dvlns 13550 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, GixxerK6 said: Kako sad odjednom iznenađenja kako ko vozi kada se to vrlo dobro zna i toleriše se dok se ne desi neko veliko sr**e? Sve su to trkački incidenti, Dorna je uvela taj termin nema tu razlike ili bi barem tako trebalo da bude. 93 ovde demonstirao silu, jeste preterao kod obilaženja ali kod njega i kod nekih drugih to nije prvi put. Za ostale sramota kada pogledaju lap analysis Pa tesko ko moze da ospori da je MM ovde demonstrirao silu cak i presilio ali analize krugova kada vozis u grupi od 4 i boris se za pobedu npr a znas da je sledeća grupa na 13 sec nisu iste kao kad silujes ko lud da stignes pre svega 04, i 25 da im uteras strah u kosti a plus kao bonus dobijes na tacni i 46. Markezu je realno isti k da li ima 0 ili 10 bodova iz ove trke ali upravo psiholoski rat koji dobija ce mu znaciti ko zna koliko. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16901 Napisano April 8, 2018 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 2 minuta, srbac je napisao: Severianu je svrha svega da pljuje po Lorencu Meni je dozvoljeno! Ja sam jedan od dva njegova navijača na ovom fotumu. Kad pljujem po njemu, ja mu dodjem samokritičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2094 Napisano April 8, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Nije 58 toliko pravio problema, jbg nije imao srecu, od tog sranja kad se desilo, ja sam nekoliko godina batalio da pratim trke, retko pozitivan lik, pun harizme uvek, meni omiljeni vozac, da sam ja bio na rosijevom mestu nikad na motor ne bi seo vise. A i on treba vec da okaci kopacke o klin, pusti decu, povuci se kad si najbolji...Neko i dalje peca ribu..... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13550 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Just now, severian said: Meni je dozvoljeno. Ja sam jedan od dva njegova navijača na ovom fotumu. Kad pljujem po njemu, ja mu dodjem samokritičan E ne moze tako ti si i Lorencov i Zarkov i Lutijev navijac a simpatises i Markeza i Dovicioza i Hafiza Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2383 Napisano April 8, 2018 Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, severian je napisao: Meni je dozvoljeno. Ja sam jedan od dva njegova navijača na ovom fotumu. Kad pljujem po njemu, ja mu dodjem samokritičan Ja sam drugi, pozdrav klupskom kolegi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16901 Napisano April 8, 2018 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan E onda nas ima trojica!! I nadja 4. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13550 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ne moze priznajem samo Robina kao Lorencovog navijaca 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16901 Napisano April 8, 2018 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, dvlns je napisao: E ne moze tako ti si i Lorencov i Zarkov i Lutijev navijac a simpatises i Markeza i Dovicioza i Hafiza Eh, da su samo oni!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2383 Napisano April 8, 2018 Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Kupio bih kačket 99 ali izgleda da se više ne proizvodi 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16901 Napisano April 8, 2018 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, dvlns je napisao: Ne moze priznajem samo Robina kao Lorencovog navijaca Robina uracunao 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 8, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pa gde sam onda ja?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nikola Honda 954 173 Napisano April 8, 2018 Svrati ponekad, 308 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Prijavi odgovor kao problematičan Nek su ga kaznili, ali popisao se po svima... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 553 Napisano April 8, 2018 Zainteresovan, 617 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan pre 7 minuta, rastkojokic je napisao: Ja mislim da Lorenco nije bio u kadru nijednom za celu trku... Setio sam se njega samo pred kraj kad ga je komentator spomenuo pre 2 minuta, srbac je napisao: Kupio bih kačket 99 ali izgleda da se više ne proizvodi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13550 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Realno ovu trku bi verovatno dobio Pedrosa i mozda bi ga to malo prodrmalo ovako dobili smo bacenu trku sa puno sranja koja ce se tek odraziti na dalje trkanje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
severian 16901 Napisano April 8, 2018 Integrisan, 8299 postova Prijavi odgovor kao problematičan Upravo sada, lalajko je napisao: Pa gde sam onda ja?? Nemaš 99 kišobran! To je ulaznica u klub Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 8, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, lalajko said: Pa gde sam onda ja?? Ti si stealth back-up. Na tebe uvek računaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 8, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, severian said: Nemaš 99 kišobran! To je ulaznica u klub KO?? Taj ima i ćebe 99x99 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2383 Napisano April 8, 2018 Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Mozda bi trebalo da otvore MM Hondu čisto da vide na nema slučajno 1100ccm. Jos kada je bio i u Moto2 Honda mu je isla mnogo bolje nego ostalima..... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 8, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Tada se govorilo da je do menjaca... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bane je 1433 Napisano April 8, 2018 Zainteresovan, 279 postova Lokacija: Boka Kotorska-Boogie street Motocikl: Kawasaki ZZR 600 E Prijavi odgovor kao problematičan 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2003 Napisano April 8, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Koja je zvanicna uloga Uccija u Zabarevom timu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2383 Napisano April 8, 2018 Andragog, 4958 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Nakagamija su diskvalifikovali zbog veceg filtera za vazduh.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
rastkojokic 1667 Napisano April 8, 2018 Drug član, 2261 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW 1300 GS, Sherco SE 300 Factory Prijavi odgovor kao problematičan hahahahahhahahahahhaha najbolji post do sada Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dexterr 1969 Napisano April 8, 2018 Aktivirao se na času, 3277 postova Lokacija: Suburbia, blok 45 Motocikl: 1 Litar Honde Prijavi odgovor kao problematičan Just now, lalajko said: Koja je zvanicna uloga Uccija u Zabarevom timu? Pa da Uči 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dvlns 13550 Napisano April 8, 2018 Ne silazi, 6023 postova Prijavi odgovor kao problematičan Najbolji prijatelj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...