ske 1025 Napisano Mart 29, 2022 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala puno na odgovoru. Koliko sam skapirao treba da skinem onu kao gumenu patosnicu sa leve strane da bih dosao do antifriza? Kako se ona skida? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7140 Napisano Mart 29, 2022 Drug član, 2988 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan Na PCX se samo povuče, ima sama na sebi neke kao kopčice koje se ubacuju u plastiku poda da ne klizi... Potraži i na YouTube, siguran sam da ima neko Tajlanđanin koji objašnjava na onom njihovom miksu Tai/engleskog 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1025 Napisano Mart 29, 2022 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Sad sam proverio. U pravu si, isto je i na Downtownu. Hvala ti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4750 Napisano Mart 30, 2022 Drug član, 3631 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Za Downtown bar možeš uputstva lako da nađeš, ako ti engleski nije problem. Valja to malo prelistati. Evo na primer ovde user manual Download KYMCO downtown 300i Owner's Manual | ManualsLib WWW.MANUALSLIB.COM A ovde imaš, između ostalih Kymco modela, i servisno uputstvo, električnu šemu, šifarnik rezervnih delova itd: TECHNISCHE DONWLOADS - DOWLOADS KYMCO.AT 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1025 Napisano Mart 30, 2022 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala za linkove. Iskreno, bilo mi je lakse i brze da pitam nego da sam trazim. Nemam mnogo slobodnog vremena ali proucicu ovo polako.Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1025 Napisano April 1, 2022 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Aj opet da pitam, da ne trazim po uputstvima, brze je i lakse... Jel moze korman da se zakljuca , i kako, posto ja ne uspevam? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano April 1, 2022 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Kljuc samo ubacis na pocetnu poziciju, ne dajes kontakt. Okrenes korman na levo, pritisnes kljuc na dole i krajnje levo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1025 Napisano April 1, 2022 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4750 Napisano Jun 20, 2022 Drug član, 3631 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Stigao najzad kod nas DT X360. Bar u cenovnike, valjda ga nema na stanju još. Cijena sitnica - 782.100 RSD, koliko god da je to u evrićima. Čitao sam malo testove. Ova oznaka 360 ne ozanačava kubikažu, jerbo ima 321cc, već znači 360 stepeni. Kao može da ide u svim pravcima Postoji i 125cc, i on se zove DT X360. Uglavnom ima OK ocene, zadržao je sve dobra svojstva DownTown-a, uz dodatnu elektroniku (i rizičnu keyless bravicu) malo je viši i ima ovaj smešni vizirčić koji ništa ne štiti, al to je sad moderno.. Za gume pišu da nisu dobre za kišu. Otprilike, na testovima mu novinari traže trn u oku, dok Hondi ADV350 opraštaju balvan u istom, ali to mu je tako Da li vredi te pare? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Jun 20, 2022 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ispratio sam da se pojavio na sajtu. Pre par nedelja sam svratio do Frenky-a na Cukarici da kupim neki deo, pa sam tada pitao da li ce stizati DT X360. rekli su za 3 nedelje sto mu dodje otprilike sad pa mozda svratim da ga pogledam ako ga imaju u salonu. Inace, za taj skut sam zagrejan od kad sam pre 2 godine video najavu. Doduse, ocekivao sam da ce mu cena biti negde oko 6 a ne 6600-700. Mislim da su promasili sa cenom jer treba dodati jos 4-5 glava da se dobaci do Honde ADV. Sad koji je bolji u ovom trenutku ne mozemo da znamo ali ja bih svakako gledao da dobacim do Honde ako nista drugo onda bar zbog manjeg pada vrednosti kasnije. Mozda preko zime bude neki popust pa dodje do tih 6000-100. U tom slucaju bih dobro razmislio. Ali naravno i kroz ovu temu mora da se provuce aktuelna prica da cu cene otisle u totalnu nenormalnost. Pre par godina ovaj skuter ne bi dobacio ni do 5 soma. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4750 Napisano Jun 20, 2022 Drug član, 3631 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Sve se slažem. Kymco mi je srcu drag, ali bih se u trenutnoj postavci svakako pre opredelio za Hondu. Na DT X360 treba dodati normalni vizir i kofer, pa to ode časak do blizu 7.000. Nego, kako stvari stoje, sumnjam da će biti bilo kakvog popusta, cene će verovatno samo da skaču. Verovatnije je i da će ADV 350 poskupeti, kad se opet pojavi na tržištu, pa će opet biti razlike u ceni falabogu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Jun 20, 2022 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Lep bas...mada sve to gubi smisao uz ove cene... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ПИпезос 8228 Napisano Jul 11, 2022 Drug član, 557 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: HONDA Africa Twin CRF1000 DCT (2016), BMW C 400 GT (2020) Prijavi odgovor kao problematičan Данас седох на овај DT X360 у салону у Новом Саду, ја који имам врло озбиљне проблеме са дужином ногу и обимом бутина, где су ми и међу највећим скутерима кормани ударали о колена или пак ако пређу колена одмах ми чеше корман о бутину а сама ручка кочнице запне о колено а код овог скутера корман ми се очеше о бутину тек у пуном отклону што се неће никад применити у самој вожњи тако да је овај скутер какав год био моја најтоплија препорука за дугајлије у ногама, мало ми боде очи овај мали визир али треба узети у обзир да се овде ради о скутеру који има авантуристичког ендуро духа и сасвим лепо иде земљаним теренима па као и код огромне већине ендуро мотора тако је и овде визир мали ... све све али инструмент табла шљашти како новогодишња јелка, можда преко дана и по сунцу то и није тако лоше али ако нема ноћни режим па да смањи интензитет лед екрана биће замора очију током ноћних вожњи. Али генерално ми дугоње ћемо све ове недостатке занемарити зарад комфора ногу. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4750 Napisano Jul 11, 2022 (promenjeno) Drug član, 3631 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan To je korisna informacija, hvala na info. Znači da je komotniji od Downtowna. Lepo! Meni doduše savršeno po gabaritima i udobnosti odgovara ovaj moj Agility 300. Samo da ima malo jači agregat, da bude malko uzbudljiviji, bio bi bi idealan. Zato čekam Agility 350, nosi isti motor kao DT X360. Valjda će stići sledeće godine Promenio Jul 11, 2022 član boza_kg 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1025 Napisano Decembar 20, 2022 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Ako moze pomoc?! Lezaj kormana, za DT300i, koja je oznaka i gde ima da se kupi i kog proizvodjaca preporucujete. Primetio sam da ima onaj zub na sredini, kad se namesti korman, pa sam mislio da to zamenim pre sezone, pa lagano da pripremam delove. Nesto sam trazio na netu ali nisam siguran koja je oznaka lezaja, pa ako neko zna, da ne narucim pogresno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4750 Napisano Decembar 20, 2022 Drug član, 3631 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko znam, ima nekoliko delova u tom kitu, nije samo jedan ležaj. Neko kompetentan prvo treba da potvrdi šta je za zamenu, mada ne bi trebalo da je skupo. Ja bih tražio original, ne zamenski. Pozovi Kymco u NS, ili Frenky iz BG, pa priupitaj, vrv imaju iskustva šta najčešće strada.Katalog delova imaš ovde. https://kymco.rs/wp-content/uploads/2022/02/Katalog-Downtown-300i.pdf Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21637 Napisano Decembar 20, 2022 Integrisan, 9436 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan ...ako su u originalu kuglicni lezajevi (a verujem da jesu) preporucio bih konusno/valjkaste. Traju bar 5x duze, tolerantniji su pri pritezanju, osecaj na guvernalu lepsi i sigurniji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1025 Napisano Decembar 20, 2022 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Pozvacu Frenky, ne znam dal su raspolozeni da daju te informacije posto su i serviseri. Mozda su u fazonu dodji kod nas da vidimo o cemu se radi, moramo da rasturimo da vidimo sta je za zamenu a to onda za ruke kosta toliko .... Mislim, i to je u redu, oni su majstori, servis i moraju da zarade platu a ja bih da se igram majstora sam Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1025 Napisano Decembar 20, 2022 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S.Ma uzeo bih ja kvalitetnije, ne bih tu skrtario, kad vec sve to skidam i rasturam daj da uradim kako valja, al ne znam oznaku Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21637 Napisano Decembar 20, 2022 Integrisan, 9436 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo su fabricke oznake (iste lezajeve vrata vozi i honda silver wing 400, 2009-2011). Pozovi Astrid npr. 063221087 i trazi KOYO zamenu (konusno valjkaste)za fabricke (pa im diktiras ovo ispod) Kymco: 53240-LBA2-E00 Kymco: 53250-LBA2-E00 P.S. Lezajevi/oznake su za model DT300 2009-2016. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4750 Napisano Decembar 20, 2022 Drug član, 3631 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, ske je napisao: a ja bih da se igram majstora sam Razumem. Nisam nikad to sam radio, ali gledao sam šta slikaju i objašnjavaju kolege. Izgleda mi baš pipavo za zamenu. Pre bih to prepustio majstoru Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21637 Napisano Decembar 20, 2022 Integrisan, 9436 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 30 minuta, ske je napisao: igram majstora sam Kosuljice su toliko "ljute" i pucaju kao staklo! Obrati paznju i cuvaj oci (ako cekicem i izbijacem budes radio). Kosuljice za u vrat skutera ohladiti makar u zamrzivacu preko noci a vrat zagrejati fenom pred ugradnju. Podrazumeva se, sve cisto i premazano uljem (unutrasnjost vrata skutera). P.S. I da, lezajevi stizu "suvi", sve doobro zamasti nekom LIS2 mascu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1025 Napisano Decembar 20, 2022 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S.Hvala puno za sve, zovem ovih dana. @boza_kgNisam ni ja radio do sad ali, kao sto kazes, pogledao sam nekoliko klipova i procitao par tema o ovom problemu pa kao, aj da probam. Jos sam pitao i jednog majstora, koji me odbio jer ima mnogo posla, i on mi rece, sto ne odradis to sam ,nije to nista komplikovano. Ja sam malo kao vican sa alatom, volim da petljam i majstorisem i imam drugara automehanicara i mogu sve to kod njega u servisu a i on mi je tu ako nesto zapne. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ske 1025 Napisano Mart 11, 2023 Zainteresovan, 421 postova Lokacija: bg Motocikl: k9 Prijavi odgovor kao problematičan Jel ima neko, na prethodnoj seriji, povisen vizir? Ja sam visok 180cm i vetar mi bije tacno u glavu pa sam mislio da uzmem malo duzi vizir i kontaktirao sam Ivana, koga svi havale ovde na forumu, i on mi rece da ima dva modela. Jedan je produzen za 5-6cm a drugi za vise od 10. E sad, ne znam koj bih uzeo? Radije bih ovaj kraci, da bude sto priblizniji originalu, ali ako me ne stiti od vetra onda dzabe. Pa da pitam za iskustva, ako je neko menjao, probao drugi, veci vizir... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano Mart 11, 2023 (promenjeno) Drug član, 1074 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan @skelično mislim da sa najvećim nećeš pogrešiti ali što ne uzmeš na zajam i montiraš onaj dodatak na vizir- vind deflektor (možda i Ivan ima)?Tako ćeš steći utisak koliko ti treba. Promenio Mart 11, 2023 član Džim Džarmuš Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...