severian 19236 Napisano Jul 27, 2018 Integrisan, 8533 postova Prijavi odgovor kao problematičan Uh, uh... teško, teško je ovo čitait. Aleksandre, imaš našu solidarnost i podršku, šta god da se piše i bez obzira na bilo šta. Ako bilo šta možemo da učinimo, javi, ima nas, možeš i na PP ili javno. Mnogo će teško biti, ali moraš da budeš tu za njenu porodicu kao gromobran, njima je sada mnogo teško, najteže... Nađi snage. Posle će biti vremena za tugu. Moraš da budeš snažan za njih. Strašno mi je žao, nije fraza i molim te javi ako bilo šta može ova zajednica da pomogne. Voleo bih kada bi smo mogli bar nekako da njenu porodicu i tebe utešemio... ali, eto - znaj da nas ima koji osećamo solidarnost prema oboje i ništa nas drugo ne zanima! 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mikulanac 7910 Napisano Jul 27, 2018 (promenjeno) nocni cuvar, 2583 postova Lokacija: White City / White Water Motocikl: Yamaha nouvo elegance Prijavi odgovor kao problematičan Jako tesko primam ovakve vesti a jos kad se radi o nasem forumasu bol se udvsotruci. Ne znam ni sta bi pametno napisao. Tebi Aleksandre zelim brz oporavak fizicki i psihicki. Takodje moje iskreno saucesce. Promenio Jul 27, 2018 član Mikulanac Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velimirjevtic 470 Napisano Jul 27, 2018 Zainteresovan, 618 postova Lokacija: Beograd/Užice Motocikl: Transalp 650 Prijavi odgovor kao problematičan Au nikako ne pomislih da je neko od naših, moje saučešće, ne znam šta da kažem. Ja sam u Užicu, ako te ostave preko vikenda u bolnici našoj ili požeškoj, ako zatreba bilo šta javi, evo telefona 060 488 94 04. Drži se! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 902 Napisano Jul 27, 2018 BJB Maxi Scooter Club, 2084 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Туга, најискреније саучешће Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marphi 1138 Napisano Jul 27, 2018 bu!, 609 postova Lokacija: Pa Motocikl: Honda Deauville 650 Prijavi odgovor kao problematičan Brate primi moje saucesce...jutros sam video sliku na fb ,posle cuo za ovu vest i nadao se da niste vi... zao mi je ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Jul 27, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je ono čega se svi najviše plašimo.Primite iskreno saučešće.Bože spasi nas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
icatenej 2436 Napisano Jul 27, 2018 Duh Bez Sekire, 1037 postova Lokacija: Beograd - Miljakovac, Ljubovija Motocikl: Yamaha XJ600N, Cagiva Canyon 600, Husqvarna TE 250 Prijavi odgovor kao problematičan Auhuuhhhh Sale, sad pročitah i još se tresem. Ne znam ni šta bih napisao. Budi snažan zbog sebe i Marijinih najbližih. Ako treba bilo kakva pomoć tu sam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano Jul 27, 2018 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saucesce.Sta god da se sada kaze zvuci prazno.Drum je na tom delu katastrofa a guzve u momentima prevelike.Policije nigde da bar nesto uradi ili preventivno deluje.Rupe,dosta njih neobelezeno.Prelaz sa grebanog dela na novi deo asvalta je kao skakaonica za skijase,dok sa novog dela silaz na grebani deluje kao propadanje.Naravno bez znaka za udubljenje ili izbocine.Stoji znak radova na putu,sto po mom skromnom misljenju je nedovoljno.Takodje na pojedinim mestima je grebanje starog slola asvalta izvedeno tako da prednja guma glatko ako upadne prati putanju grebane linije.Dakle grebanje nije sa onim sitnim sarama vec postoje mesta gde je ta linija duboka 1cm i siroka par cm.Svi uslovi za naopake stvari.Ljudi paznja.poslato pismonosom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Aleksandar Sh. 507 Napisano Jul 27, 2018 bodi biber, 729 postova Lokacija: Pancevo(vazdusna banja) Motocikl: Suzuki gsxr 1000 K9 , Vmax 1200 1996 Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sve sto si napisao poslednje je uzrokovalo pad sa motora . Zaobilaženje vozila ulazak u ne obeležen greban asfalt i iskakanje iz istog .... i onaj majstor mi kaže pa ima znak radovi na putu !!! Ja rek’o kako ja mog da uđem u drugu traku majku vam jebem ako ste ogrebali celu dužinu ???? Gde je blokada te trake ?? On me gleda kao tele Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexa90 11633 Napisano Jul 27, 2018 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 4379 postova Lokacija: Voždovac Motocikl: Honda X-ADV 750 Prijavi odgovor kao problematičan Brate moj, primi moje najiskrenije saučešće... Promenio Jul 27, 2018 član AlexaBGD Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
madeforexport 80 Napisano Jul 27, 2018 Svrati ponekad, 126 postova Lokacija: UE Motocikl: ER- 5 Prijavi odgovor kao problematičan Znaci juce sam se zateturao na tome i umalo odvalio na moozda 60do 65 kmh.5min mi klecala kolena,nemas apsolutno nikakvu kontrolu.Ako imas nekom srecom povoljno teziste u odnosu na to g.vno od linije,ostajes u sedlu . . .i da te isto to g.vno ne uputi u katastrofu.Jbm im . . .da im jbm!brate drzi se.Ekipo brzina ler i svaler gas.poslato pismonosom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dankan 377 Napisano Jul 27, 2018 Flying wolf, 404 postova Lokacija: Shenzhen / Hong Kong Motocikl: R1200GS ; vespa px200e Prijavi odgovor kao problematičan moje najiskrenije saucesce Aleksandre, tuga.... To sto se tebi desilo na tom delu puta moglo se desiti bilo kome od nas. Zapamti to molim te. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Jul 27, 2018 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan ... I moje iskreno saučešće ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 228 Napisano Jul 27, 2018 Drug član, 1024 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Moje saučešće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
-Viper- 547 Napisano Jul 27, 2018 Zainteresovan, 621 postova Lokacija: Kać Motocikl: Kawasaki ER-6n 2006g. Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće.Послато са MI MAX уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Endurac 962 Napisano Jul 27, 2018 Drug član, 1576 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1100RT Prijavi odgovor kao problematičan Majko moja.....moje saucesce dragi kolega..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
max80 3060 Napisano Jul 27, 2018 Drug član, 726 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 na drumu, Katana i Fazer u srcu Prijavi odgovor kao problematičan Uvek me pogode ovakve vesti ali ova me je dotukla...Kolega budi jak zbog svih a najvise zbog sebe...Moje najiskrenije saucesce. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jul 27, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno saučešće. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Milanče019 248 Napisano Jul 27, 2018 Svrati ponekad, 257 postova Lokacija: Vidikovac Motocikl: KTM 790 Adv Prijavi odgovor kao problematičan Auh, ne znam šta da kažem.. moje najiskrenije saučešće kolega, budi jak.. Sent from my HTC One M9 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8227 Napisano Jul 27, 2018 Drug član, 1726 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Aleksandre, ne znam šta bih rekao... Primi moje najiskrenije saučešće. Strašno, ali mora se dalje... Ne ustručavaj se ako treba bilo kakva pomoć. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22852 Napisano Jul 27, 2018 Integrisan, 9728 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jooooj bre! Katastrofa... Saucesce prijatelju, sve je resto suvisno reci. Mislim da smo svi osetili deo tvoje boli, mozda bude lakse ako podelimo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13331 Napisano Jul 27, 2018 Ne silazi, 7517 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Krenem da pišem, pa obrišem, pa posle probam opet... Saučešće, neka ti Bog da snage i razuma da prođeš kroz ovu golgotu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1110 Napisano Jul 27, 2018 Drug član, 574 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Drži se, sad moraš ostati snažan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jul 27, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan Saučešće druže. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ducans 115 Napisano Jul 27, 2018 Svrati ponekad, 140 postova Lokacija: Novi sad Motocikl: honda nc 750x Prijavi odgovor kao problematičan Uh..Moje iskreno saucesce.Послато са SM-A510F уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...