sasa ns 1 3067 Napisano April 17, 2020 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan mislim da je na mitasovom sajtu reklama za turing pors baš sa nekim prevelikim bmw-om Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zlig0r 1925 Napisano April 18, 2020 Drug član, 959 postova Lokacija: New Now Motocikl: Aprilia Shiver GT 750, Honda CB400N Prijavi odgovor kao problematičan "Mitas Touring Force je testiran na ovim motociklima:BMW R 1000 RTHONDA CBR 600 FYAMAHA MT-09YAMAHA FAZERYAMAHA YZF R6BMW S 1000 RAPRILIA SHIVERBMW K 1600 GTLBMW R 1200 RYAMAHA MT-01APRILIA CAPONORKako navode iz kompanije, ciljana kilometraža je 12.000 km." Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
damjandugi 52 Napisano April 18, 2020 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Ljubljana Motocikl: BMW K 1600 GT Prijavi odgovor kao problematičan Ja ih imam na mom motoru. Prošle godine na mokrom asfaltu odlično drže za moj stil vožnje. Nisu ni glasne. Koliko če izdržati to čemo još da vidimo. Za sad za te pare služe odlično. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8371 Napisano April 18, 2020 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan A to proklizavanje,abs...senzori , pali abs ranije, kasnije...mora da se vide zazori izmedju diska i senzora...Ako se odnosi na moj post, apsolutno si omasio poentu.. Meni kompletan sistem i ABS-a i TC-a, radi normalno..Moja priča o tome da li pali ABS pri kočenju samo zadnjom, se odnosila na priču koja guma ima kakav grip, a takodje i da li je neki asfalt više ili manje klizav, da bi mogao da prilagodim vožnju. Sad ću već zvučati kao da imam procenat od prodaje Mitasa, ali...Mitas nije neka firma "Milanče i sinovi Co", već firma koja pravi pneumatike, počev od poljoprivrednih mašina pa do aviona sa dugom tradicijom. Od prošle godine i ugradnje prvog Mitas seta, do danas kada vozim drugi, presao sam preko 22000km, a prethodno na drugim gumama Metzeler i Michelin isto toliko otprilike i moje mišljenje je da razlika ne postoji, a pritom je Metzeler samo zadnja guma plaćena kao ceo set Mitasa.Zašto bi plaćao duplo više za nešto što sam video da: nije bolje, nije bezbednije, nije izdržljivije. Predjem oko 35000km godišnje i zamisli da sam osuđen na Metzeler, koji bi realno menjao na 8 - 10 000 km, umesto Mitasa koji lagano može da gura od 17-20 000km na osnovu dosadašnjeg iskustva..Morao bih da budem ozbiljan rob brendu, da to uradim.Svako ima neki svoj ringišpil u glavi i odlučiće za sebe šta će da kupi, samo ne kudite konja kog jahali niste.Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk 1 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko Mk4 271 Napisano April 18, 2020 Svrati ponekad, 297 postova Lokacija: Sopot Motocikl: Honda SW 600 Prijavi odgovor kao problematičan Inace Mitas se pravi u Rumi (nekadasnja Ruma guma) 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3861 Napisano April 18, 2020 Ne silazi, 5004 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 2 minutes ago, Marko Mk4 said: Inace Mitas se pravi u Rumi (nekadasnja Ruma guma) Ma jok, u Sloveniji za motocikle. Ruma su polj. mašine... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Krmco 2606 Napisano April 18, 2020 Drug član, 1002 postova Lokacija: Beograd,Zvezdara,Ub Motocikl: yamaha super tenere 1200 Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar enduro me spada u radne (poljoprivredne) mašine??Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
piki 11144 Napisano April 18, 2020 Drug član, 1278 postova Lokacija: Sr.Mitrovica Motocikl: Honda Africa CRF 1000 L Prijavi odgovor kao problematičan On 16.4.2020. at 18:41, 00vladan je napisao: Ozbiljno dobre kritike čujem za Mitas TF sa raznih strana, pa ih razmatram za idući set kod mene. Da li je neko to vozio na težim motorima (300+ kg)? Znam da je dvokomponentna, ali kad bih čuo od nečijeg ličnog iskustva kako nosi veće težine bio bih jako srećan Vidim @Throttle Addict vozi tu kategoriju motora, pa bih voleo da čujem iskustvo. Samo da ne krene diskusija u pravcu kako sve to zavisi od stila vožnje, agresivnosti na gasu itd. Sent from my VOG-L29 using Tapatalk Kod mene nije bas 300+kg,ali je 245+ja Brus Li od 70kg.Imam samo prednju TF jer nisam mogao da cekam zadnju da stigne pa uzeh pireli gt2(zadnja pirelijeva skoro kao set mitasa).Presao sam oko 5500km sa njima(tast mi je bolovao i umro prosle godine tako da sezona bila nikakva).Moj utisak je da ni malo ne zaostaje za skupljim brendovima,ni po kisi ni po suvom-nije to neka kilometraza za neko ozbiljnije zapazanje,ali ovako na kratko stvarno nemam zamerke.Sledece menjanje guma sigurno ide ceo set mitasa-nisam rob brendova,ako mi je nesto pouzdano i dobro-zasto da ne? Drugar sa kojim najcesce vozim je uzeo posle mene(nije hteo da uzme dok ja ne probam prvi-bio je prilicno sumnjicav) ceo set za FZ1 i zadovoljan je skroz. Neko napisa da mu mitas vise klize na pesackim i na beloj-to nisam primetio jer meni je svaka guma klizala na pesackom i na beloj liniji isto tako da tu ne mogu da napravim razliku. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Rik 190 Napisano April 18, 2020 Svrati ponekad, 229 postova Lokacija: Grocka Motocikl: Yamaha XJ900S Diverzija Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar enduro me spada u radne (poljoprivredne) mašine??Poslato sa VOG-L29 pomoću TapatokaSpada savršeno Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Astral 6236 Napisano April 18, 2020 I'm the fear addicted, a danger illustrated !, 3919 postova Lokacija: Lyon Motocikl: Klx650,a Tdm u srcu. Prijavi odgovor kao problematičan 2 hours ago, Marko Mk4 said: Inace Mitas se pravi u Rumi (nekadasnja Ruma guma) Mitas fabrika postoji u Rumi ali se tu radi samo program za poljoprivredu. Moto gume se ne proizvode u Rumi. Ne znam gde rade moto program. U Rumi ne. Posecivao sam fabriku u proteklih 7-8god, da rade moto program znao bih. Gume za prikolice, tetetne masine,gradjevinske masine i poljoprivredni program. Samo to rade u Rumi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16533 Napisano April 18, 2020 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Imaju 6 fabrika u Evropi i 1 u USA. Dve fabrike u Evropi su za moto gume. Bice da je to Ceska i Slovenija. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15470 Napisano April 18, 2020 Ne silazi, 1168 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Stavio sam TF na Horneta i jako sam zadovoljan. Proizvedene su u Sloveniji. Baš dobra guma. Mogu da preporučim. Odnos cena-kvalitet odlično balansiran. Vozio sam i Pireli i Danlop, ali ja tu ne vidim razlog za toliku razliku u ceni? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16533 Napisano April 18, 2020 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Razlike izmedju MC50 i Sportforce? Mokro/suvo, trosenje itd? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16533 Napisano April 18, 2020 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Gledam na netu ponude sve rasparito niko u paru da ima obe u mojim dimenzijama. Takodje sam na pneumaster nasao pireli angel city po ok ceni. Nista cekam jos pa cemo da vidimo. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano April 18, 2020 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Zato sam i ja batalio Mitas Touring Force, nisam kod nas uspeo da nadjem zadnju 160/60-17, Sport Force imaju, ali Touring Force ni za leba... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 287 Napisano April 18, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan [mention]Motorcyclist [/mention] pogledaj na baki.doo! Moj iskren savet, neverovatno pozitivno iskustvo! Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Kova45 287 Napisano April 18, 2020 Svrati ponekad, 221 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kawasaki - ZZR500 Prijavi odgovor kao problematičan [mention]Due [/mention] kakav je tf, touring force po kisi?Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16533 Napisano April 18, 2020 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, Kova45 said: [mention]Motorcyclist [/mention] pogledaj na baki.doo! Moj iskren savet, neverovatno pozitivno iskustvo! Sent from my iPhone using Tapatalk Gledao sam, nema. Ili negde imaju prednju, nemaju zadnju ili obrnuto. Mislim nije mi MUST da su iste jer i sada vozim razlicite brendove napred i nazad mada zbog postarine vise. Mada sacekacu jos sa kupovinom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21642 Napisano April 18, 2020 Integrisan, 9438 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist, pozovi "Baki doo" Kg i pitaj imaju li sta ti treba... Ako ima mogu da pazarim i da ti posaljem. (Ukoliko oni ne zele slati) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ProMaster 8371 Napisano April 18, 2020 Drug član, 1860 postova Lokacija: BG-LE Motocikl: Tracer 900 124ccm Prijavi odgovor kao problematičan @Motorcyclist, pozovi "Baki doo" Kg i pitaj imaju li sta ti treba... Ako ima mogu da pazarim i da ti posaljem. (Ukoliko oni ne zele slati)Šalje Baki i to je gratis dostava.Takodje i za gume koje nema na sajtu, pozovite ih i pitajte kada ih očekuju, jer baš dosta prodaju Mitas TF, tako da sigurno nabavljaju non stop i dopunjuju..Sent from my Huawei Mate20 Pro using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16533 Napisano April 18, 2020 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan 3 minutes ago, N.F.S. said: @Motorcyclist, pozovi "Baki doo" Kg i pitaj imaju li sta ti treba... Ako ima mogu da pazarim i da ti posaljem. Hvala, kad se budem odlucio za kupovinu zovem ih. Ako imaju sta mi treba cujemo se Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16533 Napisano April 18, 2020 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Videcu vrv sledeci mesec jer mi ide i registracija uskoro, makad zadnju prvo da menjam, onaj indikator trosenja se opasno priblizio ivici Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aslservis 93 Napisano April 18, 2020 Svrati ponekad, 258 postova Lokacija: subotica Motocikl: Kawasaki zx6r 2007 Prijavi odgovor kao problematičan Da li neko zna da li je sport force+ jednokomponentna guma? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano April 18, 2020 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan @aslservis Jeste. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6028 Napisano April 18, 2020 Ne silazi, 1805 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Krajem avgusta stavio prednju turing fors, u novembru hteo i zadnju nema je u mojoj dimenziji nigde ni za lek.Uzmem tera fors,hteo obe mitas pa sta bude.Za ovo malo voznje odlicno se pokazale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...