shoyyka 10280 Napisano Septembar 18, 2020 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Prezadovoljan sam stanjem... a kol'ko sam se bio razočarao jednim kršom... a prešao vazda km... ja kad kupujem ne gledam gde je... a 'leba ne jedem, kome je do' leba tada? E da... nadjoh ovo čudo za odvijanje filtera... ako bude moglo ući... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tatkonadzeja 141 Napisano Septembar 18, 2020 Svrati ponekad, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 1250 S Prijavi odgovor kao problematičan pre 35 minuta, shoyyka je napisao: Ne nadjoh... ako nije problem da slikaš vizir, može i sutra, da vidim koliki je... Nisam u mogućnosti ovih dana da odem do motora pošto mi nije bas blizu ali čim budem mogao slikacu iz svih uglova. A do tada evo nadjoh par nekih slika kojih imam u telefonu. Ovo je deflektor na fabričkom viziru I jedna slika gde je novi vizir (puig touring light smoke) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10280 Napisano Septembar 18, 2020 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Deflektor može ali onaj sa dva kačenja... taj je loš i sklon je pucanju! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Septembar 18, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Jel ovo od Lepomira? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10280 Napisano Septembar 18, 2020 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, drtommy je napisao: Jel ovo od Lepomira? Jes'... ljudina! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Septembar 19, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, shoyyka je napisao: Jes'... ljudina! On uvek ima dobre motore, nisi pogrešio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Septembar 19, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan On 17.9.2020. at 10:58, shoyyka je napisao: Izgleda da je najveći sex u vezi menjanja ulja odvijanje filtera... setih se da imam u garaži onu budževinu, lanac sa ručkom sa zubom... taman... ako budem mogao da mu pridjem, jedva ruku ubacim... Samo zabodi duži šrafciger kroz njega, za čas se odvije, a za rupe... i ovako ga bacaš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10280 Napisano Septembar 19, 2020 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, drtommy je napisao: Samo zabodi duži šrafciger kroz njega, za čas se odvije, a za rupe... i ovako ga bacaš Ma nego šta... ako ne bude ona budževina uspela! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10280 Napisano Septembar 19, 2020 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 18 minuta, drtommy je napisao: On uvek ima dobre motore, nisi pogrešio Hvala... i ovako je gotivan lik... kako ga zvah i reče mu odakle sam odma pominje Mali Hrast... Pa kako nikad nema mesta, rekoh pročuo se... Ne sekiraj se, kažem mu, moja žena išla sa Markom u školu tako da samo javi kad ćeš! A non stop me nudio da jedem, da pijem... dobra mu pekara... Na kraju pojeo pola porcije girosa... Ja i jelo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drtommy 549 Napisano Septembar 19, 2020 Zainteresovan, 495 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Honda ST1100 Pan European Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, shoyyka je napisao: Hvala... i ovako je gotivan lik... kako ga zvah i reče mu odakle sam odma pominje Mali Hrast... Pa kako nikad nema mesta, rekoh pročuo se... Ne sekiraj se, kažem mu, moja žena išla sa Markom u školu tako da samo javi kad ćeš! A non stop me nudio da jedem, da pijem... dobra mu pekara... Na kraju pojeo pola porcije girosa... Ja i jelo... A mogao si i da se javiš kada si bio u JA, da popijemo pićence 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10280 Napisano Septembar 21, 2020 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Iritira me ovo svetlo što se pali odma'... i u avliji mora da sija, moram videti da li mogu, smem da mu turim neki prekidač! @Arakis Neverovatan podatak... razlika u težini 650 i velikog samo oko 5 kg Definitvno ima malo razlike u odnosu na 1200...ipak FI nema kompromis... ili ga ima ili ga nema... za nijansu se više šalta na 1250... Šta još... pod hitno poraditi na "vetru"... oduševio me stabilnošću... duvalo, neduvalo on ne mrda... a ja moram da se vezujem... u krivinama isto, glatko k'o... Ja navik'o na TDM-a da hoće nekad malo dupe da vrdne u krivinama, lagan, traži opterećenje pa sve očekujem da malo secne, a on... ni da mrdne! Volim da uživam u zvuku motora, tako i učiš šta mu odgovara, zasad samo kad sam na malim brzinama, na većim čujem muziku u kacigi... mada i po osećaju ispod dupeta, vibracijama "čuješ" koji mu obrtaji odgovaraju... ne voli ni on baš male, osećam, tu je prednost karburatora ali to je mala razlika, neznatna-par stotina rpm-a... Težinu neku ne osećam... ni napred, ne... nastaviće se sa km... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5950 Napisano Septembar 21, 2020 Svakom po zasluzi, 12421 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Mož' da ugradimo ono kutiče - tajmer koji pali svetla desetak sekundi posle davanja kontakta? Nego, kolika je registracija za taj autobus? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10280 Napisano Septembar 21, 2020 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam tačno... oko 33000! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22099 Napisano Septembar 21, 2020 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 56 minuta, shoyyka je napisao: Iritira me ovo svetlo što se pali odma' Prekines mu fazu kod sijalice, prekidac na guvernal... Ili brojac sto Arakis kaze. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10280 Napisano Septembar 21, 2020 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Da da... prosto je to... nego se pitam da mu ne škodi, možda mu je zato punjenje brže ili već šta...doduše ubrzo će se pokazati! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22099 Napisano Septembar 21, 2020 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Slobodno prekidac stavi, ne brigaj za regler i namotaje.Sent from my SM-A202F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10280 Napisano Septembar 21, 2020 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Bio danas kod majstora i drugara... izbacićemo sva četiri migavca i to će biti za svetla! Kod Bandita start taster je u stvari dupli prekidač, prvi pritisak gasi svetlo, ostaje pozicija... drugi vergla tj. pali... Inače nije mali potrošač, još i svetla non-stop- velika greška! Dešava se da rikne prekidač, ljudi se napate ne znajući da je on riknuo, te ne pali svetla, te neće da vergla... Mnogo štete zbog pišljivog prekidača! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lestra 2355 Napisano Septembar 22, 2020 Zainteresovan, 627 postova Lokacija: Bg-Ar Motocikl: Africa Twin CRF1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ahaa @shoyyka znaci iza tebe sam vozio od kruznog toka do Ar. u subotu. Sreli smo se i u Topoli i na Rudniku ali nisam znao da si to ti. Nek je sa srecom nova masina. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10280 Napisano Septembar 22, 2020 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, lestra je napisao: Ahaa @shoyyka znaci iza tebe sam vozio od kruznog toka do Ar. u subotu. Sreli smo se i u Topoli i na Rudniku ali nisam znao da si to ti. Nek je sa srecom nova masina. Hvala, mrak beše...sećam se... zadržao se malo, stavio letnje rukavice,kožne ali smrzle mi se ruke Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10280 Napisano Septembar 22, 2020 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Malo virkao ispod sedišta... Lepo! Ali nema mesta za Prvu pomoć... ko da je nosa u koferu?!? host an image 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10280 Napisano Septembar 22, 2020 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan I podigao ga malo... Lepo od Suzukija! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22099 Napisano Septembar 22, 2020 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, shoyyka je napisao: Ali nema mesta za Prvu pomoć... ko da je nosa u koferu?!? Iznad ECU-a kutija, taman staje prva pomoc, malo je stisnes i gurnes pod bravu sedista... Ne vidi se na slici ali do stopaljke nazad terba da stoji i alat gumicom vezan... (ako ga nemas eto mesta za p.pomoc) Mesta za pomoc imas i na akumulatoru, meni tu stoje kanapi za sator. P.S. Uhhh bas deluje zdravo i lepo! Srafovi, boja agregata, gume na nogostupima... Sve mi se svidja! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10280 Napisano Septembar 22, 2020 Drug član, 3384 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ma probao, ne može usko... moraću je malo isprazniti... ima i alat i to puna torbica ali ni tu ne može... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22099 Napisano Septembar 22, 2020 Integrisan, 9520 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam uspeo da naguram, kesa je pukla, vazduh izasao... (kesa prve pomoci) Stavi na akumulator, sediste ce je drzati na mestu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JevtaNS 1873 Napisano Septembar 23, 2020 Drug član, 2865 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: strom 650 Prijavi odgovor kao problematičan i Smanji dovod vazduha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...