shoyyka 10181 Napisano April 14, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Kad sedneš na tormo,sa desne strane,ispod sedišta,skineš plastikicu,tu je konektor...plug&play je,nema komplikacije,nema učitavanja brzina...Fotografisaću,nemam sad kad... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano April 14, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Nego muče me druge muke...Tražim neki ranac,ćerin,valja poneti vodu,garci i td.,prodao nosač kofera,drugi stiže u maju...A bacali smo ih,davali...Sad bi mi valjala ona "grba"...tank bag! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano April 14, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, kimits je napisao: Gde ubadas dzek za indikator brzina,i gde si porucio sam indikator,bas sam planirao da ga kupim? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimits 151 Napisano April 14, 2022 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha FJR 1300A,Suzuki GSF 1250S Bandit,Honda ST1300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 3 minuta, shoyyka je napisao: Aaaa ok ok video sam taj dzek nisam znao cemu sluzi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano April 16, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Metn'o indikator,simetrija nije izgubljena,radi...aj veri 'epi... I onaj predočen gore deflektor deflektora radi pos'o,nema više tuče u vrat...i tu sam veri 'epi! Samo da ga zatamnim folijom ili drugi... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12553 Napisano April 16, 2022 Ne silazi, 7335 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Imam jedan zatamljeni da ti dam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano April 16, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, Alekre je napisao: Imam jedan zatamljeni da ti dam. Kad se budemo videli Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimits 151 Napisano April 17, 2022 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha FJR 1300A,Suzuki GSF 1250S Bandit,Honda ST1300 Prijavi odgovor kao problematičan Da li je neko upoznat,jesu li isti čitači ili ti senzori neutrala na 1250 i 650 oba 2008 god? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano April 18, 2022 (promenjeno) Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih znao,počeo zezati?Jel' nov taj,da li je baš opcija ako je polovan.Jesi li prskao kontakt sprejem,služi tako neko vreme...Ili turi indikator pa kad počne zezati imaš 0 na displeju?! Samo nov je rešenje...ili skineš pa kod elektroničara da sredi kontakte i miran... Promenio April 18, 2022 član shoyyka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano April 18, 2022 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, kimits je napisao: Da li je neko upoznat,jesu li isti čitači ili ti senzori neutrala na 1250 i 650 oba 2008 god? Isti su... To nije samo "Citac neutrala" vec i ostalih brzina, po njegovim se instrukcijama menja i mapiranje (kroz brzine i ler) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano April 18, 2022 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovako izgleda unutra, na prvoj je slici kontaktor koji sam napravio, na drugoj obelezih problem... Radi kao sat. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimits 151 Napisano April 18, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha FJR 1300A,Suzuki GSF 1250S Bandit,Honda ST1300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, shoyyka je napisao: Ne bih znao,počeo zezati?Jel' nov taj,da li je baš opcija ako je polovan.Jesi li prskao kontakt sprejem,služi tako neko vreme...Ili turi indikator pa kad počne zezati imaš 0 na displeju?! Samo nov je rešenje...ili skineš pa kod elektroničara da sredi kontakte i miran... Poceo,cistio ga ali nece,svaki deseti put upali lampicu kad je u N Promenio April 18, 2022 član kimits Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimits 151 Napisano April 18, 2022 (promenjeno) Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha FJR 1300A,Suzuki GSF 1250S Bandit,Honda ST1300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, N.F.S. je napisao: Isti su... To nije samo "Citac neutrala" vec i ostalih brzina, po njegovim se instrukcijama menja i mapiranje (kroz brzine i ler) Tebe sam i cekao da se javis jer sam znao da znas,a usput nadjoh i na netu da su isti.Čekaj,zar nije kod ovog samo za pokazivanja neutrala a na FA modelu i mapiranje brzina,to sam procitao bas ovde negde na temi,stari post? Promenio April 18, 2022 član kimits Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano April 18, 2022 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sve isto radi kao i na gsx650/1250f samo sto nemas prikaz brzina na displeju. Kada se klizac pojede prvo prekine neutral svetlo zbog manjeg kontakta (vidi sliku), kada ne upali lampu u leru stisni kvacilo, videces kako menja rad agregat. Tada nije u "neutral" mapiranju posto ne dobija info o poziciji. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano April 18, 2022 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jedino je resenje da se raspertla i odradi nov/drugi pin... Ciscenje cesto samo pogorsa situaciju (ne pitaj kako znam ) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimits 151 Napisano April 18, 2022 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha FJR 1300A,Suzuki GSF 1250S Bandit,Honda ST1300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 4 minuta, N.F.S. je napisao: Sve isto radi kao i na gsx650/1250f samo sto nemas prikaz brzina na displeju. Kada se klizac pojede prvo prekine neutral svetlo zbog manjeg kontakta (vidi sliku), kada ne upali lampu u leru stisni kvacilo, videces kako menja rad agregat. Tada nije u "neutral" mapiranju posto ne dobija info o poziciji. Da da,kontam,nadoj neki polovan za male pare koji je ispravan,stavicu ga dok ne odradim ovaj njegov,videh na temi kko si radio tvoj pa cu ispratiti uputstva,hvala na svim informacijama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano April 18, 2022 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nema na cemu, rado kucam sve sto znam Kada "crkne" ler signalizacija to je prvi znak (namerno je tako) da je preklopnik u problemu. Sve resto radi jos dugo dobro (opet, namerno su veci kontakti preklapanja za obavestavanje ecu-a o poziciji menjaca). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano April 18, 2022 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ima kod Gagija u Balosavi, 30e polovni... Od GSR-a, B kinga, i jos dosta suzukija pasuje, samo poneses svoj da se uporede rupe kacenja na blok. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimits 151 Napisano April 18, 2022 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha FJR 1300A,Suzuki GSF 1250S Bandit,Honda ST1300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, N.F.S. je napisao: Nema na cemu, rado kucam sve sto znam Kada "crkne" ler signalizacija to je prvi znak (namerno je tako) da je preklopnik u problemu. Sve resto radi jos dugo dobro (opet, namerno su veci kontakti preklapanja za obavestavanje ecu-a o poziciji menjaca). E to sam upravo skontao,agregat ne manja rad ni malo,sve funkcionise normalno tako da izgleda samo gubi kontakt na neutral poziciji,sto znaci da mapira lepo ostale brzine,ali svakako resicu problem.Nisam daleko od Kg tako da cu skoknuti i do njega 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano April 18, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo... Re: Gear Position/neutral Switch 1250 Bandit « Reply #7 on: May 24, 2013, 07:31:44 am » I had this problem within 6 months of owning my back from new. they replaced under warranty, but for the past year mine has been very intermittent. it doesn't always say im in neutral, but if I slightly move the side stand it recognises it being in neutral and the light comes back one. however for the past few months now I have noticed it I move the side stand it now just cuts engine out as it thinks it is in gear. I have had nothing but problems with it since owning form new (650 sak9 model) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano April 18, 2022 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Celu sam tu pricu obradio u temi o gsx650f na strani 21... I zasto zasvetli kada se samo okine copa (dobije masu tim putem, preko releja) . 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano April 18, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Zanimljivo je kako pravi njesra ovo malo njesra...al' bitno njesra(pardoniram na lengviču)! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21717 Napisano April 18, 2022 Integrisan, 9461 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ponavljam se kao papagaj Nema potrebe za stranskim lengvidzom... Sve sam na nasem divnom i bogatom otkucao Al" ovo strendzerski izgleda vecu tezinu imaDu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kimits 151 Napisano April 18, 2022 Svrati ponekad, 119 postova Lokacija: Trstenik Motocikl: Yamaha FJR 1300A,Suzuki GSF 1250S Bandit,Honda ST1300 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, N.F.S. je napisao: Ovako izgleda unutra, na prvoj je slici kontaktor koji sam napravio, na drugoj obelezih problem... Radi kao sat. Jebaga mozda sm dosadan al moram da pitam da ne prejebem nesto,koliko dugacak treba da bude ovaj kontakt koji si lemio?Da ne preteram pa da ostavim podugacak,ovako od oka bih rekao 3-4mm Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10181 Napisano April 18, 2022 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, N.F.S. je napisao: Ponavljam se kao papagaj Nema potrebe za stranskim lengvidzom... Sve sam na nasem divnom i bogatom otkucao Al" ovo strendzerski izgleda vecu tezinu imaDu Ne razumem...Nešto na moj račun? Prenos iskustava iz Unije,svakako bogatija nego naša,skrinšotujem,lakše... Uzgred učio sam Ruski! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...