doktor 5241 Napisano Novembar 14, 2018 Ne silazi, 5667 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je preko Kosova malo zaobilazno...ja bih na Ulcinj, Tirana, Elbasan, Ohrid https://goo.gl/maps/h2DW8BiiYLA2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PedjaBgd 182 Napisano Novembar 17, 2018 The hunter, 226 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan On 14.11.2018. at 11:57, doktor je napisao: Po meni je preko Kosova malo zaobilazno...ja bih na Ulcinj, Tirana, Elbasan, Ohrid https://goo.gl/maps/h2DW8BiiYLA2 Ovo smo odvozali letos i nikad vise....deo kroz Tiranu i sve do Skadra je bila kolona bez prestanka, ali bukvalno.....avgust mesec....sunce upeklo...strasno.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 5241 Napisano Novembar 17, 2018 Ne silazi, 5667 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, PedjaBgd said: Ovo smo odvozali letos i nikad vise....deo kroz Tiranu i sve do Skadra je bila kolona bez prestanka, ali bukvalno.....avgust mesec....sunce upeklo...strasno.... Istina da nije neka lepota od puta, prosao sam nekoliko puta, poslednji put u septembru...ali bi autom isao tuda...da je do vozikanja pa da se malo obilazi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NebojsaZemun 78 Napisano Novembar 18, 2018 U prolazu, 86 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Suzuki bandit 650s k8 Prijavi odgovor kao problematičan Постоји термин Бивша Југословенска Република македонија и термин Косово и Метохија као аутономна покрајна републике Србије тренутно под окупацијом.Бар је у УН тако. Чисто да не збуњујемо народ и добронамерне браћу бајкере којих је овде велика већина верујем. 4 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9384 Napisano Novembar 18, 2018 -, 1953 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Bilo nekad, imena se menjaju... @doktor, jel autoput-obilaznica oko Tirane u funkciji? 2016 sam isao kroz Tiranu, ono je gore nego nedeljom na pijaci u Bolecu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 5241 Napisano Novembar 18, 2018 Ne silazi, 5667 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Isao sam od Draca u septembru, nisam kroz Tiranu. Tuda sam isao prosle god u septembu i isli smo kroz grad, ali tako smo hteli, pa ne znam za obilaznicu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mradomir 3326 Napisano Novembar 19, 2018 8-bit, 2001 postova Lokacija: Beočin Motocikl: KTM690 | Freeride 250R Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, NebojsaZemun je napisao: Постоји термин Бивша Југословенска Република македонија и термин Косово и Метохија као аутономна покрајна републике Србије тренутно под окупацијом.Бар је у УН тако. Чисто да не збуњујемо народ и добронамерне браћу бајкере којих је овде велика већина верујем. Nebojša, kako ti reći, a da se ne uvrediš. Ovo tvoje izlaganje je pogodno za stranačke sastanke, a ne za ovaj forum. Ako već hoćeš da se dokažeš postoji Memorijalna vožnja, Bajk rok misija i druge akcije, pa se vidimo tamo. Mogli bi admini da obrišu ovaj i gornji post. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moreplovak 60 Napisano Decembar 27, 2018 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Split Motocikl: R1200GSA LC Prijavi odgovor kao problematičan Jel slobodan prelaz strancima poviše Pljevalja preko Goleše za Ustibar, ili obratno?Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bor-i-slave 8582 Napisano Decembar 27, 2018 Ne silazi, 1679 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Nazovi CG malogranicni prelaz. Srbija je ukinula svoj punkt. Trebalo bi da je put u funkciji, ali proveri zbog snega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
moreplovak 60 Napisano Decembar 27, 2018 Svrati ponekad, 97 postova Lokacija: Split Motocikl: R1200GSA LC Prijavi odgovor kao problematičan Nazovi CG malogranicni prelaz. Srbija je ukinula svoj punkt. Trebalo bi da je put u funkciji, ali proveri zbog snega.Ovo planiram za Maj dogodine. Hvala.Poslano sa mog SM-N950F koristeći Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Mart 22, 2019 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Kakav je put Osečina - Ljubovija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10186 Napisano Mart 22, 2019 Drug član, 1998 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Nije baš za uživanje, ima dosta krpeža... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nole Bg 6843 Napisano Mart 22, 2019 BJB Maxi Scooter Club, 1950 postova Lokacija: Beograd, Mirijevo Motocikl: Bmw R1200Gs Prijavi odgovor kao problematičan I ja sam se raspitivao prosle god za taj put. Mislio da spustim iz Osecine na Ljuboviju, pa niz Drinu do Loznice, pa opet na Valjevo. Kazu da su predeli prelepi i priroda, ali asvalt ima dosta zakrpa. I onda smo se ipak spustili drugim putem, preko Cera i Mackovog kamena za Soko grad.Послато са HTC One A9s уз помоћ Тапатока 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano Mart 22, 2019 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ShakalVA 68 Napisano Mart 26, 2019 U prolazu, 89 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Burgman 400 Prijavi odgovor kao problematičan On 22.3.2019. at 12:19, Marko Mk4 je napisao: Kakav je put Osečina - Ljubovija? Jedan lep deo puta su presvukli novim asfaltom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1305 Napisano Mart 28, 2019 Drug član, 1091 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09, R1300 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Da li postoji mapa puteva u Srbiji sa oznakama kategorije, mislim na asfaltne i makadamske puteva? Nekoliko puta me je navigacija odvela na makadam, a isključena je bila opcija makadam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Crven Ban 604 Napisano Mart 28, 2019 Drug član, 1221 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: BMW sekta Prijavi odgovor kao problematičan Osecina - Pecka, uradjen novi put, prosle godine negde u junu pusten u promet. Ne ide se vise starim koji je pun zakrpa. od Pecke prema LJuboviji preko Proslopa put je dosta dobar i pred samu Ljuboviju mozda nekih 3 do 5 km nesto losiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 10186 Napisano April 7, 2019 Drug član, 1998 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer, Kawasaki Versys 1000 SE GT Prijavi odgovor kao problematičan Danas napravio krug: NS - Šabac - Valjevo - Osečina... Planirao sam da vozim do Loznice ali su mi bili sumnjivi oblaci koji su mi dolazili u susret pa sam skrenuo kod Zavlake nazad na Šabac i NS, preko Badanje i Tekeriša. Moram ponovo da pohvalim rutu Valjevo - Loznica: lepe krivine, kvalitetan asfalt, priroda... Od Zavlake do Tekeriša put je presvučen novim slojem asfalta dok je od Tekeriša do Šapca podnošljiv do loš. Evo jedna sličica u blizini Tekeriša: 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2549 Napisano Maj 13, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2072 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Drug Gugl mi kaže da postoji put od manastira Ravanica do Resavske pećine zna li neko u kakvom je stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1689 Napisano Maj 13, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam pre dve ili tri godine. Mi u kolima, drugovi na motoru, išli od Resavske pećine ka Davidovcu pa ka Rtnju i Sokobanji. Taj deo nam nije ostao u lošem sećanju, rekao bih prosečan ako se nešto drastično nije promenilo u međuvremenu. Tada najgora deonica je bila od Manasije ka Krupajskom vrelu i dalje ka vrelu Mlave. Ali moguće da je to sređeno u međuvremenu a i to nije predmet pitanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2549 Napisano Maj 13, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2072 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, nikvuksa je napisao: Bio sam pre dve ili tri godine. Mi u kolima, drugovi na motoru, išli od Resavske pećine ka Davidovcu pa ka Rtnju i Sokobanji. Taj deo nam nije ostao u lošem sećanju, rekao bih prosečan ako se nešto drastično nije promenilo u međuvremenu. Tada najgora deonica je bila od Manasije ka Krupajskom vrelu i dalje ka vrelu Mlave. Ali moguće da je to sređeno u međuvremenu a i to nije predmet pitanja. Чуо сам да су средили тај пут од Манасије до Крупајског врела. Моја камила није много захтевна када је квалитет пута у питању али да ипак провером пошто ће нас бити двоје на мотору плус кофери. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2067 Napisano Maj 13, 2019 Teoreticar ..., 12120 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Koliko ja znam, taj put nije obnavljan. Prolazio sam nekoliko puta njim proslog leta. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nikvuksa 1689 Napisano Maj 13, 2019 Online, 952 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Kalkhoff Prijavi odgovor kao problematičan Meni se lepota tog dela Srbije baš dopala. Baš posle tog vikenda pre tri godine sam i odlučio da kupim motor. Ako smem da preporučim…ako niste bili a kad ste već u Resavskoj produžite do Lisinskog vodopada. Lepo sređena okolina, lep restoran pored, veoma pristojne cene i obilne porcije! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17564 Napisano Maj 13, 2019 (promenjeno) Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3718 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Arso je napisao: Чуо сам да су средили тај пут од Манасије до Крупајског врела. Моја камила није много захтевна када је квалитет пута у питању али да ипак провером пошто ће нас бити двоје на мотору плус кофери. Polovinom prošle godine provezao tim putem (maksimalno natovaren i sa suvozačem). Upravo tada bili radovi od Despotovca do manastira Manasija, a za dalje prema krupajskom vrelu tada ništa nije rađeno (a da li je kasnije rađeno nemam pojma). Međutim (prema mojim kriterijumima) put ni tada nije bio nešto posebno loš (ima zakrpa), pa bih ja sa natovarenom Tenerom 'ladno krenuo tim putem. A inače smatram da su ovi putevi oko Manasije, Resavice, Stenjevca, Krupaje, Stenjevca, Strmostena, Senskog rudnika, ... napravljeni za vožnju motora i za uživanje (za adekvatne motore). Hvala Lalajku za putopis o Senskom rudniku, navukao me na vožnju tom deonicom i već sam nekoliko puta ponovo provezao tim putevima. Čim se uželim opuštanja i uživanja, ja sednem na motor i pičim prema senjskom rudniku. A isto važi i za većinu planinskih puteva po istočnoj Srbiji Promenio Maj 13, 2019 član zika56 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arso 2549 Napisano Maj 14, 2019 Narod koji bira lažove i lopove nije žrtva već saučesnik!, 2072 postova Lokacija: Čačak Motocikl: Yamaha XTZ 750 Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Мислим да се не разумемо. Мене интересује директан правац од Раванице до Ресавске пећине а не преко Деспотовца. На Гуглу постоји тај пут који иде преко, чини ми се, Сења. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...