Jump to content

Moto Zajednica

NeshaXX

BJB Osnivači
 • Broj tema i poruka

  748
 • Pridružio se

 • Posetio poslednji put

Reputacija u zajednici

92 Good

3 Pratilaca

O članu NeshaXX

 • Rank
  jedan od DDMZ
 • Rođendan 10.03.1973.

Profile Information

 • Pol
  Muškarac
 • Lokacija
  NBG
 • Motocikl
  R, gsx R

Poslednji posetioci profila

4780 profile views
 1. Nekad smo pominjali pa je palo u zaborav a odlično bi se naslonilo na pomenuto "infiltriranje": Da se na svakoj važnijoj saobraćajnici prvih 5 metara obeleži drugom bojom a da to mesto bude za motocikle koji bi se provukli i startovali prvi (kad se upali zeleno). Nemam na šta da se pozovem iako mislim da sam to video nekad u Italiji.
 2. sad procitah da treba da te kontaktiram...doniracu 12 (dvanaest) nalepnica

  "ja pazim na motorcikliste "BJB

 3. Završila se i poslednja trka u 2019. godini a mi imamo pobednika!!! Još bolje, imamo pobednicu!! Čestitke Violeti od svih takmičara :) Evo rezultata:
 4. Poslednja trka ove sezone, poslednja prilika da se promeni pozicija na našoj tabeli :) Trka u Valensiji počinje u nedelju 17.nov u 14h, glasajte na vreme. Srećno svima!!
 5. Posle 18. trke, pretposlednje u ovogodišnjem kalendaru, smena na vrhu tabele!!
 6. Posle 17. trke u Australiji, tabela je sledeća:
 7. Tabela posle Motegija (trka br 16)
 8. Pretposlednja trka ove sezone... Malezija Start je 3. novembra u 8h ujutro po našem računanju vremena. Prošle godine tri različite fabrike na postolju (MM, Rins i Zarko) Srećno svima!!
 9. Hard core što se tiče vremenske zone i gledanja trke... Australija Trka počinje 27.okt u 5:00 tako da preporučujem glasanje u subotu veče... Srećno svima!!
 10. Sad je dobro vreme da se predlože "unapređenja". Taman imamo par meseci da izbistrimo da li da menjamo i kako. Ja sam pokušao pretprošle godine da dodam poneki bod kad se glas postavi pre FP1 i pre FP3 pa nije imalo pozitivne reakcije... Naravno da će uvek biti i neko ko nije za promenu ali ajde da vidimo koje su opcije na stolu pa da glasamo (kad čujemo sve predloge). Evo neka rok za predloge bude do 17. novembra (do poslednje trke ove sezone, u Valensiji), kad ćemo da otvorimo glasanje. Dajte predloge kako mislite da bi bilo "više fer"
 11. Eto nas u Japanu! Trka počinje u 8h ujutro po našem računanju vremena. Srećno svima
 12. Posle Tajlanda još malo raslojavanja na tabeli Bravo za milos-v i Marko05 za osvojenih maksimalnih 61 poena a mi koji smo 95% trke imali 61poen (dok 93 MaliMamlaz nije pretekao) možemo samo da kukamo...
×

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja