iksde 55 Napisano Avgust 25 U prolazu, 80 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Piaggio free, NX500 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 19 sati, vasa.93 je napisao: Može li se i kako na ePlati generisati objedinjena uplatnica za registraciju novog vozila? Prođem sve, biram “Vozila” i zatim jedinu opciju koja ima smisla za ovu situaciju “promena sobraćajne dozvole, tablica i nalepnice”. Iako nije baš u pitanju “promena”, ali nigde nema opcije za prvo izdavanje saobraćajne dozvole, tablice i nalepnice… Nema opcije za registraciju. Možeš ručno da uneseš pod opšte uplatnice ali se nisam snašao. Agencija je najlakše rešenje i naknada je 1500 dinara. Na sajtu mupa ima link ka objedinjenoj uplatnici i kad klikneš page not found 404 ... moja omiljena strana Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1437 Napisano Avgust 27 Drug član, 595 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Honda NX500 (2024), treća registracija, prvi put da mora da se radi tehnički pregled. Radio u Don na Bogosloviji. Bili veoma ljubazni, zvali me da mi kažu da maglenke nisu fabričke i da bi trebalo da ih skinem, ja im rekao da skinu, što su oni i uradili. Sve je koštalo 22.000 dinara, od toga 8.048 dinara za polisu osiguranja (prva bila 9.697 din, druga 9.221 din). Ne znam koja je cena samo za tehnički. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12999 Napisano Avgust 27 Ne silazi, 3188 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan Kako su zvali?Zar nisi cekao dok obave teh. pregled? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
markommarko 1437 Napisano Avgust 27 (promenjeno) Drug član, 595 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NX 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ne, ostaviš im motor ispred radnje (kao onaj kontejner na gradilištu), oni odvezu motor na Viline vode, gde im je taj servis. U međuvremenu ja u kafiću čekam da završe i vrate motor. EDIT: Da preciziram, motor (pretpostavljam i auto) se parkira na trotoar, jer nema gde Promenio Avgust 27 član markommarko Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9909 Napisano Sreda u 13:27 Ne silazi, 3347 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Društvo jel vadio neko skoro novu tablicu pošto je izgubio staru ? Znam da mora da se prijavi u policijskoj stanici, da se izjava, i onda regularno ide proces u odgovarajućoj službi, slično kao kada se prvi put vade tablice. Ali sad vidim na netu da između ostalog treba i potvrda da sam prijavio da je izgubljena, a meni u policiji nisu dali nikakvu potvrdu, rekao mi je službenik da sutra mogu da idem za novu tablicu jer će valjda oni videti u sistemu. Jel ima neko iskustva sa ovim ? Da me ne vrate, da se ne nerviram bezveze Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 12999 Napisano Sreda u 13:32 Ne silazi, 3188 postova Lokacija: pvo Motocikl: Connect gy6 125,E bike Prijavi odgovor kao problematičan ranije si pisao izjavu da si je izgubio.pisao si je prilikom vadjenja nove. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 58 Napisano juče u 08:27 Drug član, 1859 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Поздрав свима!Питање у вези прве регистрације, да ли само у Љермонтовој издају нове таблице или може у било којој станици?У питању је промена власништва и регистарског подручја, на жалост није нов мотоцикл. Хвала! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 9641 Napisano juče u 08:45 -, 2007 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Samo tamo. Levi i srednji salter cim udjes 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Raša 58 Napisano juče u 09:35 Drug član, 1859 postova Lokacija: NBG Prijavi odgovor kao problematičan Хвала! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9909 Napisano pre 2 sati (promenjeno) Ne silazi, 3347 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan On 9/2/2026 at 3:27 PM, živke said: Društvo jel vadio neko skoro novu tablicu pošto je izgubio staru ? Znam da mora da se prijavi u policijskoj stanici, da se izjava, i onda regularno ide proces u odgovarajućoj službi, slično kao kada se prvi put vade tablice. Ali sad vidim na netu da između ostalog treba i potvrda da sam prijavio da je izgubljena, a meni u policiji nisu dali nikakvu potvrdu, rekao mi je službenik da sutra mogu da idem za novu tablicu jer će valjda oni videti u sistemu. Jel ima neko iskustva sa ovim ? Da me ne vrate, da se ne nerviram bezveze Aj da odgovorim sebi, možda nekom bude korisno. Dakle procedura za nove tablice kad je stara tablica izgubljena / ukradena. #zzz# 1. Prijavljuje se nestanak tablice u bilo kojoj policijskoj stanici. Oni mogu da daju potvrdu da je prijavljeno, ali i ne moraju - što je kod mene bio slučaj. Vidi se u sistemu kasnije. 2. Odlazak tamo gde i obično uzimate tablice (otišao sam dan po prijavi). Naravno menja se sve - tablica, nalepnica, saobraćajna. Potrebno je: - uplata, uplatnica generisana na eUpravi, neka vas ne buni što se sve vezuje za broj izgubljene tablice. Platio sam online, i odštampao potvrdu. 4590 dinara u mom slučaju. Oni vide u sistemu da je plaćeno. - kopija polise (za ovo su me vraćali, ne piše na sajtu) - izjava o uslovima gubitka tablice. I ovo sam mislio da ne treba, ali treba bez obzira što ste već dali izjavu prethodno. Dakle slobodna forma, rukom sam napisao izjavu na papiru i potpisao. - popunjen registracioni list - očitana saobraćajna, i orginal, kao i lična karta naravno. I to je to, nalepnica i nova tablica se dobija na licu mesta, za saobraćajnu se čeka, vozi se sa potvrdom. Klasika. Ostaje da se ode do osiguravajuće kuće i da se promeni registracija u polisi, za svaki slučaj. Promenio pre 2 sati član živke 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9909 Napisano pre 2 sati Ne silazi, 3347 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan Inače znam par ljudi koji su ranije u ovoj situaciji pravili one kopije tablica koje izgledaju isto kao original, i vozili tako godinama, a tek pri prodaji motora prijavljivali izgubljenu tablicu, moj prethodni motor sam tako i kupio. Ali s obzirom da te kopije tablica + poštarina sada koštaju oko 2500, a regularne nove tablice oko 4500 - mislim da se ne isplati rizikovati 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2596 Napisano pre 1 sat (promenjeno) Drug član, 1709 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam imao takvu na kolima i na Medaku me čekala interventna. Videli na parkingu tablicu i čekali da neko dođe. Nego neki čudan splet okolnosti se desio pa su naleteli neki ćelavi likovi u Audiju koji su se nešto kurčili i onda su ovi iz interventne prešli na njih i razbacali ih po parkingu a auto samo što nisu demolirali. Baš su bili nepotrebno agresivni i bezobrazni (prema meni) a ne znam šta su im rekli likovi iz Audija. Tako da ja svakako neću više voziti sa kopijama tabloce. Promenio pre 1 sat član Bojan_Jgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
živke 9909 Napisano pre 1 sat Ne silazi, 3347 postova Lokacija: Niš; youtube.com/@adv_zivke Motocikl: CF Motor 450MT; ex: Yamaha XT660Z Tenere Prijavi odgovor kao problematičan @Bojan_Jgd otići ćemo u off, i kao što rekoh nema smisla da se za 2000 cimaš, ali ta kopija tablice koja je meni došla sa prethodnim motorm je identična kao orginal, ne znam kako bi neko provalio da je kopija, možda da je skine i baš zagleda ? Ne znam kakve su tvoje tablice bile. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...