alexanto 4727 Napisano Februar 27, 2023 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 6002 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan Zicu sigurno ne moz' da izbegne. Mislim da je poenta Laletovog posta da kad je vec skrsio dvojku a moze da si priusti trojku - kako odoleti (mislim dron trojku, ne to sto vi mislite...) Promenio Februar 27, 2023 član alexanto 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11062 Napisano Februar 27, 2023 Ne silazi, 2208 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Jel snimak od jutros rano?Ima dosta snega. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kawazzr500 222 Napisano Februar 27, 2023 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Srbija Motocikl: Kawasaki Prijavi odgovor kao problematičan Ovo je i vise nego dobra stvarcica. Podrzavam ovo svaka cast. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11062 Napisano Februar 28, 2023 Ne silazi, 2208 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Perverzija.Nijednog trenutka nisam zalio sto sam mini 1 dao i uzeo mini 3.Vredi sve pare koje sam dao. Senzori izbegavanja prepreka su ok ,ali moze i bez njih.Svidja mi se RC daljinski sa ekranom,jednostavniji je,nema stavljanja telefona.U tom pravcu razmisljam u buducnosti prosirenje. Jedino opcija da sam zadrzao mini1,uz mini 3,ali opet bi stojao ,a bolji leteo.One igracke pre minija skupljaju prasinu i nisu vredne pomena. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Februar 28, 2023 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pre 12 sati, alexanto je napisao: Zicu sigurno ne moz' da izbegne. Mislim da je poenta Laletovog posta da kad je vec skrsio dvojku a moze da si priusti trojku - kako odoleti (mislim dron trojku, ne to sto vi mislite...) Skrsio sam keca Kupio sve polomljene delove na Aliju, sad sledi operacija premestanja elektronike, gimbala, motora u novo kuciste. Nadam se da cu uspeti, pripremam se psihicki Pre 4 sati, cezarpa je napisao: Perverzija.Nijednog trenutka nisam zalio sto sam mini 1 dao i uzeo mini 3.Vredi sve pare koje sam dao. Jedino se tu ne slazemo, smatram da je realna cena Mini 3 Pro 600-700e. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7880 Napisano Mart 3, 2023 Solo Rider, 3102 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Info radi svratio do A1 neki povodom i vidim DJ Mini 3 na rate 3.750.- rsd X 24 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11062 Napisano Mart 3, 2023 Ne silazi, 2208 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Izadje 90000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BaneVuk58 7880 Napisano Mart 3, 2023 Solo Rider, 3102 postova Lokacija: Sremčica Motocikl: Yamaha FJR 1300 A Prijavi odgovor kao problematičan Izadje 90000.Simpatično Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Mart 7, 2023 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Da li se neko bavio prebacivanjem sa CE na FCC? Sve zemlje evrope koriste CE pa se samim tim ne moze iskoristiti pun potencijal nasih dronova. U USA, Kini i jos nekim zemljama dozvoljeno je koristiti FCC i kako kazu dobija se bar duplo veci domet, koji smo i platili. Postoje hakovi koji prebacuju komunikaciju na FCC standard, ali je to potrebano uraditi posle svakog restarta drona. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nimmin 6716 Napisano Mart 7, 2023 čeka dobru titulu, 1375 postova Lokacija: Bečmen, Surčin Motocikl: KTM 390 ADV, VF 750 SABRE Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11062 Napisano Mart 7, 2023 Ne silazi, 2208 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Fantom mu je mera,mini mu je ispod casti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano April 14, 2023 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan DJI je objavio najnoviji SDK u kom je konacno podrzan Mini 3/Mini 3 pro. To znaci da cemo ubzo imati alternativne upravljacke aplikacije. Nisam nesto skontao, izgleda da kroz ovaj najnovidi SDK nije podrzan RC (kontroler sa ekranom) pa ce Litchi raditi za sad samo na RC-N1 kontroleru. Nadam se da ce se i to prevazici, jer steta je da ovako dobar dron kao Mini 3 Pro nema postene waypoint-e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Jun 29, 2023 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Recimo da je reseno, mada daleko od idealnog. Sad moze da me prati. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Urban Cruiser 1184 Napisano Jul 29, 2023 Ponosni BJB Redar, 1217 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Vespa ET4 150 (16. dvotočkaš) Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav društvo. Pazario sam malo korišten Air 2 bez nekog prethodnog iskustva. Za sad me interesuje koju app savetujete da koristim (osim Dji Fly)? Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2004 Napisano Jul 29, 2023 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Litchi je odlican jer ima i waypointe. Preporuka. Ps. Placa se, ali nije skup. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 837 Napisano Avgust 4, 2023 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 349 postova Prijavi odgovor kao problematičan Drugari,da li se popravljaju kamere od dronova ili se kupuju druge? Imam dve od DJI Phantom 2 obe defektne to jest "pokidane" I gde bih mogao da kupim elise/propelere? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2610 Napisano Avgust 4, 2023 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da me je u ovoj temi neko uputio u belu crkvu ili vršac, kod nekog koji popravlja dronove.Vrati se unazad koju stranuPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2610 Napisano Avgust 4, 2023 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Evo gaPoslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alex74 837 Napisano Septembar 8, 2023 Ako nista ne ocekujes,nista te ne moze ni razocarati., 349 postova Prijavi odgovor kao problematičan DJI Phantom 2 imam problem sa kalibracijom. Horizontalna mi uspeva ali na vertikalnoj kalibraciji mi treperi crveno svetlo. Kako to da resim? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zZavarivach 189 Napisano Februar 13 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo da podelim moj dron, Hubsan, kinez naravno. Zino Mini Pro model. Pobedili su u ljutoj trci da ubace senzore napred/nazad u dron ispod 250gr. Najavljivan kao DJI Mini 2 killer Uzeo ga 2021 preko Banggood. Elem, ima dosta funkcija - waypoints, active tracking, pomenute senzore napred/nazad/dole, led svetlo, snima 4k30fps U početku sam se kajao, softver katastrofa i onaj kineski glas sačuvaj Bože Ali svakim updejtom sve bolje i bolje. Sad je već zaboravljen, ide tehnologina napred brzo. Meni se ovaj svideo jer je tada bilo jako primamljivo kao all-in-1 paket 249gr. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zZavarivach 189 Napisano Februar 13 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850 Prijavi odgovor kao problematičan E da ove cene sada nemaju veze sa životom, niti bi ga platio toliko nema šanse. @Paljevina Uzeo sam ga na nekoj akciji bio je 520$ sa dve baterije u tom momentu, prošle godine dokupih još jednu bateriju. Inače smešna priča, banggood nije hteo da šalje samo bateriju kao ni gomila prodavaca sa aliexpresa, nađem nekog koji je prihvatio i spakovao bateriju u neki autić plastični veoma kreativno hahaha, moram naći sliku imam je negde Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zZavarivach 189 Napisano Februar 13 Svrati ponekad, 110 postova Lokacija: Novi Sad Motocikl: Moto Guzzi V7 Special 850 Prijavi odgovor kao problematičan Evo slike ''švercovane'' baterije čak i na voziću piše Journey hahahaha 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 930 Napisano Februar 13 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan Meni su za onaj mini "indoor" dron poslali u plastičnom kamiončiću, ali bez ikakve najave. Sreća pa sam se dovoljno iznervirao sa "kakvo su mi ovo sranje poslali" da ga prvo polomim (i vidim da ima nešto unutra) umesto da ode direkt u kantu Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
grahcc 0 Napisano Februar 29 (promenjeno) U prolazu, 0 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poz društvo, dugo niko nije ništa pominjao oko legalne strane ovog hobija i zanimljivih susreta sa zakonom. Da li neko ima nešto da podeli? Promenio Februar 29 član grahcc Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11062 Napisano Februar 29 Ne silazi, 2208 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli Prijavi odgovor kao problematičan Ispod 250gr,nize od 100m,u vidokrugu,i dalje od naselja.Recimo da je u takvim uslovima legalan.Inace na prvoj probi dosao mi je civilni punto sa dva uniformisana policajca.Ogromana prazna livada i ja stoji pored automobila.Mislili su da nesto muljam.Kad su videli dron smeh. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...