MostarRPM 23 Napisano Jun 18, 2018 Svrati ponekad, 106 postova Lokacija: Mostar Motocikl: Fazer 8 Prijavi odgovor kao problematičan Pored velikih protektovanih alpinki nosam i TCX Rush cipele, ugodnije su ljeti a opet sigurnije od običnih tena, i zadovoljan sam s njima, bile su i natopljene i pržene i drže se odlično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6092 Napisano Jun 18, 2018 Drug član, 4163 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Pre par meseci u Itali kupio Alpinesrars Toucan. Na petoj voznji kisa, leva prokisla. Da sam bar tamo da probam da reklamiram, ovako nista. Debelo kvalitetne i toliko kostale. Jbg... TCX Infinity bukvalno kidao godinama, nikad propisale, samo se razgazile. Nema pravila. Na tvom mistu bi posla mail sa priloženim računom i slikama.... Ka šta neko reče, Daytona i adio...Još nikad mi noge nisu pokisle, ozeble ili se znojile od kad nosim Daytona čizme.A kad u njima hodam isto ka da san u udobnim tenisicama... Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Svaler 1990 Napisano Jun 18, 2018 ..., 2427 postova Lokacija: Tемерин Motocikl: Honda VFR 800 Vtec Prijavi odgovor kao problematičan Носим TCX Cube дубоке мото патике већ (мислим) 4 године и никакве замерке немам.Иако нису баш чизме, носе ознаку "waterproof" што сам одлучио да тестирам уласком у ладни Дунав за мото деда мраз акцију и нису пропустиле ни кап. Пар пута киснуо такође ни кап нису пропустиле. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2701 Napisano Jun 18, 2018 Drug član, 1310 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Dakle, da zaključimo - generalizacije kao ova iz početnog posta ove teme nikako se ne mogu smatrati validnim zaključcima. Razumem revolt, i sve je to normalno, ali jedini pravi način jeste...ovo što je već više puta pomenuto - reklamacija. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kepo 4527 Napisano Jun 18, 2018 Drug član, 4834 postova Lokacija: Kosjeric Motocikl: enduro Prijavi odgovor kao problematičan Daytona je dobra obuca, ali nema enduro program. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stevo 58 Napisano Jun 18, 2018 Drug član, 1116 postova Lokacija: Tvrdos Motocikl: ZUNDAPP KS 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ja imam svoje wet track ixs 11 godina , evo kupio sam ih kod Jasminka sa forma on je prodavao tada ixs kod fontane NBG prao kvasio vzi off road gazio reku sa njima pune vode blata unutra pa prao i ves masini dan danas nosim ne pustaju vodu i rade posao a ove nisu uspele duze od 6 mj . bukvallo neznam 7 puta obuvene. doduse ixs sam platio 250 e ove 80 e Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19347 Napisano Jun 26, 2018 Integrisan, 8551 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tcx goretex više pari (bar 4-5, mislim infinity da je model), najbolji odnos cena-kvalitet za turing što sam ikada probao. Boga oca prošli zajedno. Daytonu nosim trenutno, bolja jeste za turing, ali nedovoljno bolja koliko je skuplja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drs 16331 Napisano Jun 26, 2018 Misbehave Responsibly, 1653 postova Lokacija: Beograd Motocikl: FZ6S Prijavi odgovor kao problematičan Ne mogu ni da kudim ni da hvalim TCX, nisam ih nikada imao. Samo mi se javlja, da si ranije kupio Daytonu ne bi morao čizme da menjaš 4 ili 5 puta . Mada, lepo je kupiti novu obuću, pa makar i znao da kraće traje A najlepše je kada se s'vremena na vreme počastiš novom Daytonom, Sidi-jem, ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 19347 Napisano Jun 26, 2018 Integrisan, 8551 postova Prijavi odgovor kao problematičan Tcx je bolji odnos uloženo - dobijeno... Izdržava bez problema 30-50k km. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pitans 390 Napisano Jun 26, 2018 Ih što volem testo s makom.., 583 postova Lokacija: Sremska Kamenica Motocikl: Suzuki V-Strom 650cc Prijavi odgovor kao problematičan Nosim TCX već 4 sezone i ok su...nigde se nisu odlepile ili slično....Naravno nisu vodonepropusne ali su dobile par puta kišu i sve je ok i dalje sa njima... Ne kažem da je sad neki vrhunski kvalitet patike ali za 100eur koliko su me koštale mislim da definitivno opravdavaju uloženo!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 6351 Napisano Septembar 6, 2018 Drug član, 1411 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Moje IXS, doduse stajale u k utiji u ormaru od 2012 , nosene 10 puta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodic_ru 46 Napisano Octobar 20, 2018 U prolazu, 95 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki SV650, Honda VFR 800 Vtec. Prijavi odgovor kao problematičan Ima li neko iskustva sa ovim cizmama ili moze nesto vise da napise o njima? Vec duze vreme su na popustu u Louis-u. Tcx-x-five-plus-gtx-touring Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 774 Napisano Octobar 21, 2018 Svrati ponekad, 254 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan @rodic_ru Probao sam ih prosle nedelje u Louis-u u Emdenu. Ne mogu nista da kazem i da ih uporedim ni sa jednim drugim modelom, jer sam i ja trenutno u potrazi za svojim prvim cizmama. Ali sa sigurnoscu mogu da kazem da im je udobnost OK, imam TCX patike 45, cizme 45 savrseno odgovaraju. Model je, cini mi se, od pre 6-7 godina, tako da postoji upgrade-ovana verzija TXC X five EVO gtx, koje su malo skuplje. Deluju mi kao da moze u njima i da se pesaci bez nekih vecih problema, nisu mnogo krute. Pored njih, probao sam i Alpinestars SMX 6 V2 WP i 45 su mi bile uze oko prstiju nego TCX, tako da su mi udobnije 46. Ozbiljno se razmisljam da pazarim ove, na Revzili kazu da su premijum model, ali da im je krutost 8/10 i nisu bas za neko pesacenje:https://www.fc-moto.de/epages/fcm.sf/en_GB/?ObjectPath=/Shops/10207048/Products/TCX-X-Tour-Evo-Gore-Tex-Touring-Boots/SubProducts/TCX-X-Tour-Evo-Gore-Tex-Touring-Boots-0001 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1351 Napisano April 10, 2019 prisutan, 1157 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan Ja TCX uzeo prošle godine,pokisao barem tri puta,i nikad pustile,nikad ništa...,za sada sam baš zadovoljan!! poslato sa rupovke uz pomoć kurble Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mali_zmaj 1351 Napisano April 11, 2019 prisutan, 1157 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: keeway cruiser 250,KLE 500,BMW K75, ZEPHYR 750,CBF 1000 BENELLI TRK 702 Prijavi odgovor kao problematičan On 20.10.2018. at 16:32, rodic_ru je napisao: Ima li neko iskustva sa ovim cizmama ili moze nesto vise da napise o njima? Vec duze vreme su na popustu u Louis-u. Tcx-x-five-plus-gtx-touring Te sam ja uzeo prošle godine,odradio sezonu,nisu pustile niti jednu kišu,naliježu lijepo na nogu...,čičak odličan,kao i rajfešlus..i kao i na svakim čizmama treba se malo pripaziti da rajfešlus ne ujude onu unutrašnju membranu...,za sada ok!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rodic_ru 46 Napisano April 11, 2019 U prolazu, 95 postova Lokacija: Ruma Motocikl: Suzuki SV650, Honda VFR 800 Vtec. Prijavi odgovor kao problematičan Ovo ce mi biti prva sezona sa njima, nadam se da ce me dugo sluziti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...