Pirotehnicar 2029 Napisano Jul 3 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Rider000 said: @PirotehnicarIpak smo mi drzava sa visokim standardom i istim takvim primanjima. Kod nas za 1250 mu reg na 12 meseci dodje oko 500 evra ili 53.000... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bobangsxr 1303 Napisano Jul 12 Drug član, 1128 postova Lokacija: cuprija- basel Motocikl: Aprilia SL 1000 Falco - Honda XL 1000 Varadero - Yamaha XVS 1300 Midnight Star-Yamaha Xcity 250-Yamaha Xmax 125 Prijavi odgovor kao problematičan Registrovan Xmax 125… Prva registracija 15650 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6000 Napisano Jul 12 Ne silazi, 1797 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan V strom 650,2004,premijski stepen 1,21.000 dinara Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
astmario 54 Napisano Jul 14 Svrati ponekad, 149 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Kymco Visa Prijavi odgovor kao problematičan Kymco Visa 50, 2018, 8.500din komplet, moglo malo da se ustedi licnim odlaskom u MUP, ali i ovako je pristojno kada vidim koje pare se ovde daju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3812 Napisano Avgust 6 Drug član, 460 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan V2 1700+ ccm, 36.400. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Andrej_Hotstepper 7089 Napisano Avgust 6 Drug član, 2973 postova Lokacija: NS Motocikl: Versys 650 Kiklop Prijavi odgovor kao problematičan 44 minutes ago, vex said: V2 1700+ ccm, 36.400. Džab džaba. Moj 650cc 29K, koji dinar manje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ironhorse 1814 Napisano Avgust 6 Zainteresovan, 372 postova Lokacija: NBG Motocikl: R1150GS Prijavi odgovor kao problematičan pre 53 minuta, vex je napisao: V2 1700+ ccm, 36.400. Kako to, meni uskoro ide registracija i očekujem da će možda za trunku biti manje? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vex 3812 Napisano Avgust 6 Drug član, 460 postova Lokacija: v.gradiste Motocikl: V2- americki Prijavi odgovor kao problematičan Nemam pojmi, cena sve ukupno. Jedino ako nije zbog kw-65 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ivica744 6000 Napisano Avgust 14 Ne silazi, 1797 postova Lokacija: valjevo Motocikl: mali strom Prijavi odgovor kao problematičan Nije motor,ali..... Kvad,cf moto 450,21-vo godiste,zelena tablica,nepunih 6000. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2564 Napisano Avgust 14 Braveheart, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Danas registrovao motor u Suncu, treca reg kod mene 1300 kubika, 2009 god 34.500 din. Malo sokic malo keksic, ne pitaju puno i ne filozofiraju kao sto sam imao iskustva na drugim tehn. pregledima. sve sa osmehom... hvala vidimo se sl godine 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 957 Napisano Avgust 15 Sindikat Samostalni Jahač, 360 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Isto Sunce,registrovao u ponedeljak VFR-a,ništa ne pitaju,20.700. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9558 Napisano Avgust 15 Ne silazi, 2261 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da su mnogi "olabavili" na tehničkim pregledima, u odnosu na pre par godina, kada su sve "zategli", da tako kažem... Ne znam kada sam pročitao da su nekoga vratili sa TP (i zašto)... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12499 Napisano Avgust 15 Ne silazi, 7304 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Kako gde. Mene zakerali za LED pozicije, na drugom mestu je bilo sve svetli, pali radi i koči - platite kod koleginice. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16475 Napisano Avgust 15 Integrisan, 4931 postova Prijavi odgovor kao problematičan Jel za krstene auspuhe ne zakeraju? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dule Sebeški 957 Napisano Avgust 15 Sindikat Samostalni Jahač, 360 postova Lokacija: nacionalni park"Sebeš" Motocikl: XTZ750+Tomos Automatic A3+VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Meni nisu rekli ništa.. Robertov top je na motoru... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2375 Napisano Avgust 15 (promenjeno) Andragog, 4953 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Rekose samo da auspuh izgleda lepo na oko, da nije neka budzevina. Drugaru DRZ Josimura, dize mrtve, nema problema, moze Promenio Avgust 15 član srbac 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bracabgd 882 Napisano Avgust 15 (promenjeno) BJB Maxi Scooter Club, 2067 postova Lokacija: Београд Motocikl: Био некад јапанац сада понтадеранац,и поново јапанац Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Alekre je napisao: Kako gde. Mene zakerali za LED pozicije, na drugom mestu je bilo sve svetli, pali radi i koči - platite kod koleginice. Мене зезали али пустили, каже само молим те стави халогене за технички следећи пут, а са издувом сам се помирио, мрзи ме скини стави, имам Мивва са граном и еуро стандардом( хомологацијом) за мој мотор, све са папирима наравно, и пре две године ме врате, каже мораш атест. Буги 400,2007, 16700.00 Promenio Avgust 15 član bracabgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djeronimo 360 Napisano Avgust 15 Svrati ponekad, 232 postova Lokacija: Beograd Motocikl: CBR 1100XX Prijavi odgovor kao problematičan Ja prosao bez problema sa sve koferom i akrapima. Doduse 38k me izaslo sa tehnickim da registrujem CBR 1100 XX. Pre par godina su me terali da skidam slajdere, nosac kofera itd... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Biker Boy 2564 Napisano Avgust 15 Braveheart, 698 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW S1000xr, Piaggio Madley 150. Prijavi odgovor kao problematičan Preprosle godine sam prešao u sunce da registrujem sva vozila, stvarno korektni ljudi skroz. Prosle god sam bio svedok dosao matori sa hondom cb 750 , mi ispred caskamo nesto oko putovanja prica mi kad je bio mlad gde je sve isao motorom. isteruje mu radnik sa tehnickog motor i kaze gospodine ovo nista ne koci, nema ni gram ulja u plasticnim bocicama otvarali smo... kaze covek vidim ja kad sam ga isterao sad iz garaze do ovde da slabo koci, on mi stoji u garazi dal ga isteram 2-3 godisnje cisto malo da ga upalim da odradi... Kaze majstor sa tehnickog vidi dolijte ulja kad budete stigli, prosli ste tehnicki idite platite na kancu registraciju, ja u smeh ... matori mrtav ladan aha vazi i teraj misko. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5153 Napisano Avgust 16 Pana, 510 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan 535ccm , 98 god - 20.700 din (osiguranje 11.535,30 - prošle godine 10.721,81/ isti - max razred /premija ) Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16475 Napisano Avgust 25 (promenjeno) Integrisan, 4931 postova Prijavi odgovor kao problematičan Danas sam saznao da u Norveskoj nemaju tehnicki pregled! Tagovacu vreme kada prodje premijera. 7:30 je vreme. Promenio Avgust 25 član Motorcyclist Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14017 Napisano Avgust 25 moto merkat °°, 4879 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Motorcyclist je napisao: Danas sam saznao da u Norveskoj nemaju tehnicki pregled! Postoje zemlje gde nije potreban tehnicki pregled, ALI te zemlje su prvo ispunile par uslova: 1. Ekonomski gledano odrzavanje vozila nije atak na kucni budzet. 2. Stanje saobracajnica je na visokom nivou. 3. Kontrola rezervnih delova i goriva. Vozacima su obezbedjeni svi uslovi da vozila budu tehnicki ispravna, ako nisu (znaci do pojedinca je) i napravis nesto (ili te uoce da si neispravan) sledi ozbiljna sankcija. Mi jos uvek imamo tu ruznu crtu (bez obzira na gore navedeno) da mislimo kako smo sami na drumu i da je isti rezervisan samo za nas i ako postoji mogucnost odrzavanja vozila. Elem doveze musterija vozilo, kolega krene da preparkira kad scena T-84 pravi dimnu zavesu! Kazem da necemo ni raditi vozilo iz tog razloga, odgovor "sta znam MENI je dobar"! Ko si TI u javnom saobracaju? Gde su on, ona, ono... reko uostalom ako je TEBI dobar zatvori se u garazu i ostavi da radi koji minut pa javi ishod, ako uspes. 3 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Avgust 25 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, bdada je napisao: Postoje zemlje gde nije potreban tehnicki pregled, ALI te zemlje su prvo ispunile par uslova: 1. Ekonomski gledano odrzavanje vozila nije atak na kucni budzet. 2. Stanje saobracajnica je na visokom nivou. 3. Kontrola rezervnih delova i goriva. Vozacima su obezbedjeni svi uslovi da vozila budu tehnicki ispravna, ako nisu (znaci do pojedinca je) i napravis nesto (ili te uoce da si neispravan) sledi ozbiljna sankcija. Mi jos uvek imamo tu ruznu crtu (bez obzira na gore navedeno) da mislimo kako smo sami na drumu i da je isti rezervisan samo za nas i ako postoji mogucnost odrzavanja vozila. Elem doveze musterija vozilo, kolega krene da preparkira kad scena T-84 pravi dimnu zavesu! Kazem da necemo ni raditi vozilo iz tog razloga, odgovor "sta znam MENI je dobar"! Ko si TI u javnom saobracaju? Gde su on, ona, ono... reko uostalom ako je TEBI dobar zatvori se u garazu i ostavi da radi koji minut pa javi ishod, ako uspes. Tačno tako 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...