Niko 1358 Napisano Jul 15, 2020 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan pre 10 minuta, N.F.S. je napisao: Nadam se da cu uskoro biti savetom za pomoc sposoban ovima koji voze Suzuki gsf masinu :D, samo dok ga porasturam Pratim temu rado. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12511 Napisano Jul 15, 2020 Ne silazi, 7312 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Samo 1250. Sve ostalo je... I javi obavezno koliko je komforan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21618 Napisano Jul 15, 2020 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ehhh moj Alekre, znam i ja to! Njega i nisanim... Ali! Moj motoraski zivot se sveo na malo voznje po gradu i rasturanje, poliranje, servisiranje... Cim to zavrsim ostaje mi, pihhh jbg, malo voznje po gradu... Tada mi bude dosadan. Sutra sam zakazao gledanje Bandita 1250, gsx650f, i gsx1250fa... Tim redosledom. Razum mi govori da je za moje potrebe i fin. situaciju pravi izbor "polutka" ali srce hoce obrtni moment! To sam vozio, to trazi... Kada gas dam da se uplasimo i ja i onaj koga preticem! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8248 Napisano Jul 15, 2020 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Мени тај GSX 650 F не да мира, волео бих да чујем једну темељну рецензију о том моделу. Да ти не делим комплименте, али твоје знање и вештине су на завидном нивоу и увек ми је драго кад напишеш нешто ново. Са срећом направио пазар, па шта год било нема омашке. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5552 Napisano Jul 15, 2020 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, N.F.S. je napisao: Iz komsiluka masina, u obzir dolazi i njegova "polutka" od 650ccm... Uuuu, al' ti leg'o 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano Jul 16, 2020 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Eeee kako sam osetio da će da ode Deauville. Da sam neki kupac motora u bližoj budućnosti, pratio bih šta ti kupuješ i šta sve sredjuješ, pa kad dodje vreme...eto mene. Izgleda da si odustao od Honde CBF 1000? Veliki Bandit je moćna sprava, razumem tvoju potrebu za momentom, ali razum govori da je za tvoje potrebe ipak "polovina". Ja sve manje vozim motor po gradu, a i kad vozim samo zavidim skuterima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Jul 16, 2020 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 18 hours ago, N.F.S. said: E za ralicu ce da se "opruzi" novi vlasnik! Ispratih je u Vlasotince a ja odoh da gledam jednog lepog gsx1250fa! Kad pre Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Jul 16, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. je vec uzeo drugi motor. Ja znam i koji ali, sacekacemo njega da podeli slike Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
filipfg 844 Napisano Jul 16, 2020 Zainteresovan, 775 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Bandit 1250S Prijavi odgovor kao problematičan Ajmo kladionica Ja tipujem na obicnog Bandita 1250 bez oklopa! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
drmilan_ 5407 Napisano Jul 16, 2020 Drug član, 2489 postova Lokacija: Subotica Motocikl: AfricaRD07 KAD TAD OPET Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Markone88 said: @N.F.S. je vec uzeo drugi motor. Ja znam i koji ali, sacekacemo njega da podeli slike Kako covek odma kupi kad zna sta zeli, a ne studiju 20 razlicitih misljenja kao sto vecina radi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8248 Napisano Jul 16, 2020 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Велики Бандит са оклопом. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1358 Napisano Jul 16, 2020 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Bacaj slike te polutke da vidimo kako izgleda Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jul 16, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan АПН4? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Jul 16, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Zuba87 said: АПН4? Onaj plavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zuba87 6721 Napisano Jul 16, 2020 Drug član, 1652 postova Prijavi odgovor kao problematičan Не тај, тај је већ сређен, досадан је Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Niko 1358 Napisano Jul 16, 2020 Zainteresovan, 491 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: A Prijavi odgovor kao problematičan Plavi gsf mora da je, nema ga na oglasima 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Eol 966 Napisano Jul 16, 2020 Zainteresovan, 488 postova Lokacija: Železnik Motocikl: Yamaha Fazer 600 Prijavi odgovor kao problematičan @N.F.S. nemoj jos da otkrivas koji motor je u pitanju....kladionica je otvorena ....ti si zvezda prelaznog roka.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21618 Napisano Jul 16, 2020 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan E dobri ste! Zato i volim da u vasem drustvu budem , idem jednim postom u off, jbg, mora tako... Porobao prvo gsf1250fa, 2010god, treba da se carini i uradi ams, ostavio me bez teksta! Zovem coveka iz Mladenovca 5x, prodaje cbf1000, ne javlja se! Dobro, idemo dalje! Sednem na "polutku" , svidela mi se prica vlasnika (Zove se Darko i u Jagodini ima firmu za zatamljivanje stakala). Uvezao ga je kada je bio samo godinu dana star (motor) i na satu je imao 12000km, od te 2011 je kod njega! Servisi kaze na vreme, ocuvan je vidim... Ove nalepnice (koje su van laka) su neki njegov ukus, u to ne ulazim, odlepicu Voznja, hmmm... Nisam ocekivao ovo! Elastican mali agregatic samo tako... Uz predjasnju pricu pazarim ga odmah i iz Jagodine (njime) odem u Krusevac da kofer pazarim... Stavio je auspuh od hiljadarke, bas lepo cuci, fabricki je ruzan i poslace mi ga postom... Sutra da narucim par Mitasa, servis, rasturanje . Par dana supruga ostaje bez muza, dete se zazeli oca! Navikli su vec, u tom periodu samo vodu pijem i to kada kolabiram Pozdrav drustvo! 12 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1372 Napisano Jul 16, 2020 I N S T R U K T O R, 1204 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Meni je mnooogo lepši fabrički auspuh. Bar mi je ovaj na slikama nekako ispao kao da ne pripada ovde . Inače motor je prelep ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Markone88 4762 Napisano Jul 16, 2020 Drug član, 1548 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Čekam Zlatkovog Bandita Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, jasminko VIR said: Meni je mnooogo lepši fabrički auspuh. Bar mi je ovaj na slikama nekako ispao kao da ne pripada ovde . Inače motor je prelep ! Ne znam dal si video, ali njegov fabricki auspuh je najodvratnija debela cevka. Mislim da bi ovde legao neki Robertov top, sjajni Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko05 5552 Napisano Jul 16, 2020 Drug član, 1390 postova Lokacija: Ужице Motocikl: Гулим ђонове... Prijavi odgovor kao problematičan pre 39 minuta, N.F.S. je napisao: E dobri ste! Zato i volim da u vasem drustvu budem , idem jednim postom u off, jbg, mora tako... Porobao prvo gsf1250fa, 2010god, treba da se carini i uradi ams, ostavio me bez teksta! Zovem coveka iz Mladenovca 5x, prodaje cbf1000, ne javlja se! Dobro, idemo dalje! Sednem na "polutku" , svidela mi se prica vlasnika (Zove se Darko i u Jagodini ima firmu za zatamljivanje stakala). Uvezao ga je kada je bio samo godinu dana star (motor) i na satu je imao 12000km, od te 2011 je kod njega! Servisi kaze na vreme, ocuvan je vidim... Ove nalepnice (koje su van laka) su neki njegov ukus, u to ne ulazim, odlepicu Voznja, hmmm... Nisam ocekivao ovo! Elastican mali agregatic samo tako... Uz predjasnju pricu pazarim ga odmah i iz Jagodine (njime) odem u Krusevac da kofer pazarim... Stavio je auspuh od hiljadarke, bas lepo cuci, fabricki je ruzan i poslace mi ga postom... Sutra da narucim par Mitasa, servis, rasturanje . Par dana supruga ostaje bez muza, dete se zazeli oca! Navikli su vec, u tom periodu samo vodu pijem i to kada kolabiram Pozdrav drustvo! Top priča. Kad sam kupovao fazera, birao sam izmedju jednog gsxf u Staroj Pazovi i mog sadasnjeg fazera. Iako je Suzana bila bas tacna, prvi vlasnik, svi servisi upisani, (niska) cifra od oko 3.500 nije bila za mene nedostižna. Neka te služi u zdravlje i da se zadrži duže od ostalih. Ovu zverku moram svratiti da vidim. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Borkosan 610 Napisano Jul 16, 2020 Zainteresovan, 500 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Voge 300 Rally Prijavi odgovor kao problematičan Za moj ukus jedan od najlepsih motora, svaka cast. Cestitam na kupovini i jedva cekam detaljnu recenziju i tok sredjivanja do perfekcije! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sale-kum 349 Napisano Jul 17, 2020 Svrati ponekad, 426 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Scarabeo 250ie Prijavi odgovor kao problematičan Sve čestitke, mnogo si lep motor kupio, a i očigledno je razum pobedio. Sa srećom da se voziš i (pomalo) sredjuješ. Nego, otvaraj novu temu, kad sam video da pišeš u ovoj već sam pomislio da si opet Deauvila kupio 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21618 Napisano Jul 17, 2020 Integrisan, 9428 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Necu vise "trovati" ovu temu ali ne zelim ni otvarati novu.Objasnicu ukratko i zasto, kontaktirali su me prosle godine iz urednistva ovog foruma, kazu, imali su na sastanku reci i o meni. (Haos)Vecaju jesam li ili nisam preprodavac?Cim motor kupim ja temu (kazu) otvorim o sredjivanju i tako teren pripremam za prodaju ?!?Obecah sebi da ovde nikada motocikl vise oglasiti necu.Moja je zelja pomoc i iskljucivo to! Kao sto im i rekoh.Pa sve i da je istina (a nije!!!), zasto bi to smetalo?Ja kolegama odavde prikazem motocikl mojim ocima, uz put ukazem na eventualne probleme i resenje.Tako da.... Hvala svima na lepim zeljama, i ovog trenutka sam umazan, sedim, pravim pauzu Guma prednja nova montirana, odradih i stapove (ulje) pa citam ove vase komentare, osmeh je na licu i nalet elana!Ako nekome konkretno bude nesto trebalo/zanimalo a ja smatram da imam sta reci, kucnucu, rado! Kao i do sada....Pozdrav drustvo i........Don't stay at home!Sent from my SM-J530F using Tapatalk 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shlem 8248 Napisano Jul 17, 2020 Drug član, 380 postova Lokacija: Ravni Banat Prijavi odgovor kao problematičan Ne razumem zašto ne otvoriš temu, ako već nema postojeća o tom gsx-u. Da li si preprodavac neka odluče nadležni, a ti bi u datoj temi izneo niz dobrih saveta i sugestija koje se tiču samog održavanja tog modela, i time sigurno pomogao mnogim sadašnjim i budućim vlasnicima. Čekao sam iskreno novu temu, nisam želeo da trolujem ovu, u svakom slučaju neka ti je sa srećom nova mašina. 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...