.milke. 424 Napisano April 30, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Susret je održan od petka, 27. 04. do nedelje, 29. aprila 2018. u mestu Orašje, u procepu između Srpske i Hrvatske. Slučajno sam se tamo našao i bio solo, ali sam ipak proveo sjajnu subotu. Iz lokalnog MK Posavac kao da su bili malo iznenađeni kada su videli BG tablice na mojoj Hondi, a posle sam se uverio da je bilo jako malo motorista iz Srbije (jedan KŠ, jedan SM). Bend Texas flood iz Beograda je bio fenomenalan, svaka im čast. Link ka domaćinima: http://www.mk-posavac.com/ Eto, nije najava, samo da prijavim da sam dostojanstveno predstavljao BJB na tom skupu, i da ga vredi posetiti sledeće godine. (ima i besplatnog piva) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SlobodanR1 3094 Napisano April 30, 2018 Drug član, 1059 postova Lokacija: Bijeljina Motocikl: YZF R1 Prijavi odgovor kao problematičan Ih što ne napisa da ćeš ići..Drugar i ja popodne se provozali i Boga mi fino zasjeli Jedino je nevjerovatno kad god je neko moto dešavanje u Brčkom, Posavini, mora kiše biti ako ništa bar tri kapi ... A što se tiče benda, buco puri gitaru za sve pare Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
.milke. 424 Napisano April 30, 2018 Svrati ponekad, 422 postova Lokacija: Beograd / Kraljevo Motocikl: Honda NC750X DCT Prijavi odgovor kao problematičan Ma nisam znao da ću ići, trebalo je da kampujem negde na Majevici, ali me to popodne ubediše u Brčkom da ne idem među vehabije, "eto odmah tu ti je moto skup, idi tamo, kampuj međ ljude" rekoše. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
slave74 5882 Napisano Maj 1, 2018 Drug član, 1374 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: SMC 300 Prijavi odgovor kao problematičan Dobar deo Majevice je Srpski, a bila je cela Srpska kao i Ozren.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grof 607 Napisano Maj 2, 2018 drkadzija, 1224 postova Lokacija: novi sad Motocikl: njemac tisuca za na koleno, talijansko prdekalo za grad, debeli nindza Prijavi odgovor kao problematičan Ako ćemo o politici Orašje nikada nije bilo u Srpskoj.... čak je i Tompson tamo imao koncert pre 10ak godina kada sam slučajno (u pokušaju da u sred noći nadjem izlaz na autoput) zalutao.... nije mi baš ostalo u dragim uspomenama..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Utjerivac 6625 Napisano Maj 2, 2018 Zainteresovan ko mlad majmun!, 894 postova Lokacija: Ljubiš Donji. Motocikl: Uvijek Japanski! Prijavi odgovor kao problematičan @grof Orasje pripada Federaciji BiH,a ne Republici srpskoj tako da je svaki komentar na politicku temu suvisan. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
draki 2536 Napisano Maj 2, 2018 Vozac A kategorije :D, 929 postova Lokacija: Beograd - povremeno Bijeljina,RS Motocikl: Suzuki V Strom DL 650 Prijavi odgovor kao problematičan MK Posavac je nadaleko cuven po vise nego dobrom moto skupu. Cesto sam isao kod njih a i oni su uvijek uzvracali posjetu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...