shoyyka 10184 Napisano April 24, 2021 (promenjeno) Drug član, 3365 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću do Smedereva, da nešto pogledam, posle gde god kažete Oko 11-12h sam tamo, budim @Alekre-a pa videćemo... Mogu da čekam/čekamo tamo ako neko hoće... pa gde okrenemo... Promenio April 24, 2021 član shoyyka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9676 Napisano April 25, 2021 Drug član, 1465 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Znači okupljanje u Smederevu oko 12? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10184 Napisano April 25, 2021 Drug član, 3365 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Taman... Ja sam tamo 069 780-113 ko hoće neka zove, biću kod Alekrea Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9676 Napisano April 25, 2021 Drug član, 1465 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Ok, vidimo se. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano April 25, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan Evo, malo...Po ranču...Onako sportski...Luk, Šargarepa, Celer, Srnetina, Junetina, Plantaže Vrnanac...Kotlić...Eto zanimanja celodnevnog uz dobro društvo i porodicu...I onda ispadne bezobrazno.Prosto šapuće kotlić, dok pucketa vatra...Eto to je moj dan danas...Meni bio extra...Ništa nije kao dan sa porodicom i dragim ljudima, na otvorenom...Posle 5 sati Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk 10 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10184 Napisano April 26, 2021 (promenjeno) Drug član, 3365 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Planirao da odem do Smedereva da nešto pogledam,neku jaknu,pa gde posle okrenem...Na kraju leeepa vožnjica beše...u izvedbi kolega @bajker71 i @Alekre-a Naravno,uvek preko do SD-a,pored čuvene "klupice"...da se ovekoveči...Ali nema fotosa bez zelenila... Svratio kod Ace,stiže i Voja...i da se pali,valja nam putovati...Kude,mori?Do Ramske tvrdjave?Mnogo blizu...do Majdanpeka?Vozi Miško! Prvi foto-sešn posle pi-pi pauze... Rudnik... Mora se nešto jest"...Valjda ćemo naći nešto u gradu...jedva nadjosmo,Nedelja pa ne rade...biramo izmedju pice i sendviča Kući ukapirah da mi je selfi kamera prljava... Razmatramo kuda nazad,odlučismo preko do Kapetan Mišinog brežuljka,pa uz Dunav... Pre toga na pumpu...Napunio u AR-u na MOL-u,pa u Majdanpeku na NIS-u...207km. do tamo...potrošnja 5,2...ekstra! Prolazimo K.M. breg...počinje "ladovina...pauza,mala kod Golubačke tvrdjave... I magla kući... Napravih finu km. Hvala kolegama za druženje... do sledećeg... Promenio April 26, 2021 član shoyyka 13 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pajja 175 Napisano April 26, 2021 Svrati ponekad, 105 postova Lokacija: Bela Crkva - Banat Motocikl: MT-09 TRACER Prijavi odgovor kao problematičan evo i ja overio klupicu, ali ovo vise nije "klupica", vise mi lici na nesto drugo hahaha 5 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12564 Napisano April 26, 2021 Ne silazi, 7338 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Odlična vožnja. Evo već treći put vozim tu rutu i nikada ne dosadi. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bajker71 9676 Napisano April 26, 2021 (promenjeno) Drug član, 1465 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki Bandit 600 Prijavi odgovor kao problematičan Lepo je bilo, ponovićemo još koji put. Krenuo sam kao u malu vožnjicu, uhvatio me neizdrž, bez oklopa, vizira (registracione nalepnice) pa nisam hteo ni kofer da stavljam. Smrzao sam se u povratku, ali je vredelo! Promenio April 26, 2021 član bajker71 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 656 Napisano April 30, 2021 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka Jeste li Vi danas bili na putu od Divcibara do Mionice, negde oko 12:30h? Video sam kako je policija zaustavila kolegu bajkera sa Banditom. Trubnuo sam kratko, ali posto su se u tom trenutku potpisivala neka dokumenta na gepeku pandurske Skode, pomislih da ne uznemiravam i nastavio sam dalje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10184 Napisano April 30, 2021 Drug član, 3365 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam, udario sam u Stila 6 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7810 Napisano April 30, 2021 Solo Rider, 3091 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam, udario sam u StilaИ... .?????Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
TAZZ 1466 Napisano April 30, 2021 Drug član, 1102 postova Lokacija: Beograd Motocikl: EX - V - STROM 1000 2003 Bumblebee............. EX - V - STROM 1000 L4...................................... NOW - VOGE 900DSX NEW Prijavi odgovor kao problematičan ?Sent from my POCOPHONE F2 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10184 Napisano April 30, 2021 Drug član, 3365 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Čekam šlep... Da sam vozio brzo ne bi mi bilo krivo, zevao levo i pravo na Stila, vrdnuo desno, nedovoljno, udario ga u zadnji levi točak levom deklom...Ništa mi nije al' bolje da jeste... 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nemanja NC750XD 262 Napisano April 30, 2021 Svrati ponekad, 365 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Tracer 9, Forza 750 Prijavi odgovor kao problematičan Ma ne zezaj, hvala Bogu da se nisi povredio Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Chika Jimi 611 Napisano April 30, 2021 Ponekad pozelim da sazrim i odrastem. Cisto da bi zrelo ozbiljno, 582 postova Lokacija: Bgd Dorćol Motocikl: NC750XA‚ Beverly 350 Prijavi odgovor kao problematičan Dobro je!Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
saxomofon 656 Napisano April 30, 2021 Svrati ponekad, 242 postova Lokacija: Beograd Motocikl: bila Honda NC700X, sada samo na 4 tocka Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka Ja se izvinjavam, uopste nisam primetio nikakvog Stila. Video sam Bandita krajickom oka i Skodu i opet krajickom oka Vas kako potpisujete neka dokumenta. Da sam skontao da je doslo do bliskog kontakta, stao bih i ponudio pomoc. Pomisao mi je bila da su Vas uhvatili zbog prekoracenja i da potpisujete neku kaznu, pa rekoh sebi ''ne mesaj se, ne dolivaj ulje na vatru''. Prosao sam pored Vas sa nekih 50-60ak km/h, sve je trajalo par sekundi. A evo sada mi supruga kaze da je ona primetila neke plastike i delove po putu u tom trenutku...ja nista to nisam video. Nismo danas nosili komunikatore, pa me nije alarmirala tada. Jeste li dobro? Kako je Bandit? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10184 Napisano Maj 1, 2021 Drug član, 3365 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 9 sati, saxomofon je napisao: @shoyyka Ja se izvinjavam, uopste nisam primetio nikakvog Stila. Video sam Bandita krajickom oka i Skodu i opet krajickom oka Vas kako potpisujete neka dokumenta. Da sam skontao da je doslo do bliskog kontakta, stao bih i ponudio pomoc. Pomisao mi je bila da su Vas uhvatili zbog prekoracenja i da potpisujete neku kaznu, pa rekoh sebi ''ne mesaj se, ne dolivaj ulje na vatru''. Prosao sam pored Vas sa nekih 50-60ak km/h, sve je trajalo par sekundi. A evo sada mi supruga kaze da je ona primetila neke plastike i delove po putu u tom trenutku...ja nista to nisam video. Nismo danas nosili komunikatore, pa me nije alarmirala tada. Jeste li dobro? Kako je Bandit? Hvala, sve u redu... Bandit se "razboleo"... potrebno je lečenje... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZoraNS 5542 Napisano Maj 1, 2021 Drug član, 796 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: MT-09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan pre 47 minuta, shoyyka je napisao: Hvala, sve u redu... Bandit se "razboleo"... potrebno je lečenje... Njemu ima leka, važno je da si ti dobro... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Maj 1, 2021 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Svakom je tesko da gleda svoj motor slupan ali veruj mi da treba da slavis. Ne samo da si ziv, vec ti dlaka s glave ne fali. Zamisli pored slupanog motora da se sada vuces po lekarima, ortopedijama.. daleko bilo.. Raduj se bre covece, jebo motor.Inace, ovih dana je nesto toliko mnogo nesrecnih slucajeva sa motorima da mi se ozbiljno vrti po glavi da batalim to, rasprodam sve i a u pm.Sent from my Redmi Note 8 Pro using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10184 Napisano Maj 1, 2021 Drug član, 3365 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan pre 51 minuta, Marek1987 je napisao: Inace, ovih dana je nesto toliko mnogo nesrecnih slucajeva sa motorima da mi se ozbiljno vrti po glavi da batalim to, rasprodam sve i a u pm. Nemoj još... Nova ti baterija... hahaha A sad iskreno... Nikad mi nije padalo na pamet tako nešto... Pa ni sad. I to je deo ovog sporta... Nekad padneš na ispitu, drugi put naučiš, pa položiš... i tako redom... 1 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marek1987 800 Napisano Maj 1, 2021 Zainteresovan, 523 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki SV 650N, TDM900 Prijavi odgovor kao problematičan Hahahahahahah Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8459 Napisano Maj 1, 2021 Drug član, 1866 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka - Brz oporavak Milane i što pre nazad na motor.Baš mi je žao što ti se ovo desilo, ali neka ti bude za utehu da je sve prošlo jako dobro po tebe, kako je moglo.Sent from my LYA-L29 using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DarkoČa 1760 Napisano Maj 2, 2021 Drug član, 620 postova Lokacija: Čačak Motocikl: BMW R1250 GS/A Prijavi odgovor kao problematičan @shoyyka kolega, brz oporavak obojici, vidimo se uskoro na putevima negde 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
petar_lord 809 Napisano Maj 6, 2021 Zainteresovan, 390 postova Lokacija: Prokuplje Motocikl: Liberty 150 - Beverly 250ie - Majesty 400 Prijavi odgovor kao problematičan zdravo, nije grupna voznja vec solo.. za one koji su blizu prokuplja mislim da je ovo zanimljiva ruta od nekih 70km , prokuplje-beli kamen(gde je opservatorija) zitni potok-zitoradja-prokuplje, od toga je nekih ~5 km malo losijeg asvalta ostalo je kao na snimku.. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...