Robin Hood 3967 Napisano Septembar 9, 2018 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Imam teoriju da je Lorenco svesno žrtvovao borbu za prvo mesto da bi bio u direktnom duelu sa Markezom i cimao ga da napravi grešku i omasti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1672 Napisano Septembar 9, 2018 Drug član, 2272 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Imam teoriju da je Lorenco svesno žrtvovao borbu za prvo mesto da bi bio u direktnom duelu sa Markezom i cimao ga da napravi grešku i omasti. Bas to htedoh da napisem!!! Kakvo obilazenje 99!!! majstorski A ovaj Ponzi, covek dosao na TD Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Septembar 9, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan U pm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1672 Napisano Septembar 9, 2018 Drug član, 2272 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan E JBTMI!!!!Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Septembar 9, 2018 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Jbg, i to je trkanje Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Septembar 9, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan A userko nikako da on padne, samo na treninzima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Septembar 9, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan I evo im ga. Italija, italijanski motor, italijanski vozač. Cenim da im je već kliznula kapljica niz nogu od sreće. Seronje blentave one žabarske. Ali zato još jedna najava odličnih bitaka sledeće ili neke od sledećih sezona u Hondi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Septembar 9, 2018 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Sledeće sezone zagarantovano leti perije iz Hondine garaže Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano Septembar 9, 2018 Svrati ponekad, 466 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, dvlns said: Nije da se foliram ali ja to napisao jos kad je 99 prvu pobedu upisao Vise nije bitno ko je prvi napisao Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Septembar 9, 2018 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Dobre su vam te teorije, žrtvuje bodove i pušta timskog kolegu da ga pobedi i izjednači se s brojem, pobeda da bi se drkao s Marquezom... ..., i pao. Samo izuzetan um može da dosegne ovakva mistična saznanja. 2 1 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
GuMi5 3108 Napisano Septembar 9, 2018 Јахач змајева, 1537 postova Prijavi odgovor kao problematičan Lorenzo je bez Dukca mauna... živi bili pa gledali i sledeću sezonu... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nightrider Z 466 Napisano Septembar 9, 2018 Svrati ponekad, 466 postova Motocikl: ZRX 1100 Prijavi odgovor kao problematičan Just now, to crank said: Dobre su vam te teorije, žrtvuje bodove i pušta timskog kolegu da ga pobedi i izjednači se s brojem, pobeda da bi se drkao s Marquezom... ..., i pao. Samo izuzetan um može da dosegne ovakva mistična saznanja. +1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Septembar 9, 2018 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan @to crank Pa pad sigurno nije planirao. A što se tiče bodova, pa mnogo bi mu više odgovaralo da osvoji 20 bodova a Markez da ne osvoji ništa nego da osvoji 25 a Markez osvoji 20 ili 16. Markez je taj koji treba da se stigne, Doviciozo je tu. Sad naravno, posle ovog pada, je druga priča. A valorizaciju umova ostavi za svoje ukućane, mene nikad nisi ni upoznao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Septembar 9, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Nego, gde nađoše onu crnu gazelu u onolikoj Italiji da donosi i dodaje trofeje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Septembar 9, 2018 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, lomitelj said: Nego, gde nađoše onu crnu gazelu u onolikoj Italiji da donosi i dodaje trofeje? Vilica mi ispala!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 5989 Napisano Septembar 9, 2018 Drug član, 2775 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, to crank je napisao: Mislim na prelazak na Triumph. Zbog obrtnog momenta su ga izabrali. A duplo manje konja će za uvek da drži zdravu razliku između M2 i MGP Mislio sam na to kolega sto si napisao momenAt. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Septembar 9, 2018 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha u sledećoj trci (Aragon) pravi istoriju. Biće to najduži period bez pobede od kad se takmiče u kraljevskoj klasi. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Septembar 9, 2018 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 7 minutes ago, Robin Hood said: @to crank A valorizaciju umova ostavi za svoje ukućane, mene nikad nisi ni upoznao. Ukućane poznajem odlično, svi zdrave pameti! Čitajući šta "zaključuješ" pocforumu voleo bih da te nikad ne upoznam... a no tvoje ukućane. Na bloku si od sad da ne bi smarali ljude oko sebe i da trošim vreme na baljezgarije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Septembar 9, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha u sledećoj trci (Aragon) pravi istoriju. Biće to najduži period bez pobede od kad se takmiče u kraljevskoj klasi.I Aragon, pa onda nova istorijska tačka u Japanu, Tajlandu, Australiji... ove godine su usrali sve što nisu do sada. Da su ovo neka prošla vremena, veliki broj bi do sada u Japanu izvršio sepuku. Sramota. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Robin Hood 3967 Napisano Septembar 9, 2018 Princ Sherwood-a, 2447 postova Lokacija: Blokovi Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Septembar 9, 2018 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, abarth_maniac said: Mislio sam na to kolega sto si napisao momenAt. Aha. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3869 Napisano Septembar 9, 2018 Ne silazi, 5013 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, lomitelj said: 3 minutes ago, MOTOM said: Yamaha u sledećoj trci (Aragon) pravi istoriju. Biće to najduži period bez pobede od kad se takmiče u kraljevskoj klasi. I Aragon, pa onda nova istorijska tačka u Japanu, Tajlandu, Australiji... ove godine su usrali sve što nisu do sada. Da su ovo neka prošla vremena, veliki broj bi do sada u Japanu izvršio sepuku. Sramota. Sada mogu bukkake!¨ 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Septembar 9, 2018 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Robin Hood said: Sjajno Ali nešto ne radi pošto te opet vidim! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Septembar 9, 2018 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan Popravio! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
to crank 5342 Napisano Septembar 9, 2018 Integrisan, 13031 postova Lokacija: Buda/Szigliget Motocikl: CB 360 / . SV 650 / GSXR600(ukraden) / GSX-R 750 Prijavi odgovor kao problematičan 14 minutes ago, MOTOM said: Yamaha u sledećoj trci (Aragon) pravi istoriju. Biće to najduži period bez pobede od kad se takmiče u kraljevskoj klasi. Mora njih 5 da ne završi da bi Viňales pobedio na Aragonu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...