SkoMy 650 Napisano Jun 3, 2018 Zainteresovan, 447 postova Lokacija: Aleksinac Motocikl: BMW S1000R '15 Prijavi odgovor kao problematičan pre 46 minuta, SHeLLe je napisao: Aiiii meni je to prosto neverovatno. Taj pandur mora da je oz nekog vladicinog hana ili surdulice.... Sent from my iPhone using Tapatalk Svoje komplekse ne moras da lecis vredjanjem drugih ljudi. Zbog manjeg broja iskompleksiranih pojedinaca kao sto si ti, ljudi van Beograda i imaju stav kakav imaju o Vama. 3 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 3, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Citiraj sta sam lupio. Inace dali se i u Nl tako obracas sagovorniku?Izvini, nemam volje više za prepiskama sa tobom jer izvlačiš stvari iz konteksta, spinujes i svodis ovo na licne frustracije. A nisam jedini koji to primećuje. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SHeLLe 850 Napisano Jun 3, 2018 Zainteresovan, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: yamaha fz6r Prijavi odgovor kao problematičan Svoje komplekse ne moras da lecis vredjanjem drugih ljudi. Zbog manjeg broja iskompleksiranih pojedinaca kao sto si ti, ljudi van Beograda i imaju stav kakav imaju o Vama. Sta tebi nije jasno ? Nasao si se prozvanim mozda ??? Jedino pandur iz takve zabiti misli da je uhvatio Boga za muda Ako ti smeta nemoj da citas i odjebi. I ne kaci mi se za komentare 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21996 Napisano Jun 4, 2018 Integrisan, 9497 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nismo jedinstveni i ocigledno sam imao iskrivljenu sliku o revoltu mase... Svojom tehnikom manipulacije usadili su nam u podsvest "mi nismo za bolje"Savane, nije nam zanimljivo da u svakoj temi pises kako je u NL, imaju valjda oni svoje forume pa komentarisi o lokalnim pitanjima.Sent from my iPhone using Tapatalk 3 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jun 4, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan sve vreme se pitam, na čijoj će strani biti policija, kad na fb-u natrčim na ovo! Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14413 Napisano Jun 4, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Samo da sindikat policije ne sazna kako je u Holandiji. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Jun 4, 2018 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan To sa zaustavljanjem saobraćaja će eventualno da desi u Beogradu i (moooožda Novom Sadu), i opet će da najebu Beograđani a Pink i Informer će da urlaju kako su to sve Đilasovi plaćenici i prvo da rešimo Kosovo pa sve ostalo a seljoberi po palankama će to da gutaju i viču tako jeeeee ne damoooo Kosovoooooooo ali svi hoćemo državni poslić jer će "zaposleni u javnoj upravi da dobiju stanove po 500 evra kvadrat i beskamatni kredit" ahahahaha Pravite proteste kod vas pa nam javite kako je prošlo, Beograd se dovoljno cimao od 1991. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
debeljan 822 Napisano Jun 4, 2018 Zainteresovan, 859 postova Lokacija: Negotin Motocikl: Honda XL1000 2004. Prijavi odgovor kao problematičan I šta su to beograđani uradili za svo to cimanje od 1991. ??????? 4 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14413 Napisano Jun 4, 2018 moto merkat °°, 4898 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Cekali bager od seljobera iz palanke 2 3 5 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 4, 2018 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan 08.06.2018 u 17h se zaustavlja saobraćaj baš u znak protesta cena goriva u Srbiji… Ovo mora da se širi dalje, da cela Srbija bude obaveštena, znači svi gradjani Srbije 08.06.2018 u 17h staju na ulicama gde god se našli u tom trenutku, a bili bi najbolje u glavnim ulicama… Pravimo zastoj na sat vremena svakog dana u 17h od 08.06.2018 pa nadalje sve dok se cena goriva ne smanji… Prosto i jednostavno.Siri dalje !!! IDEM 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 4, 2018 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan 3 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bokilic 6101 Napisano Jun 4, 2018 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BanditVA 462 Napisano Jun 4, 2018 Svrati ponekad, 214 postova Lokacija: "MK Valjevo" Motocikl: Suzuki DL650 V-Strom Prijavi odgovor kao problematičan Valjevo Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21996 Napisano Jun 4, 2018 Integrisan, 9497 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Za sada se prica a sto se tice dvotockasa da se okupimo kod kruznog toka "krst" na ulazu u Kragujevac iz pravca Batocine i isti zatvorimo za saobracaj... Datum i vreme isti kao u drugim gradovima... Ako cujem neku izmenu ja cu javiti...Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 4, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Protesti zbog poskupljenja goriva 8. juna https://www.danas.rs/drustvo/protesti-zbog-poskupljenja-goriva-8-juna/ Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Savan 8689 Napisano Jun 4, 2018 Drug član, 4503 postova Lokacija: Rotterdam, the Netherlands Motocikl: Triumph Daytona 955i SE Prijavi odgovor kao problematičan Savane, nije nam zanimljivo da u svakoj temi pises kako je u NL, imaju valjda oni svoje forume pa komentarisi o lokalnim pitanjima.Šta mene briga šta je tebi zanimljivo a šta nije! Jel misliš da sam ja tu da tebe zabavaljam? Nadji sebi drugu zanimaciju ili idi rešavaj ukrštene reci zabole me zanimljivo ti je da nabedjujes ljude po forumu?A ako vratiš par postova unazad videćeš da je moj odgovor zapravo komentar na nečiji prethodni gde je on pominjao holandiju i kako je tamo. A ja sam ga ispravio. Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk Pro 2 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21996 Napisano Jun 4, 2018 Integrisan, 9497 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Razumeo...Sent from my iPhone using Tapatalk Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Jun 4, 2018 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, Miloš A said: Pravite proteste kod vas pa nam javite kako je prošlo, Beograd se dovoljno cimao od 1991. Nije nije, koliko $ uzima tek ce da se iscima. Malinari dizu frku zato sto se cena zaledjene maline u izvozu nije smanjila, ali hladnjacari sa, napominjem, izvoznom dozvolom, su mahom tajkuni iz partijskih redova koji ne znaju za dosta, pa kradu i "crno ispod noktiju". Slozio bih se sa Zikom56, mislim da je doslo vreme da se povuku radikalni rezovi, kako bi buduce politicke lopine dobro razmislile da li se isplati izgubiti glavu zarad kradje, ovi trenutni ili neki od narednih moraju da budu razapeti. 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jun 4, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Za gorivo će reći, kao i ministar poljoprivrede za maline, to je tržište ... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9664 Napisano Jun 4, 2018 Drug član, 1015 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Da jeste tržiste ali većinski udeo u ceni ipak odnosi država koja je ovde posebna institucija za borbu protiv naroda.Sent from maj el dži ge-2 manji 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jun 4, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan hehe! baš super što gorivo poskupljuje! ima da skoče transportni troškovi, pa će poskupi leba, mleko, meso, kisela voda, rakija, ma sve što trebada dođe do mesta prodaje!na te veće cene će država da uzme veći pdv, pa će kad napuni kasu, da skoče plate državnih službenika, a bogami i penzije, pa će sve da bude po starom!, ko i da nije skočilo gorivo! mal će u početku dosetimo veći pritisak na novčanik, al posle toga rahatluk! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano Jun 4, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Eto svetla na kraju tunela!!! Znao sam da ima nečeg dobrog u svemu ovome... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Lug 1378 Napisano Jun 4, 2018 Drug član, 1604 postova Lokacija: NBG Motocikl: SUZUKATI SV650N Prijavi odgovor kao problematičan ebiga, ima i loša strana, dok država ne napuni kasu dovoljno, imaćemo veće rashode zbog poskupljenja koje će povući rast cene goriva, pa ćemo zbog tog rashoda imati prividno manje para u kućnom budžetu, manje ćemo trošiti, jer nam prividno treba više para; to prividno osiromašenje će pojačati konkurenciju među radnicima, pa će mnogi pristati da rade i zamanje plate, samo da bi se prehranili.., e a onda će država preko medija preneti poruku, kako je smanjena nezaposlenost!, svi ima da radimo za sto dolara mesečno i šaku pasulja iz kirgistana! 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
milomir22 3577 Napisano Jun 4, 2018 Malinar u pokusaju, 1705 postova Lokacija: Kg Motocikl: triumph tiger 1050 Prijavi odgovor kao problematičan https://www.blic.rs/vesti/drustvo/propali-pregovori-malinara-i-hladnjacara-proizvodaci-najavljuju-proteste-po-celoj/3tsv77r Interesantno je da "drzava" dozvoljava hladnjacarima uvoz maline iz Bosne, a ne dozvoljava nama ostalima uvoz goriva iz te iste Bosne. 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miloš A 2021 Napisano Jun 4, 2018 Ne glasam - ne ćutim, 395 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki Ninja ZX-14R Prijavi odgovor kao problematičan Ne može Srbija da se loži na Kosovo i Rusiju i Putina i Kinu i Dodika i Cecu Ražnatović i da ima u skupštini Šešelja i Vulina čiji je posao da svaki dan šutiraju u jaja Evropu, Ameriku, Hrvatsku i sve okolne zemlje i da ima jeftin benzin. Glasali ste, evo živite u zemlji kakvu ste želeli, pa plaćajte. Ja sam da benzin bude 500 dinara, da se smanji gužva u gradu i da se malo pročisti vazduh. 1 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...