severian 17019 Napisano Jun 21, 2018 Integrisan, 8304 postova Prijavi odgovor kao problematičan @Zer0 Na žalost, prošao je rok za otkazivanje/promenu prijava. Jedino ako sam pronađeš zamenu i dogovorite se direktno. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17019 Napisano Jun 21, 2018 Integrisan, 8304 postova Prijavi odgovor kao problematičan Info od jutros: imamo još 3 slobodna mesta za ceo dan (ili, na drugi način rečeno, po 3 pre i posle podne). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zer0 89 Napisano Jun 21, 2018 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zaklopača Motocikl: Aprilia RSV 1000 SP ´01 Prijavi odgovor kao problematičan pre 13 minuta, severian je napisao: @Zer0 Na žalost, prošao je rok za otkazivanje/promenu prijava. Jedino ako sam pronađeš zamenu i dogovorite se direktno. Hvala svakako. Idemo na ceo dan, pa koliko guma izdrži Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1669 Napisano Jun 21, 2018 Drug član, 2266 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Zer0 said: Hvala svakako. Idemo na ceo dan, pa koliko guma izdrži Sta ti je sa gumom? Zar nije nova? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zer0 89 Napisano Jun 21, 2018 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zaklopača Motocikl: Aprilia RSV 1000 SP ´01 Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, rastkojokic je napisao: Sta ti je sa gumom? Zar nije nova? Bila, ali je vlasnik magarac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13631 Napisano Jun 21, 2018 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan 13 minutes ago, Zer0 said: Bila, ali je vlasnik magarac Nisam ja vlasnik te gume sta pricas 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17019 Napisano Jun 21, 2018 Integrisan, 8304 postova Prijavi odgovor kao problematičan A ni ja! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ljusa. 47 Napisano Jun 21, 2018 U prolazu, 88 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Zx6r Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, Zer0 je napisao: Hvala svakako. Idemo na ceo dan, pa koliko guma izdrži Okreni gumu na drugu stranu. I to spada u magareca posla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pablo 1821 Napisano Jun 22, 2018 Vlasnik sajta, 5356 postova Lokacija: Beograd, Srbija Motocikl: BMW R1200 GS Adv, S1000RR; Beta 350RR Prijavi odgovor kao problematičan Osvežen je spisak prijava. http://trackday.rs/spisak-prijava-za-td-24-jun-2018/ Popunjen je TD5 potpuno i imamo listu čekanja. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17019 Napisano Jun 22, 2018 Integrisan, 8304 postova Prijavi odgovor kao problematičan Mesta ima još u intro grupi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
makikt 3187 Napisano Jun 23, 2018 Zainteresovan, 716 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Lucifer Prijavi odgovor kao problematičan Ako neko želi sutra da vozi u intro grupi ima još mesta. Prijava može na licu mesta. Samo dođite malo ranije i potražite mene. Vreme će izgleda biti idealno Vidimo se . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1669 Napisano Jun 24, 2018 Drug član, 2266 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Jos jedan sjajan TD! A neko od admina definitivno ima HAARP ili nesto slicno... U okolnim selima opet padala kisa Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
scaffold 684 Napisano Jun 24, 2018 Zainteresovan, 804 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha R6 Prijavi odgovor kao problematičan Mogu li da znam koje je vreme vozio @NeshaXX ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare90 81 Napisano Jun 25, 2018 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Aprilia RS 250 mk1, Aprilia rs 250 mk2, Honda cbr600rr(2005) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, scaffold je napisao: Mogu li da znam koje je vreme vozio @NeshaXX ? 1.27.213 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
NeshaXX 298 Napisano Jun 25, 2018 jedan od DDMZ, 808 postova Lokacija: NBG Motocikl: R, gsx R Prijavi odgovor kao problematičan 10 hours ago, scaffold said: Mogu li da znam koje je vreme vozio @NeshaXX ? Juče 1:32,6.. Smetam momcima u crvenoj grupi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13631 Napisano Jun 25, 2018 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan Vidis o tome sam pricao, juce je u crvenoj sve preko 1:29 bila smetnja jednostavno takva je grupa juce bila. Prosli put nije bilo tako. Jednostavno mora se na osnovu prijavljenih svaki put praviti raspodela makar za crvenu grupu. Naravno sad njih par koji su debelo ispod 1:25 ce morati da "ispastaju" ali ko im je kriv kad su brzi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mare90 81 Napisano Jun 25, 2018 Svrati ponekad, 123 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Aprilia RS 250 mk1, Aprilia rs 250 mk2, Honda cbr600rr(2005) Prijavi odgovor kao problematičan Omasio sam coveka Sry Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 17019 Napisano Jun 25, 2018 Integrisan, 8304 postova Prijavi odgovor kao problematičan @dvlns Upravo završen td bio nam je daleko najteži za podelu po grupama do sada. Trudimo se da poštujemo u što većoj meri želje, kao i specifične situacije (kojih uvek ima i gotovo uvek su ljudski razumljive i opravdane), no povremeno moramo i da donesemo odluke, da nekoga pomerimo iz jedne u drugu grupu, jer prosto negde imamo višak, a negde manjak . Tada odlučuje postignuto vreme (uz sve nedostatke ponekad, to je i dalje najbolji opšti kriterijum). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13631 Napisano Jun 25, 2018 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan @severian znam primetio sam. Vise sam napisao kao info da ostali shvate o cemu se radi. Prosle godine rekao bih je bilo dosta njih koji su bili izuzetno nezadovljni kada sam i ja sa vama poceo pisati o podelama a rekao bih da je i sada tako. Ljudi ne mogu ili ne zele da razumeju da ukoliko se vozi trka kao prosli TD i ne prijave se jos Kule, Mrsi... granica moze da bude 1:34 ali ako se prijave svi ljudi koji voze do 1:29 ne moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13631 Napisano Jun 25, 2018 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan Po listi vremena od juce popodne je 20-to vreme bilo 1:29,842, 40-to vreme je bilo 1:36,844 cisto kao ilustracija za podelu. Znaci po vremenima bi crvena bila od 1:21,8 do 1:29,8, zelena od 1:29,9 do 1:36,8 i plava od 1:37 pa do kraja. Ispod one zapisane granice od 1:34 za crvenu grupu ima 31 vozac juce samo poslepodne posmatrano a verovatno da ima i pre podne jos neko ko nije vozio posle podne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zer0 89 Napisano Jun 25, 2018 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zaklopača Motocikl: Aprilia RSV 1000 SP ´01 Prijavi odgovor kao problematičan četri grupe.. ne znam kako ali 4 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1669 Napisano Jun 25, 2018 Drug član, 2266 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan Malo je i zeznuto kada dodju ljudi koji voze prvi put i prijave se u zelenu grupu... Mislim da je prosli TD bio lik koji je vozio 2:00+ zelenu!!! Iz prijave je tesko videti je l' doticni stvarno vozi za zelenu ili ne. Mislim da problem nastaje (pored gore pomenutog) kada se za sortiranje po grupama ne koristi vreme vec nesto trece (individualne zelje)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zer0 89 Napisano Jun 25, 2018 Svrati ponekad, 142 postova Lokacija: Zaklopača Motocikl: Aprilia RSV 1000 SP ´01 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala @Mare90 iskustvo sa HONDOM je neprocenjivo Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13631 Napisano Jun 25, 2018 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan @rastkojokic zato sam ja napisao nekoliko puta da ko dolazi prvi put po difoltu mora u plavu pa posle 3 stinta ako je brz prebace ga gde pripada. Nije lako organizatorima u to sam siguran ja sam samo zagovornik jasnih, cistih pravila za sve pa kako kome upadne. Ko nije doziveo da ga Mrsi oprasi kada misli da vozi kao Markez a covek prodje pored kao da stojis ne moze da zna o cemu pricam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13631 Napisano Jun 25, 2018 Ne silazi, 6026 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Zer0 said: Hvala @Mare90 iskustvo sa HONDOM je neprocenjivo Nema @Mare90 tu nikakve zasluge zna se ko je tu Hondu naucio da sama ide po Navaku 3 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...