tep3a 1095 Napisano Jul 12, 2018 Svrati ponekad, 141 postova Prijavi odgovor kao problematičan Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Jul 12, 2018 (promenjeno) Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan On 7/10/2018 at 3:18 PM, Gora-munja said: Promenio Jul 12, 2018 član Gora-munja Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Jul 12, 2018 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Mural sa NLO, onaj prethodni se ne vidi dobro. Kažu starosedeoci da su Rusi po hitnom postupku i po posebnoj proceduri , naravno u tajnosti, pristupili vađenju objekta. Ispitivanje je već nešto drugo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola-Pera 207 Napisano Jul 13, 2018 Drug član, 1022 postova Lokacija: Sopot Motocikl: BMW R1200RT Honda VFR 800 v-tec MotoGuzzi falkone NSU SuperMAX Tomos T12 Prijavi odgovor kao problematičan Kad porastem biću Komša! 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Jul 13, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Pre 21 sati, Gora-munja je napisao: Mural sa NLO, onaj prethodni se ne vidi dobro. Kažu starosedeoci da su Rusi po hitnom postupku i po posebnoj proceduri , naravno u tajnosti, pristupili vađenju objekta. Ispitivanje je već nešto drugo. Nikakve koristi od toga...To je isto kao da das pecinskom covjeku razbijen mobilni telefon i da ga popravi da radi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobbra 1431 Napisano Jul 13, 2018 Svrati ponekad, 437 postova Lokacija: beograd Motocikl: Royal Enfild meteor 350 Prijavi odgovor kao problematičan Odlicna tura uzivao gledajuci slike svaka cast Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Jul 14, 2018 Fat and furios, 597 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, kymco agility 200, bev 500cruiser Prijavi odgovor kao problematičan napravice ga rusi, vidjeces Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4804 Napisano Jul 16, 2018 Ne silazi, 5563 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Ipak ste vi motorci, a ne matorci! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Jul 17, 2018 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Пут нас је даље водио кроз Померанију. Смењивали су се шумовити и валовити предели са пуно лепих места за одмор и разгледање, али ми смо хитали даље ту и тамо се дивећи околишу. Пошто је, као што погађате кишица наставила да прати наш подухват, било прохладно стадосмо да Горица дода мало топлије одеће и да дотегнемо кишну опрему, да дотуримо мало горива и кафе и продужимо ка Дојчланду. Претходно вече смо са Мартом и Грибом пронашли пристојан смештај у Берлину близу центра и са намером да цело поподне врљамо по престоници и обиђемо "најзначајнија" обележја. Али, ХЕРЕ није био добро нахрањен мапом Немачке а ТОМ је опет јео г.... па смо касниије од предвиђеног времена стигли у град. Е ово не можете да погодите. Завршили смо, поред разних девијација у саобраћају и реконструкције трамвајских шина, у Источном Берлину уз додатну грешку у учитавању адресе. Наиме, приликом укуцавања адресе пермутовали смо једно слово па нам је љубазни млади Немац исправио назив улице и уз још додстних 30км. враћања кроз град стигосмо око 18h у хотел. Мало избачен из ритма, да не кажем љут, сместисмо се, пописмо пиво ту одмах код Индуса и као кретосмо да видимо макар нешто. Авај, грешка опет, некаква државна манифестација нас је стално скретала негде због блокаде улица и терала нас свуда само не где смо наумили. Ту ме умало не звекну нека Мерџетина и ја видим да није наш дан. Пошто нема киоска за пиво (као код нас на сваком ћошку и у свако доба) куписмо две лименке по 1лит. на пумпи и на спавање па да сутра надокнадимо на другом месту. Берлин остаје као нова дестинација за циљаано путовање. Ову литарску сте већ видели али нек се зна 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2848 Napisano Jul 17, 2018 Drug član, 2757 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Sve mi je jasno, ali gde je stalo 6 flasa rakije - nikako !!?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Jul 17, 2018 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Ninja66 said: Sve mi je jasno, ali gde je stalo 6 flasa rakije - nikako !!?? ...има места... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Jul 17, 2018 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan У Берлину смо покушали да одемо у један мото клуб за маторце, али на назначеној адреси није било никога па смо отишли даље у непознато...Ово је за нашег Рају 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Baki Vrsac 240 Napisano Jul 17, 2018 Svrati ponekad, 442 postova Lokacija: Vrsac Motocikl: Honda ST 1100 pan european - Honda GL1500 GOLDWING - Honda Shedow Prijavi odgovor kao problematičan super i cekam nastvak Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gastrorider 264 Napisano Jul 17, 2018 Fat and furios, 597 postova Lokacija: Budva Motocikl: KLE 500, kymco agility 200, bev 500cruiser Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Jul 19, 2018 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Као по некој команди како је ноћ одмицала тако се појачавала киша. Јутро нас је дочекало намрштено али спремно да се повуче пред налетом воље за новим пределима. Исрчали смо из Берлина чврсто решени да већи део поподнева посветимо Амстердаму. Да све буде како треба побринуо се јак бочни ветар, и сем ветрењача које су се радовале и врцале струју нико није баш био одушевљен, нарочито ми који смо се трудили да останемо на точковима. У Амстердам смо ушли у рано поподне, отишли до једног насеља-зелене оазе на каналу а близу центра где нема возила и где станари могу да бораве само од пролећа до јесени, са малим приземљушицама и искључиво у природном амбијенту. Прича са Адамом и Бранком се расплела до касно у ноћ, пошто смо најпре одиграли партијицу мале шеве, јер сам дечаку на поклон донео прави фудбал који сма претходно напумпао искамченом пумпицом, и качкет "СРБИЈА", уз неколико врста пива обасути фото умећем малог Душана. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Jul 19, 2018 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Душан иначе говори Српски, Енглески, Холандси и Хибру 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
mikica djuric 319 Napisano Jul 23, 2018 Svrati ponekad, 346 postova Lokacija: Valjevo Motocikl: Yamaha Diversion 900, Kawasaki Vulkan en 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ма вама је било баш суперишка. Као да сте нека студентарија! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 24, 2018 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Баш тако Мики, потпуна лакоћа и мир без ТВ-а, новина, телефона(сем у нужди), дрндања и сличних глупости, што наравно не значи да нам неки пријатељи нису недостајали. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 24, 2018 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Нови дан у Амстердаму и нове активности. После угодне вечери у Кибуцу следио је обилазак дела града и једног посебног места у околини. Наиме, искусни Дачмени су отргли острво од мора и претворили га у полуострво и туристичку атракцију. Посебним системом нечега успели су да острво не плави а кућице буду сачуване у изворном облику.Лепоту околиша употпуњавају мештани који ту живе и држе све у беспрекорном стању, нудећи локалне рибље специјалитете-посебно живу харингу у пикантној маринади. Вожња до тамо и назад је пријала мада смо сваки час видели кишу изнад нас, али то је тамо нормално и није се десила. Поподне су (смо)морали да врате улогу беби ситера па смо са децом упали на приватну журку међу пријатеље. Јако пријатна атмосфера уз милион питања о Србији, дала су ми прилику да им штошта појасним,мада је Бранка њима иначе наш баш репрезентативни примерак. Десио се и један симпатичан гаф, где сам у духу текућег СП извео параду са пуном флашом пива спасавајући телевизор да не тресне о под због промаје, па сам ја треснуо о паркет али је ТВ преживео, и наравно награђен новим пивом. Други део касног поподнева и вечери провели смо лутајући градом. Све што бих вам сада написао било би недовољно да се било шта дочара, почев од саме атмосфере у граду, канала и уређености преко архитектуре до превоза и општег утиска личног и субјективног. Треба напоменути да мрак долази веома касно па човек мало изгуби појам о времену. Тако нисам обраћао пажњу на лагано пецкање у грлу приписијући то пријатно хладном пиву, за које ће се испоставити да је нека алергија манифестована преко већане упаљене ресице у грлу. Срећом, били смо спремни за то, па сам после још једног пива у кревету за лаку ноћ попио дупли Пресинг и спремио се за нови дан. -Е сада улазимо у проблем, треба одабрати слике од 9ГБ Горициног запажања. 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Jul 24, 2018 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Наравно, сада ја. Признајем кривицу и почиње смарање, уживајте у сликама или се излогујте, другачије не може... ма пусти Илића 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Jul 24, 2018 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Као што се примећује, градом владају бициклисти, посебно су интересантни теретни бицикли, иницијално смишљени за превоз робе али их родитељи масовно користе за децу, и сви возе као на Наваку. Ми смо се ослонили на трамваје који су у секунду тачни. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jul 24, 2018 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Gorice, hvala za slike. PS. Sad ne moram ni da idem do tih gradova! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Komsa 1831 Napisano Jul 25, 2018 Drug član, 1142 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: BMW K1200 RS ;YAMAHA Nouvo Prijavi odgovor kao problematičan Још један дан у Амстердаму и нова авантура. Најпре смо се лепо наспавали, попили кафу, помогли Адаму да постави некакву оградицу према комшиници баксузу и кренули ка атракцији званој пивара Хајнекен (FEEL THE EXPERIENCE OF HINEKEN). Ко има времена треба свакако да прође кроз својеврстан перформанс, добро осмишљен и јако занимљив. Ту сам пронашао и боцу- мог вршњака а лепо смо се забавили и у обиласку а нарочито у точионици. Наравно да смо срели и Србе који ту живе. Њих сам добро запамтио јер још увек носим траг на причипљеном прсту у покушају да снимим стрмо степениште каква су иначе у већини старих зграда. Не покушавајте да затварате врата иза себе-она то раде сама и врло снажно. Обишли смо доста старог дела града, тргове, канале, посебне пивничице, наравно улице црвеног фењера, и на крају је Горица свратила на "кафу" у кофи шоп. Ја сам био доследан одлуци од пре много година да никада не палим па сам попио наравно сокић. После тога смо "раније" кренули на спавање јер нас је сутра чекала нова киша. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Jul 25, 2018 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Наравно да је тешко одабрати слике, а некако имамо утисак и да предуго траје. Нама је време брзо пролазило и чинило се да би дан или ноћ требали да трају дуже. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gora-munja 329 Napisano Jul 25, 2018 Svrati ponekad, 255 postova Lokacija: Mladenovac Motocikl: Balansero Prijavi odgovor kao problematičan Посебно су занимљиве барке, покретни ресторани и барови одакле се увек чује песма и смех због алкохола и смешних цигара па не можеш да не приметиш док плове поред тебе. Трудили смо се да нас нема много на сликама, већ предели и градови кроз које пролазимо, али просто неке не можеш да избегнеш. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...