ProMaster 8369 Napisano Septembar 15, 2021 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Duško preticanje.mp4 - Google Drive DRIVE.GOOGLE.COM Pogledajte preticanje i to u serpentini, na snimku je Duško. Nije bitno dal se lakše obara ili ne, već da drži guma odlično. Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4427 Napisano Septembar 15, 2021 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan A secas se ove voznje ? E , ova guma je drzala bolje nego sada novi mitas na motoru koji imam. Isti motor , ista guma , ista voznja Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2606 Napisano Septembar 15, 2021 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pa kad si se stisao, voziš gumu do žica a onda kupiš mitas.Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 5324 Napisano Septembar 15, 2021 Drug član, 1898 postova Lokacija: Niš Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Libero A E07+ izbegavaš ? Ili i te gume sada nema ? Kad sam ja tražio - E07+ su imali na više mesta, ali ja sam izričito hteo običnu E07, ali nje nije bilo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15796 Napisano Septembar 15, 2021 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, N.F.S. je napisao: 150 lakse dodje do ivice od 190... 140-150 sirina je skoro ravna sa felnom, i na bocnom stenderu je na cosku Moj moped zadnju nosi 160/60. Pireli i Bridzstonke dodju do kraja, Mitas TF nema trika... jedno 10mm fali do ivice. Oblik gume je drugaciji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
m.milivojevic 1857 Napisano Septembar 15, 2021 Drug član, 1115 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1200GS 2009 K25 Prijavi odgovor kao problematičan Sta pricas miki , ima ovde jos 2 cm , jesi poludeo ?Bukvalno do linije, kakva 2cm…Mozda se ne vidi na sliciSent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8369 Napisano Septembar 15, 2021 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Bukvalno do linije, kakva 2cm…Mozda se ne vidi na sliciSent from my iPhone using TapatalkRacuna bocnu ivicu Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano Septembar 15, 2021 Integrisan, 9438 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan pre 22 minuta, Satelis je napisao: Moj moped zadnju nosi 160/60. Zato i napisah 140-50 sirina (kao na slici sto se nalazi) od 160 su vec "sport" gume, oblika pecurke... Za gazenje ivice dooosta utice podesenost ogibljenja i pritisak gume, tako da onaj ko vozi mekanije dosta lakse zgazi ivicu (deformacija gume, meksi karkas). To uopste ne podrazumeva boljeg/dobrog vozaca ( od onog ko ima jos 1-2cm do ruba). 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4427 Napisano Septembar 15, 2021 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Krmco je napisao: Pa kad si se stisao, voziš gumu do žica a onda kupiš mitas. Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Pa naravno , nisam ja raspikuca kao ti … Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4427 Napisano Septembar 15, 2021 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan pre 25 minuta, N.F.S. je napisao: Zato i napisah 140-50 sirina (kao na slici sto se nalazi) od 160 su vec "sport" gume, oblika pecurke... Za gazenje ivice dooosta utice podesenost ogibljenja i pritisak gume, tako da onaj ko vozi mekanije dosta lakse zgazi ivicu (deformacija gume, meksi karkas). To uopste ne podrazumeva boljeg/dobrog vozaca ( od onog ko ima jos 1-2cm do ruba). Upravo tako … Dusko dodje do ivice , a jos je u zoni konfora … evo mu kod mene mitas , 190 , dodji frajeru do ivice Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Septembar 15, 2021 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Mitas TF posle okruglo 10000km. Kako sam i mislio, zadnja ce jos 2-3000, medjutim prednja je za bacanje. Ima istu dubinu ali sam je sastavio u rupe par puta , ima ih na zalost. 90% kilometraze 2 osobe i tri kofera, pristojan tempo uvek. Sad dolazim na nepametnu ideju da montiram SF i vidim kako se ona ponasa, mada znam da ce na ovom motoru prekratko trajati. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4427 Napisano Septembar 15, 2021 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Nemoj Dusko da vidi ovu sliku pa da ti lupi zausku !! kakav je ovo “pristojan tempo” , vidis li koliko imas jos do ivice ? Gde su mudanca , a ? Dusko na aparatima xaxaxaxxaxa 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16531 Napisano Septembar 15, 2021 Integrisan, 4950 postova Prijavi odgovor kao problematičan To sa ivicama je zesce proseravanje.... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4427 Napisano Septembar 15, 2021 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Neki moji drugari po tome odredjuju velicinu mosnica … U vecini su pa ne mogu da se izborim 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Septembar 15, 2021 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, Darko Mihajlovic said: Nemoj Dusko da vidi ovu sliku pa da ti lupi zausku !! kakav je ovo “pristojan tempo” , vidis li koliko imas jos do ivice ? Gde su mudanca , a ? Dusko na aparatima xaxaxaxxaxa Ja brze ne smem, imam strogu i nepravednu zenu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8369 Napisano Septembar 15, 2021 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan Pošaljem snimak gde čovek sa 80kmh obilazi u serpentini čak se i čuju fuzasteri kako deru i sa prilično nagnutim motorom lepo ubrzava, kao dokaz da guma zaista lepo drži, a on I dalje o ivicama... Послато са SM-N975F помоћу Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4427 Napisano Septembar 15, 2021 (promenjeno) Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ja mislim da je struganje bilo od kofera , ne od fuzastera… o ivicama je pocela prica , kad je miki izbacio sliku “do ivica” Ti si okrenuo temu da guma drzi Promenio Septembar 15, 2021 član Darko Mihajlovic Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16531 Napisano Septembar 15, 2021 Integrisan, 4950 postova Prijavi odgovor kao problematičan Na Sportforce+ nisam cuo da se neko zalio a vidim i na netu da ih peglaju poprilicno dobro na stazi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4427 Napisano Septembar 15, 2021 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan O njoj ne znam , nisam koristio. Cuo sam i ja isto to o cemu pricas … samo vfr 1200 ni tu sport sazvakao za 4,5 k kilometara , a da ih menjam bas tako cesto - nesto mi nije interesantno , ako me razumes Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16531 Napisano Septembar 15, 2021 Integrisan, 4950 postova Prijavi odgovor kao problematičan 6 minutes ago, Darko Mihajlovic said: O njoj ne znam , nisam koristio. Cuo sam i ja isto to o cemu pricas … samo vfr 1200 ni tu sport sazvakao za 4,5 k kilometara , a da ih menjam bas tako cesto - nesto mi nije interesantno , ako me razumes To kontam jer se poprilicno brzo trosi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Septembar 15, 2021 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan Cak sam pomislio da stavim napred SF dok ne sabijem zadnju a onda naravno nesto u paru pred sezonu. Kao probacu SF a i interesuje me koliko ce TF izgurati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Darko Mihajlovic 4427 Napisano Septembar 15, 2021 Drug član, 1441 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki GTR 1400 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako i zasto , ali ja sam prednjom TF bio bas prezadovoljan .. bukvalno nikad nije pustila ni u jednoj situaciji … ali zadnja ? To nije realno. .. Sad na vfr sam navukao strah kad krecem , kad prelazim pesacki , kad menjam trake ( prelazak preko bele linije je uvek u sto uspravljenijem polozaju ) .. i TF nije ista guma prvih 5000 km i drugih 5000 km … i dalje sam stava da cu je kupiti samo zbog cene 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Ninja66 2792 Napisano Septembar 15, 2021 Drug član, 2736 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: FJR 1300 , TTR 600 / SM Prijavi odgovor kao problematičan 43 minutes ago, Motorcyclist said: Na Sportforce+ nisam cuo da se neko zalio a vidim i na netu da ih peglaju poprilicno dobro na stazi. Mnogi moji voze SF i vrlo zadovolji , cak jedan ih ortak vozi na FJR, i to bas divlja. Nisam pitao koliko je km napravio.Ali on nema suvozaca a i sam puno laksi od mene. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Forsberg 4495 Napisano Septembar 15, 2021 Drug član, 974 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda VFR 800 FI 2000. Prijavi odgovor kao problematičan On 9/13/2021 at 7:09 PM, Libero said: Nema ni Markone... Proveri Pilot Sport na Konjarniku da li ima. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2606 Napisano Septembar 15, 2021 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam kako i zasto , ali ja sam prednjom TF bio bas prezadovoljan .. bukvalno nikad nije pustila ni u jednoj situaciji … ali zadnja ? To nije realno. .. Sad na vfr sam navukao strah kad krecem , kad prelazim pesacki , kad menjam trake ( prelazak preko bele linije je uvek u sto uspravljenijem polozaju ) .. i TF nije ista guma prvih 5000 km i drugih 5000 km … i dalje sam stava da cu je kupiti samo zbog cene Vidim da ovde gumu ocenjuju gradski vozači, pa mora klizati na gas-kočnica. Aj nek neko provoza bilo koju gumu po smederevskoj palanci, pa da vidi dal kliza.Vozite se malo više, neke druge puteve. Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...