uticalo na pricu. Prikacim kablove, dam kontakt i upalim bez problema. Sav srecan ih skidam i iste sekunde se gasi motor. Probam opet, ovaj put ga ostavim da malo duze radi i cim skinem kablove - ista prica. Posle toga sam izvadio akumulator i odneo u jednu od radnji koja se bave time da ga dopunim. Tamo su mi rekli da iako jeste prazan (merenje pokazalo oko 8 volti), takodje im je merenje pokazalo da alternator nije punio. Rekli su mi da potrazim nekog elektricara pa da vidim generalno da li je nesto sa motorom i gde on to vuce struju. Sam akumulator nema toliko godina (nesto vise od dve) i Exide je tako da bi trebalo da je dobar. Nisam ostavio ukljucen kill switch pre nego sto sam ga garazirao tako da stvarno ne znam gde je otisla ta struja. Jeste tacno da ga pre danas nisam duze vreme palio (sto inace radim zime bas iz ovog razloga) ali kapiram da ne bi trebalo bas ovoliko da ga uradi. U svakom slucaju, ako neko zna nekoga ko se bavi time ili ima neke savete u vezi sa pricom bas bih vam bio zahvalan. Izvinite na duzem tekstu i hvala unapred.
  14. Hvala svima na komentarima. Ono što meni zanima je po kojoj zakonskoj osnovi on može da mi napiše kaznu a da ništa nisam potpisao, jer po nekom mom razmišljanju bi onda on mogao da u principu napiše šta hoće.
  15. Ćao svima, Danas sam imao situaciju gde me je zaustavio čika policajac jer je smatrao da mi je tablica nepropisno postavljena. Sliku toga sam priložio u nastavku ako nekoga zanima. No, ono što mene interesuje i zašta bih voleo da čujem vaše savete/iskustva je šta će biti za dalje. Pitam zato što mi nije napisao kaznu nego mi je samo zapisao lične podatke u neku svesku i vratio mi dokumenta u fazonu aj idi. Nisam hteo mnogo da ga ispitujem u tom trenutku o tome šta radi u slučaju da se ne predomisli Ono što jesam pročitao dosad jeste da za prekršaje gde je predviđena samo novčana kazna izdaje prekršajni nalog koji se potpisuje. Međutim, pošto za ovo nije predviđena samo novčana kazna, da li je moguće da on može tek tako da traži da se pokrene prekršajni postupak a da ja nisam ništa potpisao? Zar tu ne bi trebalo da bude neki zapisnik ili nešto slično? Izvinjavam se na podugom tekstu, voleo bih samo da znam na čemu sam. Hvala unapred za svu pomoć.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja