Jump to content

Moto Zajednica

NeshaXX

BJB Osnivači
 • Broj tema i poruka

  696
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

46 Neutral

2 Pratilaca

O članu NeshaXX

 • Rank
  jedan od DDMZ
 • Rođendan 10.03.1973.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  NBG
 • Motocikl
  R, gsx R

Poslednji posetioci profila

4017 profile views
 1. NeshaXX

  14. MotoGP Aragon, Španija 2018

  1. 99 2. 04 3. 93
 2. NeshaXX

  14. Moto GP Aragon, Španija 2018

  Prošle godine bio treći a motor i on su još bili na "Vi".
 3. Prošle godine su španci zauzeli sva tri mesta na podijumu. Šta će biti ovog vikenda? Kladža je otvorena, glasajte
 4. NeshaXX

  Trackday #9 na Navak stazi, 16. septembar 2018.

  OMK lista je napravljena da bi svako od nas imao uvid u svoj napredak u slučaju da tera isti motor ili da uporedi ove gume sa onim, ovaj motor sa prošlim i slično. Ko je jednom dao nekom bržem da vozi u njegovo ime, taj više nema uvid u svoja vremena a po meni to je bzvz. Naravno, tabela pravi i taj takmičarski momenat ali na svakom od nas je koliko će da se "primi" na to Svakako to nije primarni cilj tabele.
 5. Napisah staklo iako je i dalje u formi akvarijuma ali je silikon počeo da popušta tako da bi trebalo uraditi rasklapanje i ponovno lepljenje. Dimenzije su 100 x 55 x 55 cm Staklo je 8mm prednje, zadnje i donje a bočne stranice su 6mm. Hauba i ostali elementi akvarijuma mi trebaju tako da nisu za donaciju. Akvarijum se nalazi na Nbg. Vaš transport Kontakt na pp.
 6. NeshaXX

  Trackday #9 na Navak stazi, 16. septembar 2018.

  Stvarno, Bojović Bojan i Sandić Krsto su mi promakli (da im obrišem lošija vremena). Sad ću rešiti to. Edit: Rešeno, sad je tabela kompletna.
 7. NeshaXX

  Trackday #9 na Navak stazi, 16. septembar 2018.

  Objavljena su najbolja vrmeena posle TD9. https://trackday.rs/rezultati/
 8. NeshaXX

  Trackday #9 na Navak stazi, 16. septembar 2018.

  Ja sam taj koji premešta ljude po grupama pa da napišem neko slovo o tome. "Željena" grupa, koju štiklirate u prijavi je polazna tačka ali u poslednjih 4-5 TD-ova se prijavi i do 26 ljudi koji žele crvenu i zelenu grupu. Onda po dosadašnjim vremenima najmanje brz iz crvene pređe u zelenu a najmanje brz iz zelene u plavu. I tako dok u svakoj grupi ne bude po 20 vozača. Peripetija nastane kad na dan TDa neko dođe sa molbom da pređe u drugu grupu da vozi sa drugarom ili da mu pokaže putanje ili jer voze isti motor u dve grupe. Takođe se dešavalo da vozač postigne vreme sa jednim motorom a na sledeći TD dođe sa drugim pa vozi 5sek sporije (a bilo je po 10sek brže, doduše u plavoj grupi). Mogu samo da kažem da se podela ne radi nasumično a da se iskakanja dešavaju da se udovolji vozačima. Drugo što sam hteo da vam "javim" je da odavno razmišljamo o uvođenju četvrte grupe ali to će morati još da sačeka. Prvi i veliki problem je što Navak nema u svakom trenutku 80 (+ 6-7 rezervnih) transpondera za 4 grupe. Postoje još neke stvari koje moraju biti dogovorene pre bilo kakve organizacione promene ali sad nije ni vreme ni mesto da o tome raspravljamo. Radimo na tome i javićemo čim bude novosti.
 9. Postoji veliko interesovanje da iskoristimo svaki lep dan za vožnju po stazi tako da otvaramo prijavljivanje za TD10!! Svi koji već imate naloge na trackday.rs imaćete minut posla da se prijavite a informacija za nove korisnike je da otvaranje naloga traje manje od 5 minuta. Dakle, adresa za prijavljivanje na TD10 je: https://trackday.rs/prijave-za-ucesce-na-track-day-dogadajima/
 10. NeshaXX

  TD#8 i "Trackday.rs Challenge", 2. Septembar 2018.

  Ovo je bio Game of Drones I mnogo je dobro!!
 11. Drage kolege, Na dan trke (02.09.2018) na Navaku je nađena registraciona nalepnica NS 10-364. Ako znate vlasnika ili isti ovo pročita, neka me kontaktira da bi preuzeo svoju nalepnicu. Pozz
 12. NeshaXX

  13. MotoGP Misano, Italija 2018

  1. 99 2. 93 3. 25
 13. Hoće li se ponoviti godina kad zvonar crkvice u Tavulji zaboravi da isključi zvono? Ili će se nastaviti dominacija velikih brojeva (93 i 99)? Kladionica za Mizano je otvorena, glasajte ...
 14. NeshaXX

  TD#8 i "Trackday.rs Challenge", 2. Septembar 2018.

  Hvala za svaki komentar i sugestiju koju ste ostavili. Kao što napisah ranije, imaćemo celu zimu da ispravljamo greške koje smo napravili. Prvi put smo radili ovakav događaj pa je donekle i očekivano da neće proći bez poteškoća. Imamo volje, snage i mogućnosti da unapređujemo TD-ove i takmičenje!
 15. NeshaXX

  TD#8 i "Trackday.rs Challenge", 2. Septembar 2018.

  I od strane organizacije SVIM UČESNICIMA PUNO HVALA I ČESTITAMOOO!!! Mi smo uvideli neke stvari koje mogu bolje ali imaćemo celu zimu da analiziramo i tražimo bolja rešenja. Najsrećniji smo jer smo platili 2 Hitne Pomoći i Safety Car da sede i ne rade ništa. Nadam se da su se učesnici a i publika dobro proveli a sa naše strane obećanje da ćemo raditi da se ovakva trka organizuje i sledeće sezone. Bar jedna Ovde su rezultati na jednom mestu:
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja