mirorab 71 Napisano Avgust 20, 2018 U prolazu, 80 postova Lokacija: http://www.youtube.com/watch?v=t-JcFnq_Tok Motocikl: Bajs, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15min videh čoveka leži pored puta kod ulaska u kasarnu u Drajzerovoj. Pored njega trojica jedan se drži za glavu u šoku. Dvadeset metara niže skuteraška kaciga crno siva, mat pored bankine Tek tad shvatio da je motorista nastradao. Nadam se dobrom ishodu! Ako nešto neko zna neka javi... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vjeko 180 Napisano Avgust 20, 2018 Svrati ponekad, 388 postova Lokacija: Karađorđevo-Bačka Palanka-Kraljevo Motocikl: Suzuki gsx 750f Prijavi odgovor kao problematičan http://www.novosti.rs/vesti/beograd.74.html:745048-TRAGEDIJA-U-DRAJZEROVOJ-Motociklista-poginuo-u-sudaru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mirorab 71 Napisano Avgust 20, 2018 U prolazu, 80 postova Lokacija: http://www.youtube.com/watch?v=t-JcFnq_Tok Motocikl: Bajs, KLE500 Prijavi odgovor kao problematičan Sad i ja videh. Saučešće familji. Drugarima. Pamet u glavu svima Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Google 53 Napisano Avgust 20, 2018 U prolazu, 22 postova Lokacija: Munze Motocikl: Suzuki GSX1300BK (B-King), Yamaha Fazer FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko nešto više? http://www.telegraf.rs/vesti/hronika/2984727-motociklista-33-poginuo-u-sudaru-sa-audijem-vojske-srbije-dramaticne-fotke-s-lica-mesta Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Google 53 Napisano Avgust 20, 2018 U prolazu, 22 postova Lokacija: Munze Motocikl: Suzuki GSX1300BK (B-King), Yamaha Fazer FZ6 Prijavi odgovor kao problematičan Iz nekog razloga nisam video da je tema već postavljena, tek nakon refresha se pojavila. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6045 Napisano Avgust 20, 2018 Drug član, 2785 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan TRAGEDIJA U TOPČIDERU Motociklista poginuo posle sudara sa "audijem" Vojske Srbije http://www.blic.rs/dgyvq03 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
abarth_maniac 6045 Napisano Avgust 20, 2018 Drug član, 2785 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: SV 650S, Simson SR50, Cagiva Mito, CBF1000 Prijavi odgovor kao problematičan Sad i ja u Blicu naleteo na vest. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nenada 292 Napisano Avgust 20, 2018 Svrati ponekad, 248 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Aprilija Pegaso 650 Cube, MZ TS 125, BMW R 65 Prijavi odgovor kao problematičan Zastrasujuce leto,ljudi ginu kao na frontu.Nekoliko dana u nedelji bude relativno mirno,a onda u nizu nastrada po nekoliko motociklista. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Avgust 20, 2018 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Majko mila skidaju nas kao muve....strah me da krenem sutra na posao motorom Saučešće porodici, tuga.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1949 Napisano Avgust 21, 2018 Zainteresovan, 595 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam juce prosao oko 16:45. Hitna je vec bila tu pokusavali reanimaciju, vozac lezao nepomican. Mislim da je neki skuter bio u pitanju ali nisam siguran. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Angell_Bg 59 Napisano Avgust 21, 2018 Svrati ponekad, 175 postova Prijavi odgovor kao problematičan Stvatno zalosno Nije za svakoga motor kao sto nije za svakoga ni auto.Postoje propisi i znakovi na ulicama, koji bi trebali da se postuju, a isto tako postoje ljudi, koji voze kola i motore, a briga ih za ogranicenja i zakone. Poneki put pogledam na youtube-u, kompilaciju "Bikers vs angry people" i slicne, gde vidimo razne situacije u saobracaju. Obicno smatraju vozace cetvorotockasa krivim, jer preseku bajkere, ulete bez migavca, naglo zakoce i slicno.Ali isto tako se moze videti, a retko ko obraca paznju na to, da ti isti vozaci motora, koji se svadjaju i koji su "Osteceni", pre tih konfliktnih situacija, obilaze preko pune linije, voze preko ogranicenja, na autoputu se provlace gde stignu i kako stignu, zaobidju kolonu na semaforu i iz trake koja je za levo odu pravo, voze na zadnjem tocku u prometnoj ulici...Kakvi god da su propisi i zakoni, treba ih postovati, pogotovo u gradu, zbog sebe, a isto tako zbog drugih ljudi u saobracaju.Kod nas ima ona izreka:"Ko se sam cuva i Bog ga cuva". Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 5008 Napisano Avgust 22, 2018 Drug član, 1555 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Nemaaa Prijavi odgovor kao problematičan Drage kolege, Zeleo sam sebi da se nikada ne oglasim u ovjim temema, ali eto, ovog momka znam. Poginuo je u ponedeljak a u nedelju smo sedeli, pili kafu i pricali o Djokovicu... Nisam siguran u ovu informaciju, ali je do udesa doslo jer se motociklista spusta niz Drajzerovu ulicu, suprotnim smerom, velikom brzinom, i automobil je krenuo u preticanje, nije video motociklistu. Ko je tu bio kriv, niko ne zna, kaciga je nadjena 20ak metara od tela, da li je imao na glavi u trenutku udesa, ni to niko ne zna. Porucio bih svima koji voze da se paze, i da uvek voze sa svom opremom. Ja na primer, po gradu vozim samo auto, motor mi sluzi da idem van grada i uzivam u voznji. Pozdrav drugari, i sigurnu voznju vam zelim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...