Miloš A 2021 Napisano Jun 8, 2018 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Arakis said: Ksenofobija (xenophobia) - Strah od pridošlica i od stranaca. Neee, učaurite se u svoje dvorište, izolujte se od svih oko vas zato što ste mestom rođenja Bogom dani, lepši, viši, pametniji od svih...Tralala, živeo krug dvojke, crknite svi iz mile pi*ke materine samo ja da ostanem mlad, lep, pametan... A da vas bude malo sramota, a? Sramota je podmetati nekome nešto što nije rekao Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zika56 17001 Napisano Jun 8, 2018 Čuvaj sebe od drugih i druge od sebe, 3638 postova Lokacija: Niš / Donji Adrovac Motocikl: BMW R1100GS (iz prošlog veka) Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Arakis je napisao: Ksenofobija (xenophobia) - Strah od pridošlica i od stranaca. Neee, učaurite se u svoje dvorište, izolujte se od svih oko vas zato što ste mestom rođenja Bogom dani, lepši, viši, pametniji od svih...Tralala, živeo krug dvojke, crknite svi iz mile pi*ke materine samo ja da ostanem mlad, lep, pametan... A da vas bude malo sramota, a? Rajko, gubiš vreme i živce. Zastareo si, vreme te pregazilo. Nisi u modi (takvi ko ti se "ne nose" više). 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Arakis 5937 Napisano Jun 8, 2018 Svakom po zasluzi, 12419 postova Lokacija: NBGD - KN04ET Motocikl: Honde Transalp, plavi i narandžasti, oba za dečake Prijavi odgovor kao problematičan Ima i toga Žile Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14416 Napisano Jun 8, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 15 minuta, zika56 je napisao: Nisi u modi (takvi ko ti se "ne nose" više) Na zalost,zato nam i jeste ovako. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lomitelj 5814 Napisano Jun 8, 2018 Drug član, 1538 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ksenofobija (xenophobia) - Strah od pridošlica i od stranaca. Neee, učaurite se u svoje dvorište, izolujte se od svih oko vas zato što ste mestom rođenja Bogom dani, lepši, viši, pametniji od svih...Tralala, živeo krug dvojke, crknite svi iz mile pi*ke materine samo ja da ostanem mlad, lep, pametan... A da vas bude malo sramota, a?Ne znam te, ne znaš ali imaš piće od mene za ovo. Negde, nekad, nekako, nije bitno ali obećavam ti da imaš! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vasa.93 2631 Napisano Jun 8, 2018 Drug član, 1292 postova Lokacija: Niš Motocikl: Yamaha Tracer 700 Traveler 2 Prijavi odgovor kao problematičan Ko o čemu, kurva o...kulturi, vaspitanju... Jadni vi nejaki Beograđani. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 8, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan E, pošto smo uspešno postigli radnu temperaturu, sad možemo lagano na put. Sretan put još jednoj uspešno upropaštenoj temi i sve najbolje. 2 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...