roar 393 Napisano Maj 23, 2020 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan 1 hour ago, Pingvin37 said: Drago mi je sto ste uzivali u voznji, Aleksa je super momak. Nazalost, na Zmaju na samom pocetku Yamaha je izdala. Ja i Boban smo pokusali da je vazdignemo al nismo mogli. Nije davala znake zivota. Struja joj je slaba tacka. Sta cemo, vise srece za mene drugi put Prelepe fotke. A jesi nas lepo organizovao, ni jedan se ne znamo medjusobno, hahahaha ! Moras sad ponovo... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 23, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, roar said: A jesi nas lepo organizovao, ni jedan se ne znamo medjusobno, hahahaha ! Moras sad ponovo... Uf, nije to nista. Mogu ja i bolje da organizujem ako se potrudim Al cete me prihvatiti ubuduce na mestu suvozaca jer moji motocikli ne vole da me slusaju kad ja hocu nego kako je njima volja, tek kad zunem 500 evra u njih, onda oce da posluju. Namazane stare kajle, nisu ni oni mutavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
roar 393 Napisano Maj 23, 2020 Go BIG or Go home, 413 postova Lokacija: Zemun Motocikl: honda CB 1000 - Big One Prijavi odgovor kao problematičan @Pingvin37 Sledeci put se nalazimo ispred tvoje garaze, pa ako ne upali, sedaj s nama... Al placas pića... hahahaha Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
00vladan 301 Napisano Maj 23, 2020 Svrati ponekad, 174 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Fixie Prijavi odgovor kao problematičan Samo da dopunim galeriju, ostalo je rečeno Nadam se skorom druženju ponovo. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gost Napisano Maj 23, 2020 Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano Jun 7, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Uživo sa Velikog Maljena. 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Herr 46 Napisano Jun 7, 2020 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd - Vidikovac Motocikl: BMW F 750 GS Prijavi odgovor kao problematičan Bravo rođo, ti baš uživaš. Moram jedan vikend doći za PŽ pa da se provozamo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10566 Napisano Jun 7, 2020 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Danas jedna relaksirajuća vožnjica preko Ralje do vidikovca na Bukulji i nazad, u društvu sa Bobanom @roar 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alexey 608 Napisano Jun 7, 2020 Svrati ponekad, 180 postova Lokacija: Surcin Motocikl: Piaggio X8 400 ie Prijavi odgovor kao problematičan Danas okruglo 300km, Surcin-Pancevo-Alibunar-Vrsac(nisam nikad bio u Vrscu i na Vrsackom Bregu,pa reko da overimo i to) i nazad preko Straze,Grebenca i na Kovin. 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano Jun 7, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Današnja vožnja je za svaku preporuku. Do Divčibara i nazad sporednim putevima. Pauze: vrh Maljena, negde u pogoku pre Kraljevog Stola posle žešćeg spusta livadom, Divčibare, vodopad u Skakavcima. 11 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milos-v 2450 Napisano Jun 8, 2020 Zainteresovan, 947 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Cbf 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, Alexey je napisao: Gde se ovo nalazi,koja je to tvrdjava? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 16121 Napisano Jun 8, 2020 Integrisan, 9334 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Vršac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
+dAyWaLkEr+ 82 Napisano Jun 8, 2020 U prolazu, 38 postova Lokacija: MalaMo Motocikl: KAIŠ A HARLEY NIJE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, ZERO CORD ADV je napisao: Zero, koja je ovo aplikacija? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZERO CORD ADV 645 Napisano Jun 8, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Ježevica - Požega Motocikl: KTM 450 EXC-R, Honda Africa crf1000L Prijavi odgovor kao problematičan Ride with GPS. Besplatna varijanta aplikacije koja prati putanju kretanja i kreira mapu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5684 Napisano Jun 9, 2020 Drug član, 851 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan Cista uzivancija... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1762 Napisano Jun 9, 2020 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan On 8.6.2020. at 11:58, ZERO CORD ADV je napisao: Ride with GPS. Besplatna varijanta aplikacije koja prati putanju kretanja i kreira mapu. Dobra app ali RELIVE je meni najjača Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sachmo 1314 Napisano Jun 10, 2020 Zainteresovan, 487 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200 GS, Yamaha TDM 900, Yamaha RD 250, Honda CB500, Aprilia Scarabeo Prijavi odgovor kao problematičan 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 10566 Napisano Jun 13, 2020 Drug član, 1542 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ima li ko dobar predlog za današnju vožnju? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 14, 2020 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Ide li se negde danas, neobavezno? dok nisam zadužio usisivač 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
davidloki 1341 Napisano Jun 14, 2020 Svrati ponekad, 130 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih uskoro krenuo iz Beograda sa saputnicom, ako neko želi možemo se udružiti. Ruta: ne zna se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano Jun 14, 2020 Drug član, 1104 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Ide li se negde danas, neobavezno? dok nisam zadužio usisivačĆu zadužio...Ja već razdužio... Razdužio cegere sa pijace...Oprao suđe... Mislim izvadio iz mašine...Sad u selo, u sedlo malo... Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 2036 Napisano Jun 20, 2020 Drug član, 1134 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Jutros imadoh neke obaveze na poslu, pa oko 12 krenuh da odvozam Ralja ribg, al’ se uz put predomislih pa nastavih ka Krupajskom vrelu. Velika plana, Žabari, Petrovac, Krupaja, pored Manasije, Despotovac, preko Svilajnca i natrag autoputem kuci. Sent from my iPhone using Tapatalk 13 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jun 21, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Posto je nedelja deo vikenda a voznja nece duze trajati nego najkasnije sreda, resio sam da skocim do Thassosa. Odvozih danas oko 600 km do Sadanskog. Ujutru prelazim u Grcku. Ako me puste. Inace na ulasku u Bugarsku nevidjena guzva. Videh negde blizu prelaza grupu dvotockasa i nonsalantno obidjem sve i prisljamcim se. Momci is MK Nautilus bili za vikend u Nisu i dobro se proveli. Oni uredno cekaju vec 2 sata + 1 u mom drustvu. Bugarski pandur (mladji momak) prosto me pita sta smo cekali?? Zasto nismo preskocili sve??? Koga zanima auto put je do iza Blagojevgrada, pa se nastavlja iza Kresne. Od Sofije do Blagoevgrada nije dosadno, krivine tuneli i murija. Do Kresne sam se tri puta za 00 grizo sto se nisam toplije obukao. A onda me udari toplotni udar. Ni za pivo nisam. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jun 22, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Jutro rano a na granicnom prelazu Kulata, ludnica. Nasi, vasi i ostali. Naravno ja bezobrazno obidjem sve.Bugarin lupi pecat, grk mahne rukom i za koji sat dok pijem frape overih sobu u centru Limenasa za samo 27e. Da se raskomotim pa krecem na tur oko ostrva. Kupanje naravno.Jagnjetina naravno.Sent from my SM-A715F using Tapatalk 7 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Jun 22, 2020 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Strah od korone je ucinio svoje. Pustinja. Sto je ustvari za voznju motorom super.Sent from my SM-A715F using Tapatalk 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...