nesic1 266 Napisano Septembar 3, 2018 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Kako sad ide registracija po novom za skutere 49ccm, i koliko iznosi, placa se samo u stvari tehnicki ili sta vec ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14991 Napisano Septembar 3, 2018 moto merkat °°, 4942 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Potvrda da max. brzina ne prelazi 45 km/h i sve ostale takse, sa tablicom oko 6500,00 din. pa sledece god. produzenje oko 3400,00 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nesic1 266 Napisano Septembar 3, 2018 Drug član, 1225 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Keeway Speed 150 Prijavi odgovor kao problematičan Leleee, ma***m ga ,Hvala na brzom odgovoru, razmisljao sam da prodam keeway 150 pa da predjem na skuter ali ovo je pljackaSent from my P8000 6.0 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Septembar 3, 2018 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Najveća greška mi je što nisam imao CO table na svoje ime... Sent from my EVA-L09 using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 849 Napisano Septembar 12, 2018 Zainteresovan, 296 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Пошто поседујем стритфајт мотор без оклопа, фарова, сата, задњи пут регистрован 2014г, дали је могуће проћи технички са њиме или мора да се врати у фабричко стање? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14991 Napisano Septembar 13, 2018 moto merkat °°, 4942 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Nemoguce jer ti fale osnovne stvari farovi i sat jos ako je secen rep i podizan ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Septembar 13, 2018 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Nisam siguran da razumem to sa tezinom. Na saobracajnoj pod F.1 stoji maksimalna dozvoljena tezina. U mom slucaju FZ1 420 (verovatno kg). Da li to znaci da prilikom TP na valjcima opterecenje mora da bude 420 kg da bi merenje bilo ispravno? Ja sa svojih 115 kg na motoru sam prosao valjke (pre donosenja najnovijeg zakona o TP) i nisam imao problema. Cak sta vise veoma zadovoljavajuce (navodno oko 60%) Moj sin na R6 (sa svojih 80 kg) imao je problema sa zadnjim. Nije mogao da ostvari ni 25% dok nisam ja seo kao suvozac (opet oko 60%). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Septembar 13, 2018 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan Pod G stoji "masa" i to 306 (opet valjda kg). Jel to motor suv 189 kg + ja debel 115 kg = 304 kg? Pa nije valjda da moram da platim porez na tezinu? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
djolji 1273 Napisano Septembar 13, 2018 Drug član, 1068 postova Lokacija: Beograd- Cerak Motocikl: Tracer MT09 Prijavi odgovor kao problematičan pre 9 minuta, Bruno 68 je napisao: Pod G stoji "masa" i to 306 (opet valjda kg). Jel to motor suv 189 kg + ja debel 115 kg = 304 kg? Pa nije valjda da moram da platim porez na tezinu? Ja vidim da tu fali 2 kg, a zakon je jasan, pošto nesme ništa da se kači na motor, mora onda pre TP da se doobro rucka 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14991 Napisano Septembar 13, 2018 moto merkat °°, 4942 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Bruno 68 je napisao: Pod G stoji "masa" i to 306 (opet valjda kg). Jel to motor suv 189 kg + ja debel 115 kg = 304 kg? Pa nije valjda da moram da platim porez na tezinu? Za masu vozaca se uzima neka prosecna koja iznosi 75 kg, ako od n.d.m. 420 kg oduzmes 150 kg (dva mesta za sedenje) i odbijes nekih 10 kg za "teret" tebi bi trebala biti masa praznog vozila 260 kg. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bruno 68 2712 Napisano Septembar 13, 2018 Drug član, 2106 postova Lokacija: Borca - Greda Motocikl: V-Strom 1050 XT Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, bdada said: Za masu vozaca se uzima neka prosecna koja iznosi 75 kg, ako od n.d.m. 420 kg oduzmes 150 kg (dva mesta za sedenje) i odbijes nekih 10 kg za "teret" tebi bi trebala biti masa praznog vozila 260 kg. To "ako" mi dodje veoma proizvoljna i neprecizna mera. Svaki proizvodjac je veoma precizno dao dimenzije i gabarite. Pa i na stocnoj pijaci se goveda mere. Bruka. Izglasamo cobane u parlament i oni nam propisu zakon. Pa i nismo zasluzili bolje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
aca-ks 849 Napisano Septembar 13, 2018 Zainteresovan, 296 postova Lokacija: krusevac Motocikl: gsx-r 750 к1 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 5 sati, bdada je napisao: Nemoguce jer ti fale osnovne stvari farovi i sat jos ako je secen rep i podizan ... Имам фар али није оригинални, такође и дигитални сат. Мотору само фале оклопи од напред и са стране, реп је његов. Како видим смеши му се продаја. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bata 11 Napisano Septembar 18, 2018 U prolazu, 72 postova Lokacija: Vrbas Motocikl: Kawa ER-5, ZX6R Prijavi odgovor kao problematičan Ja ću se upustiti u prepravku R-a u N-a i uveren sam da ću proći tehnički pregled. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Octobar 7, 2018 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan Kažu na jednom TP na Voždovcu: Koferi moraju da se skinu.?????Oplakujem sve vlasnike Goldwing-a i sličnih dugoprugaša.:-))))))))))))Koliko nepoznavanja.Dajte nadležni svih nivoa - uozbiljite se.Sent from my SM-A500H using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10617 Napisano Octobar 7, 2018 Hronični Motociklopata, 7367 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600ccm Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Sta su toliko zapeli za te kofere yebali ih koferi, ko da su koferi krivi za sve nevolje u saobracaju 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Octobar 8, 2018 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan Kad bi mogli da se popišu i razvrstaju skoro svi TP, a onda da se ocenjuju bar po dva kriterijuma: cena i kvalitet usluge.Nekakva aplikacija ili sajt? A možda se javi i nova kategorija botova.Ovako stvar postaje traumatična kao poseta zubaru. I sami TP sad dobijaju na značaju pa da se stvar malo iskristališe.Jer neko poslužio sok ili kafu dok vrše endoskopiju sitnih crevaca?Sad su naši TP kvalitetniji nego kad vozilo izađe iz proizvodnje.Sent from my SM-A500H using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PremieRacing 3099 Napisano Octobar 8, 2018 Drug član, 1183 postova Lokacija: New Now Motocikl: Uly Prijavi odgovor kao problematičan Pre 8 sati, dejankiss je napisao: ... / Sad su naši TP kvalitetniji nego kad vozilo izađe iz proizvodnje. Jesu! A dokaz je još jedan pravi apsurd, tehnički pregled NOVOG vozila, pa ti onda na valjcima kaže da ne koči dobro - ne može da prođe tehnički pregled... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
kole24 1082 Napisano Octobar 8, 2018 Drug član, 563 postova Lokacija: Pančevo Motocikl: Suzuki Vstrom 650 Prijavi odgovor kao problematičan Nova vozila ne idu na tehnički prve dve godine ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Singularitet 2495 Napisano Octobar 8, 2018 Stari S.W.A.T., 975 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: crf1100adv Prijavi odgovor kao problematičan Nema veze, kolega malo mlatnuo 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brdy 2099 Napisano Octobar 8, 2018 Ja sam FAP mašina, 755 postova Lokacija: Leskovac, Srbija Motocikl: apn 6 i Transalp Prijavi odgovor kao problematičan Nova vozila ne idu na tehnički prve dve godine ...Ide prve godine, naredne ne ide. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 10153 Napisano Octobar 8, 2018 Drug član, 1053 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan A gde to?Sent from maj el dži ge-2 manji Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14991 Napisano Octobar 8, 2018 moto merkat °°, 4942 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan U Srbiji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 570 Napisano Octobar 8, 2018 Zainteresovan, 623 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan J.b. lud zbunjenog... Odem na tehnički sa prošlogodišnjim vozilom - kažu ne treba tehnički za nova vozila prve dve godine. Uzmem novo vozilo odem da registrujem - kažu mora registracioni list sa tehn.pregleda. Tako da ispada da Prve godine treba tehnički pregled, dok druge godine ne treba. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10468 Napisano Octobar 8, 2018 Drug član, 3401 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Pre 20 sati, dejankiss je napisao: Kažu na jednom TP na Voždovcu: Koferi moraju da se skinu. ????? Oplakujem sve vlasnike Goldwing-a i sličnih dugoprugaša. :-)))))))))))) Koliko nepoznavanja. Dajte nadležni svih nivoa - uozbiljite se. Sent from my SM-A500H using Tapatalk Poneseš brusilicu i pitaš jel treba da skidam kofere? 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
nedokazani 446 Napisano Octobar 8, 2018 Svrati ponekad, 361 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha YBR250 Prijavi odgovor kao problematičan Registrovah se poslednjeg dana registracije kod Miloša na Zvezdari, sve fino, popih i kafu. Jedino što skuplje nego prethodnih godina.Sent from my SM-J320F using Tapatalk 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...