lalajko 2004 Napisano Septembar 11, 2023 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sutra i prekosutra kampujem u banji Topilo. U blizini ima puno pecina, manastira i prirodnih lepota za posetiti. Ukoliko neko zeli da se pridruzi, bilo bi fino 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
godovic 913 Napisano Octobar 11, 2023 Zainteresovan, 375 postova Lokacija: Brdovit Balkan Motocikl: NC 750X RC90, Transalp XL750 Prijavi odgovor kao problematičan Dali se planira neka voznja ili neka druzba ovaj vikend u okolini Beograda? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1863 Napisano Novembar 27, 2023 Drug član, 1116 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Ne danas, al’ juce…Malo AvaleSent from my iPhone using Tapatalk 8 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 145 Napisano Januar 28 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan On 11. 9. 2023. at 20:55, lalajko je napisao: Sutra i prekosutra kampujem u banji Topilo. U blizini ima puno pecina, manastira i prirodnih lepota za posetiti. Ukoliko neko zeli da se pridruzi, bilo bi fino Pozdrav drugar, interesuje me jel ima tamo neki uređen prostor za kamp i kako si se proveo? Probao bih i ja tu kamp priču, čak sam i nabavio dosta opreme, al prosto nisam baš siguran kako bih se ja snašao da npr odem u tu banju, i gde da postavim šator? Nekoga pitaš, kako sve to ide? Kakve sam sreće još bi mi i neku babu poturili.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Januar 29 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Proveo sam se fantasticno! Banja je po podne prazna, ima lepih travnatih povrsina pored vode, letnjikovce sa drvenim klupama, puno isecenog drveta, mirno je, ako zanemaris huk vode sa malog slapa na recici. Voda u banji je odlicna za bajkerske probleme - kostobolje, koske, zglobove, kicmu, artritise i kupanje u banjskom bazenu je 300 dinara. U okolini imas stvari za posetiti za najmanje tri dana obilaska. Ja cu ici svakog leta tamo nekoliko dana! Samo mesto za kampovanje je besplatno! Prodavnica nema u blizini pa ponesite sve sto vam treba. Vode za pice ima! 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Januar 29 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Da, ako zatreba jos neki info, sta videti u okolini, tu sam. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7810 Napisano Januar 30 Solo Rider, 3091 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Pre 15 sati, lalajko je napisao: Da, ako zatreba jos neki info, sta videti u okolini, tu sam. Ako budeš raspoložen za društvo....zovi pa idemo zajedno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Januar 30 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Sto da ne? Stolica ti nece trebati BTW, ovo je na 4km... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7810 Napisano Januar 30 Solo Rider, 3091 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Znači.....kupaćice gaćice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Januar 30 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan I krema za suncanje! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5404 Napisano Januar 30 Drug član, 1936 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan 34 minutes ago, BaneVuk58 said: Ako budeš raspoložen za društvo....zovi pa idemo zajedno Pa ako ste već raspoloženi za društvo - javite kad ste tamo, pa dolazim i ja ako sam kući . 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Januar 30 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je 7km na drugu stranu 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
misa-pei 6052 Napisano Januar 30 Drug član, 3015 postova Lokacija: Beograd, Tresnja Motocikl: CBR 1000F - Bedevija Prijavi odgovor kao problematičan A da nije malo 'ladno za kupanje? 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nebica933 145 Napisano Februar 1 Svrati ponekad, 127 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tractorce XT660Z Prijavi odgovor kao problematičan Stvarno ima za par dana da se čovečuljak vrati na normalna podešavanja. Hvala za info pa se možda tamo i vidimo i napravimo moto kamp skup Svakako ću to mesto posetiti Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Немања 2115 Napisano Februar 17 Drug član, 790 postova Lokacija: Велика Плана Motocikl: Xciting 500-Tdm 900-Версис 1000-GS1200 Prijavi odgovor kao problematičan Данашњих цца 270км, пуно срце, намирена душа…Велика Плана-Топола-Аранђеловац-Лазеравац-Манастир Ћелије и Лелић, где почивају мошти Владике Николаја и Јустина Поповића 16 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bole37 5088 Napisano April 8 Drug član, 780 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sashac XJR 1300 black demon. Prijavi odgovor kao problematičan 18 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MrD 1538 Napisano April 8 Svrati ponekad, 204 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha Tracer 7 GT, Super Soco TC Prijavi odgovor kao problematičan @Bole37 Izgleda da smo supruga i ja prošli istim putem i završili na istom mestu... samo se nismo tako lepo slikali 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vandrokaš 643 Napisano April 8 Svrati ponekad, 207 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: F900 GSA Prijavi odgovor kao problematičan Ko se vozio u nedelju pre podne između NS i BGD? Ja ne pamtim da sam ikad gore prošao sa bubama. Jakna kao da ima boginje Gde god udari, fleka u crveno žutim bojama. I ne izlazi. Sa motora silazi, špahlom. A na celom putu ih je bilo, u milionima!!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10183 Napisano April 8 Drug član, 3364 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Čitam gore tekst i razmišljam,ne sećam se da sam vozio motor sa fabričkim vizirom, ne računam čopere, sad po Rumuniji kad se vozasmo, na svakoj pauzi se mora vizir očistiti, nisam na to navikao, samo tuče... A odgovara mi ovako, nije loše, bije u vrat, gore mir. Malo mi prpa od insekata, pčela... Kupih veći i širi deflektor, čeka... Videću, ma moraće višlji nego se rastura dosta za menjanje ali zato mi kaciga posle 5-6 godina kao nova izgleda, utiču bube... Možda je i stigao u Motolandu?A i buba čini se nikad više, klima... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano April 8 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Đir po Rumuniji sa milijardu krivina na 550km.Bolesno, zavrtelo mi se u glavi, rolerkoster vožnja.Sent from my M2101K9G using Tapatalk 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8011 Napisano April 8 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Koja je to krivudava ruta? Ako te ne mrzi, postavi rutu u GMaps pa prosledi da imamo... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano April 8 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Koja je to krivudava ruta? Ako te ne mrzi, postavi rutu u GMaps pa prosledi da imamo... Uđi u temu 30 mart 2024 Subota voznja do TEMISVARA - Predlozi za izlete i putovanja - BJBikers Forum R.TAPATALK.COM Za vikend najavili prelepo vreme, pa u subotu 30-og marta oko 09.00 planiram da krenem iz Beograda na izlet do Temisvara. Obzirom da idem prvi put na tu stranu ( da tek malo ,,zagrebem" Rumuniju, jer planiram i TA i TF u julu ) , molim iskusnije bajkere i one koji su bili tamo za neki savet sta s... I nađi post od kolege @ZEMZEM Postovao je rutu, samo je skini, meni nešto ne ide sa telefona.Sent from my M2101K9G using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganNS 8011 Napisano April 8 Drug član, 1699 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Kawasaki Versys 1000 Grand Tourer Prijavi odgovor kao problematičan Našao, tnx! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano April 8 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan I još da dodam, krivina ima toliko mnogo da ćeš poželeti da se vratiš u vojvođansku ravnicu.Baš je opaka tura!Ako su ti se ukockastile gume, vraćaju se na fabriku posle ovoga.Sent from my M2101K9G using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vidakn 1777 Napisano April 8 Drug član, 1353 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki DL 1000 2014 Prijavi odgovor kao problematičan Našao, tnx! Tebi iz Novog sada najbolje da ideš na Zrenjanin, Jaša Tomić pa na Rešicu i od Rešice kreneš krug ka Anini, Oravici, Božovićima itd.Sent from my M2101K9G using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...