mickeyZ 1956 Napisano Avgust 12 Drug član, 426 postova Lokacija: Beograd Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, Forsberg je napisao: Jel neko vozio ovaj put ove godine? Prošle kada sam se vraćao, ovaj crveni deo je bio u lošem stanju kao posledica onog odrona koji još tada nije bio saniran, pa me interesuje da li je možda sređeno u međuvremenu. Ja prolazio, sanirano da kazem. Očistili do starog asfalta koji je bio pre odrona. Sad krajem Jula 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 6054 Napisano Avgust 12 Drug član, 1293 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000, BMW F800GS 2008. Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, kokot said: @Forsberg Mišo prolazio sam ja prije nekolike nedelje sa mora doduse zGolfom ne motorom. Od Jablanice prema crvenom je put asfaltiran novim slojem ali mislim da ne dolazi do oznacenog. Msm da nije lose toliko, osim sto je uzak put generalno, vidio sam losijeg asfalta generalno. Prošle godine je bilo i makadama i tako toga, nije bilo baš za Hondu, ali BMW bi tu lagano prošao 1 hour ago, mickeyZ said: Ja prolazio, sanirano da kazem. Očistili do starog asfalta koji je bio pre odrona. Sad krajem Jula Hvala, kao što napisah gore, bitno da nema makadama Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kokot 729 Napisano Avgust 12 Svrati ponekad, 220 postova Lokacija: Beograd / Pljevlja Motocikl: Bavarac R1200RT Prijavi odgovor kao problematičan 56 minutes ago, Forsberg said: BMW bi tu lagano prošao Zna se sta je motor 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gixxer 424 Napisano pre 20 sati Zainteresovan, 207 postova Lokacija: Ada Motocikl: Z1000SX Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je put Pozega- Mokra Gora ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gajo Sevojno 2543 Napisano pre 18 sati Drug član, 1570 postova Lokacija: Staze i planine Motocikl: Suzuki gsxs1000, aprilia tuareg 660 rally, Beta 350rr Prijavi odgovor kao problematičan Па добар. Идеш магистралом, Севојно, Ужице па према Златибору и онда се на Белој земљи одвојио десно за Тару и Вишеград и само тераш право..тј кривудаво.. и долазиш на Мокру Гору. Нешта су радили скоро тај пут ка Тари тако да и Р мотори лагано иду.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1306 Napisano pre 37 minuta Drug član, 1098 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09, R1300 GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 7/28/2026 at 10:01 AM, živke said: Evo @djolji kad prođe daće svoj sud Evo juče prođoh putem Trstenik- Prevešt- Rekovac, i tu ima svega. Prvo ide stari grubi asfalt oko 7km, zatim novi kvalitetniji i širi put baš za peglanje krivina oko 5-6km, a onda odjednom šok, makadam 6km do Prevešta. Dalje do Rekovca je solidan asfalt. Baš je razočarenje ovaj makadam jer da su i to odradili asfaltom, deonica bi bila veoma korisna ljudima u tom kraju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2475 Napisano pre 29 minuta (promenjeno) Drug član, 1676 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan @djolji Gde si našao tu makadam? Često vozim tuda (evo baš u nedelju sam prošao iz pravca Jasike na Oparić pa Prevešt i dalje Rekovac). Nisam video makadam. Koja je to tačno deonica? Inače baš vozim i razmišljam, jesam ipak ocenio te puteve bolje nego što zaslužuju. Pogotovo taj deo od Jasike do Oparića. Edit: verovatno misliš neku deonicu između Trstenika i Prevešta. Bio sam prošle godine i preko Ljubostinje i preko Milutovca ali se ne sećam makadama. Promenio pre 21 minuta član Bojan_Jgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 5255 Napisano pre 4 minuta Ne silazi, 5674 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Poslednji deo ispred Prevešta. Google Maps WWW.GOOGLE.COM Find local businesses, view maps and get driving directions in Google Maps. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...