ivica744 6086 Napisano Maj 5, 2018 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 12 minuta, Utjerivac je napisao: Strucnjak, evo ti spisak klubova koj isu u MAS-u pa proprati koji nece naplacivati ulaz na svoj moto skup. http://www.motoasocijacijasrbije.com/index.php?option=com_content&view=article&id=51&Itemid=58 Kakve ovo ima veze sa onim sto sam napisao?A i ovaj spisak nije azuriran Titans-i nisu vise u MAS-u Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 5, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Ima veze posto si negirao moju tvrdnju da moto klubovi koji su u Masu naplacuju ulaz. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Maj 5, 2018 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 38 minuta, Utjerivac je napisao: Ima veze posto si negirao moju tvrdnju da moto klubovi koji su u Masu naplacuju ulaz. Nije tako,negirao sam cenu ulaza a ne da li se naplacuje ili ne. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 5, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Ajde vadis se sad, ali ja ti i dalje tvrdim da je ulaz na moto skupove klubova clanova MAS-a 500din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Maj 5, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Utjerivac je napisao: Ajde vadis se sad, ali ja ti i dalje tvrdim da je ulaz na moto skupove klubova clanova MAS-a 500din. To je njihov interni dogovor da naplaćuju ulaz... Cifru jedino određuju sami... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 5, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Upravo njihov dogovor, jer klubovi imaju obaveze clanarine i drugih davanja za MAS, ali gle cuda gdje sma god bio na moto skupu koji je clan MAS-a upad za motoriste bio 500din. Edit: Da se razumijemo nemam ja nista protiv samo konstatujem. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Maj 5, 2018 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Samo da razjasnimo kao sto ti je i @ThePainkiller rekao,nije MAS odredio cenu ulaza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 5, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Ko je rekao da je MAS odredio??? To nije regulisano pravilnikom vec internim dogovorom klubova sto znaci, ako su Pero i Djuro u MAS-u ne moze kod Pere ulaz biti 300din , a kod Djure 500din. Toliko, hvala lijepo i dovidjenja! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6086 Napisano Maj 5, 2018 Ne silazi, 1816 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Utjerivac je napisao: Ko je rekao da je MAS odredio??? To nije regulisano pravilnikom vec internim dogovorom klubova sto znaci, ako su Pero i Djuro u MAS-u ne moze kod Pere ulaz biti 300din , a kod Djure 500din. Toliko, hvala lijepo i dovidjenja! Moze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4280 Napisano Maj 5, 2018 motoras, 2470 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Postoje klubovi koji su u masu pa je ulaz besplatan. Ako ih zbog toga nisu izbacili... heheheh... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 5, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Nije fiksna cena 500 kinti . U Sidu sam platio 400, znaci kako ko . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4280 Napisano Maj 5, 2018 motoras, 2470 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan pre 59 minuta, Utjerivac je napisao: Upravo njihov dogovor, jer klubovi imaju obaveze clanarine i drugih davanja za MAS, Ako od ulaznica za skup plate clanarinu u masu,bolje da stave katanac na klub... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PECA BMW 1121 Napisano Maj 5, 2018 Drug član, 1740 postova Lokacija: JAGODINA Motocikl: Tomos 14M BMW R 26 BMW R 65 BMW R1150R Prijavi odgovor kao problematičan MAS odredjuje samo maksimalnu cenu ulaza za tu godinu , ove godine je to 500 . Svaki klub moze da stavi manju cenu ili besplatno ali ne moze vecu cenu od toga , recimo sad u Smederevu je bilo 300din . Takodje postoji dogovor o maksimalnoj ceni pica i hrane , naravno uvek ce imati neki ljub da tera uz ... ali uglavnom svi postuju dogovor . Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RAJA 186 Napisano Maj 6, 2018 Svrati ponekad, 430 postova Lokacija: MLADENOVAC Prijavi odgovor kao problematičan Prostor je mnogo lepsi od onoga starog.Svaka cast organizatorima.Na sve strane se uocavala organizovanost,bas lepo.Klopa izvrsna,sankovi ladovina sve cisto uredno.Primetio sam nekoliko clanova kluba kojji su docekivali goste isli od jednih do drugih sa dobrodoslicom.I nije problem ulaz kad odes zadovoljan.Bravo sremci 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
doktor 4775 Napisano Maj 7, 2018 Ne silazi, 5558 postova Lokacija: Kraljevo Motocikl: XT1200Z Super Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Moto skup u Sremskoj Mitrovici je pokazao da je organizacija na visokom nivou. Novi prostor je dobar, infrastruktura odlicna, skoro sve bez primedbi. Jedino sto malo kvari utisak je manja posecenost od toga kako smo navikli u Mitrrvici prethodnih godina, mozda je ove godine prognoza zasluzna za to. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 7, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan Moto skup u SM je uvijek na nivou, ali imaju peh sa vremenom zadnjih nekoliko godina, prati ih losa sreca. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Maj 11, 2018 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan On 5.5.2018. at 21:59, Utjerivac je napisao: Ajde vadis se sad, ali ja ti i dalje tvrdim da je ulaz na moto skupove klubova clanova MAS-a 500din. Nije kod svih MAS klubova 500 dinara ulaz I Ekstremi iz SD su u MAS pa je ulaz bio 300din Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Maj 11, 2018 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan Sto se tice samog skupa kod Sremaca, bio sam u petak, i sve je bilo kako treba. Iza njih stoji istorija duga preko 20 godina tako da oni sebi tesko da mogu da priuste neku glupost ili propust. Klub vode ozbiljni ljudi, ali prije svega domacini. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Maj 11, 2018 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 5/5/2018 at 10:48 AM, Throttle Addict said: Moj post nije bio sa namerom da pljujem po klubu i organizaciji. Godinama unazad posecujem taj skup i nikad nisam zalio sto placam ulaz jer su momci uvek organizovali odlican izlet i dorucak subotom itd itdJedne godine su na skupu "narkomani" isekli oko 9 satora, momci iz kluba su se organizovali i sve nadoknadili sutradan. Sent from my SM-J530F using Tapatalk Pobeda! Nema dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Maj 11, 2018 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Mindžake Merava je napisao: Pobeda! Nema dalje. Bilo je tu i ukradenih kaciga, tank torbi, kisnih ( mojim prijateljima iz Samca su uzeli sve to) i mnogo vise satora Te godine su bar 12 satora oko mog isjekci, bocnuli, preturili Moj nisu dirali, bio prekriven molerskim najlonom, ko vele ovaj sirotinjski necemo dirat U MC Srem su ozbiljni ljudi na celu i kao sto vec rekoh sve ce ucinti da greske isprave 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mindžake Merava 240 Napisano Maj 11, 2018 Svrati ponekad, 259 postova Prijavi odgovor kao problematičan To narkomani nisu mogli sami durade.Verovatno su kao ispomoć imali i glupe skupe bendove. To je već ozbiljno zločinačko udruživanje! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2623 Napisano Maj 11, 2018 Vozac A kategorije :D, 940 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, Mindžake Merava je napisao: To narkomani nisu mogli sami durade.Verovatno su kao ispomoć imali i glupe skupe bendove. To je već ozbiljno zločinačko udruživanje! Sami su usli, sami su bockali. Nisu tu krivi bendovi, oni bi dosli i da je svirao tranzistor Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Maj 11, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Nisam ja lud sto uvek vucem opremu za sobom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...