bajker71 9512 Napisano Maj 14, 2023 Drug član, 1461 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Nema nikakvih slika... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8009 Napisano Maj 14, 2023 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Ja vidim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 14, 2023 Prijavi odgovor kao problematičan Nema slika, ne vidim nista Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Maj 14, 2023 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Ja vidim stitnik od honde na suzuki Vidim slike samo kada bi slikao i kacenje bile bi u punoj rezoluciji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10147 Napisano Maj 14, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam š'a je u pitanju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10147 Napisano Maj 14, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Vampa je napisao: Ja vidim stitnik od honde na suzuki Vidim slike samo kada bi slikao i kacenje bile bi u punoj rezoluciji A gde piše da je od Honde? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Maj 14, 2023 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Mala sala deluju dobro samo ako mozes da naslikas kakvo je kacenje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10147 Napisano Maj 14, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Vampa je napisao: Mala sala deluju dobro samo ako mozes da naslikas kakvo je kacenje. Sutra...Uglavnom jedno kačenje na tegić,za drugo napraviš nosač za šraf-osovinicu što drži ručku kvačila/kočnice.Za one kojima je retrovizor na kormanu,dobiješ već napravljen nosač,lako se stavlja,natakneš ga (s oproštenjem)! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10147 Napisano Maj 15, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Done Kad Suzy budem isterao napolje,na fotosešn,bolje se videti.Zadovoljan! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vampa 3469 Napisano Maj 15, 2023 Drug član, 1103 postova Lokacija: Wien Motocikl: CRF 1000 Africa Twin sd06 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala. Ove moje sto imam ne pasuju bas najbolje pa gledam i trazim za koje da ih zamenim,ove ce se lepo uklopiti 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10147 Napisano Maj 15, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 44 minuta, Vampa je napisao: Hvala. Ove moje sto imam ne pasuju bas najbolje pa gledam i trazim za koje da ih zamenim,ove ce se lepo uklopiti Ako ćeš na Varadera mislim da će mu stajati bolje neke šire.Ja sam tražio manje,pliće u skladu sa veličinom motora...ovi dobri,mogu biti i plići i deblji: 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10147 Napisano Maj 16, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Sešn... 7 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano Jun 12, 2023 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Igrali se malo sa "gedžetima" ja i čika Rajko... 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3541 Napisano Jun 15, 2023 Malinar u pokusaju, 1696 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan Sad listam oglase i naidjem na dobro poznat model bandit 1250 s, kad ono plastike i oklopi od 1250 a mašina 1200 hladjena uljem sa dobro poznatim spoljašnjim alternatorom umesto namotaja, hladnjakom za ulje umesto antifriz i karburatorima umesto injektorima. Jel ovo neki karabudž ili je zaista pravljen 1200 u ovoj izvedbi? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8005 Napisano Jun 15, 2023 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @milomir22 ima i prve 650,oklopi sve novo,a mašina na karburatore i uljno hlađen. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10147 Napisano Jun 16, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, milomir22 je napisao: Sad listam oglase i naidjem na dobro poznat model bandit 1250 s, kad ono plastike i oklopi od 1250 a mašina 1200 hladjena uljem sa dobro poznatim spoljašnjim alternatorom umesto namotaja, hladnjakom za ulje umesto antifriz i karburatorima umesto injektorima. Jel ovo neki karabudž ili je zaista pravljen 1200 u ovoj izvedbi? Nije karabudž,nova serija 1200 od 2004-2006,imaš tu i karburatore i 2006o injection,a air/oil... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10147 Napisano Jun 16, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Stigoh u pauzi između kiša da je operem... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9512 Napisano Jun 16, 2023 Drug član, 1461 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan A gde ti je izduvni lonac?! Jel' njega pereš iznutra četkom za flaše? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8005 Napisano Jun 16, 2023 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @bajker71 ne moraš baš sve da primetiš.Da nisi pomenuo,ja nisam ni video da je skinuto. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10147 Napisano Jun 16, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Spremne Nije valjda da vi to ne koristite?Ccc 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9512 Napisano Jun 16, 2023 Drug član, 1461 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne skidam lonac nego ga čistim iznutra na licu mesta. Ovom četkom mogu da stignem sve do izduvnih ventila. 1 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lukac 1292 Napisano Jun 25, 2023 onaj koji oblikuje, 346 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Samo menjam ko ciga konja Prijavi odgovor kao problematičan right click test 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimits 151 Napisano Jun 26, 2023 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha FJR 1300A,Suzuki GSF 1250S Bandit,Honda ST1300 Prijavi odgovor kao problematičan Glancasmo se danas 6 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10147 Napisano Jul 9, 2023 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Završih glancanje,sad može na odmor Suzy,do pred kraj jula. 5 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BokyBoy 16338 Napisano Jul 9, 2023 (promenjeno) Vozim motor, nisam BAJKER, 2310 postova Lokacija: BGD-LHS Motocikl: Kawasaki Ninja ZZR1400 '09 ABS aka Black Widow Prijavi odgovor kao problematičan Leptijebem...i posle ja bolestan...Au @shoyyka, svaka cast druze... Najlepsi Bandit koji sam ja video i koji bih rado posedovao. Mala sugestija: Namotaj krpu na prst, umoci u Petrolej i obrisi prednju stranu lanca...mnogo lepse izgleda... Promenio Jul 9, 2023 član BokyBoy 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...