bdada 15011 Napisano Maj 21, 2019 moto merkat °°, 4943 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Mr.Piplfoks Prvi korak neka ti bude da kontaktiras Steib i posalju ti (bar u elektronskoj formi) da se model LS 200 montira na BMW R50/5 bez prepravki. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Maj 21, 2019 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Kao sto sam pisao u temi prosle godine sve zavisi od tehnickog do tehnickog barem je u moj slucaju tako bilo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trucker1975 1 Napisano Maj 22, 2019 U prolazu, 5 postova Lokacija: Grk Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, rex je napisao: mali savet.ako preradjujes u bobera probaj da sto manje seces ram i da ostavis fabricke delove za tehnicki.drukcije za sad je nemoguce registrovati.ja sam se zaigrao pa sad imam veoma skup ukras. Videćemo šta i kako... To će biti projekat, dva komada, jedan za suprugu,jedan za mene... dok ja to sve napravim možda se opet zakon promeni pa ne bude problema oko registracije.. Još sam u fazi odabira koje motore uopšte da preradim... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rex 432 Napisano Maj 22, 2019 Svrati ponekad, 243 postova Lokacija: beograd, Motocikl: pantelija Prijavi odgovor kao problematičan dok nisu smislili agenciju za budalastine moglo se redovno raditi. i sa ili bez atesta registrovati.od prosle godine nema vise mogucnosti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Trucker1975 1 Napisano Maj 27, 2019 U prolazu, 5 postova Lokacija: Grk Motocikl: Suzuki RF600R Prijavi odgovor kao problematičan On 22.5.2019. at 12:12, rex je napisao: dok nisu smislili agenciju za budalastine moglo se redovno raditi. i sa ili bez atesta registrovati.od prosle godine nema vise mogucnosti. Ako sam dobro shvatio, u Srbiji više ne može da se radi tako nešto? Ostaje mi BiH da proverim, da li tamo može da se radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1982 Napisano Maj 27, 2019 Drug član, 965 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan za vikend sam dobio jednu lepu informaciju, koja znaci da jos ima nade...gpz305, koji smo kum i ja pretproslu zimu prepravljali uz moju cb400n u scremblera, je u petak najnormalnije registrovan...tako da sam ja odlucio da nastavim sa mojim projektom gpz kad je kupljen, pred kraj projekta, i trenutno stanje mog cba 3 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2453 Napisano Avgust 4, 2019 Andragog, 5021 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da bi to bilo kontraproduktivno da se napise ovde javno. Bolje na PP. Ljudi koji izlaze u susret mogu imati ozbiljnih problema ! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DexMaster 7 Napisano Avgust 13, 2019 U prolazu, 21 postova Lokacija: Pancevo Motocikl: Suzuki GSX 600 F , Cagiva T4 350E Prijavi odgovor kao problematičan On 8/12/2018 at 3:51 PM, stefanan said: Kako će uopšte oni na tehničko da znaju koji je tacan oblik rama ili kakvo je sedište? Sumnjam da imaju to u bazi Sent from my MI 5 using Tapatalk Hahahahaha... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Psy1ch0 0 Napisano Jul 11, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakva je trenutna situacija oko prepravljenih motora, nasao sam jedan koji ih kupio ali je dosta modifikovan, zadnja viljuska, rep, sve plastike, led farovi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Jul 11, 2020 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Nikakva... mozeNe. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Psy1ch0 0 Napisano Jul 11, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 6 minuta, PremieRacing je napisao: Nikakva... mozeNe. Nisam siguran da sam razumeo, nikakva u smislu ne cimaju vise oko prepravki ili, inace cuo sam sa covekom koji prodaje i on ga je registrovao pre tri meseca bez problema, sa sve prepravkama, tako da mi nista nije jasno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Jul 11, 2020 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Ma mozemo po forumima da pisemo do prekosutra ali situacija je sarena... Po pravilniku - ne moze. Neko tu i tamo moze. Zavisi od tehnickog pregleda. Ako rade po zakonu, nece te pustiti. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 10335 Napisano Jul 11, 2020 Ne silazi, 2359 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Bas tako. Dodjes sa motorom na tehnicki, NE pricas da si bilo sta radio od prepravki i ako prodjes , super, reseno . Ako ne moze, zapisi sta ne odgovara pa juri original delove, ili probaj na drugom mestu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 15011 Napisano Jul 11, 2020 moto merkat °°, 4943 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Psy1ch0 nemoj se zaletati, od 2021 krece ozbiljna zurka sa teh. pregledima, steta izbrojati pare da se vozas jednu sezonu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Psy1ch0 0 Napisano Jul 11, 2020 U prolazu, 5 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 7 sati, bdada je napisao: @Psy1ch0 nemoj se zaletati, od 2021 krece ozbiljna zurka sa teh. pregledima, steta izbrojati pare da se vozas jednu sezonu. Uf valjda nece biti toliko ostro, danas sam malo kopao i navodno se menjaju samo emisije co2 i ostalih gasova, sad opet ne mogu biti siguran za to, svakako cu jos razmotriti da li se isplati rizikovati Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Floyd 920 Napisano Jul 12, 2020 Zainteresovan, 498 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: Harley-Davidson SuperLow 1200T Prijavi odgovor kao problematičan Ma rizikuj, šta te briga šta kažu ljudi koji rade na tehničom i upoznati su sa tematikom 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koki 9 Napisano Maj 18, 2021 U prolazu, 48 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: ZX6R, CB1000F Prijavi odgovor kao problematičan Na tehničkom me odbili, kažu da crash bar nije fabrički i da motor ne može da prođe tehnički! Nas trpaju zbog gluposti ali zato seljaci voze svoje traktore koji ne da nisu registrovani, nego nemaju ni osnovni opremu. Njima ne smeju ništa!!! Da li nako zna tehnički gde kofer i crash bar ne smatraju svetogrđem!? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 974 Napisano Maj 18, 2021 Sindikat Samostalni Jahač, 367 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan @Koki KONČAREVIĆ GROUP DOO BEOGRADBlok Sutjeska 324 a tel. 011 2089289 Kotež Probaj kod njih,ja sam prošle godine u junu kod njih bio i nisam ništa skidao sa motora.. Ni kofer,bočne nosače,slajdere,produžetak na viziru,maglenke.. Oni rade samo tehnički pregled,ne možeš da registruješ. Pozovi ih.. i ja planiram uskoro kod njih ponovo. Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Koki 9 Napisano Maj 18, 2021 U prolazu, 48 postova Lokacija: BEOGRAD Motocikl: ZX6R, CB1000F Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Dule Sebeški je napisao: @Koki KONČAREVIĆ GROUP DOO BEOGRADBlok Sutjeska 324 a tel. 011 2089289 Kotež Probaj kod njih,ja sam prošle godine u junu kod njih bio i nisam ništa skidao sa motora.. Ni kofer,bočne nosače,slajdere,produžetak na viziru,maglenke.. Oni rade samo tehnički pregled,ne možeš da registruješ. Pozovi ih.. i ja planiram uskoro kod njih ponovo. Pozdrav Hvala puno! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 117 Napisano Septembar 27, 2021 Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan Nezahvalno pitanje, i misljenja sam da ne treba javno objavljivati, ali moram pitati Da li ima neko sveziju informaciju, da je skoro bio na tehnickom i prosao...konkretno imam problem sa auspuhom. AKo neko ima predlog za Bg, bio bih do neba zahvalan na informaciji. Moze pp. Hvala unapred Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lazar.v 17 Napisano Septembar 27, 2021 U prolazu, 18 postova Lokacija: Beograd Motocikl: prodat :( Prijavi odgovor kao problematičan Ako je vidno drugaciji onda ne znam. Prosle godine na motoru mi je bio sivi auspuh i na sredini ime marke, na tehnickom mi je lik prelepio sivom trakom istom kao boja auspuha da se ne vidi na slikama i tako sam prosao. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4321 Napisano Septembar 28, 2021 motoras, 2485 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, demo0007 je napisao: Nezahvalno pitanje, i misljenja sam da ne treba javno objavljivati, ali moram pitati Da li ima neko sveziju informaciju, da je skoro bio na tehnickom i prosao...konkretno imam problem sa auspuhom. AKo neko ima predlog za Bg, bio bih do neba zahvalan na informaciji. Moze pp. Hvala unapred Kakav problem? Nemaš auspuh na motoru, imaš ali nema homologaciju, imaš sa homologacijom ali ne puštaju... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
demo0007 117 Napisano Septembar 28, 2021 (promenjeno) Svrati ponekad, 122 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Fz6-S 2006 Prijavi odgovor kao problematičan @stari rokerNema homologaciju. Sve u svemu prosle godine nisu hteli da me puste sa njim, prosao jedva na jednom mestu, ali oni sad ne rade.. https://ibb.co/Xjb451r https://ibb.co/Y85Hh2Z A imam i led sijalice izmedju ostalog Promenio Septembar 28, 2021 član demo0007 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4321 Napisano Septembar 28, 2021 motoras, 2485 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 57 minuta, demo0007 je napisao: @stari rokerNema homologaciju. Sve u svemu prosle godine nisu hteli da me puste sa njim, prosao jedva na jednom mestu, ali oni sad ne rade.. https://ibb.co/Xjb451r https://ibb.co/Y85Hh2Z A imam i led sijalice izmedju ostalog Pa za sijalice ne znam, kod mene su h4 na oba motora, a za auspuh ces morati da se snađes. Ili kupi sa homologacijom ili pozajmi za tehnički. Ja imam Remus 4 u 1 celu liniju, top je sa "e" oznakom i nije bilo problema. Na Bmw-u su mi auspusi od Honde. Oblik je sličan originalu, imaju neku fabrički homologaciju, ali za njih me niko nikada nije ni pitao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...