Motorcyclist 16537 Napisano Maj 24 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan 15 minutes ago, zaludan said: Jesi li dobio neko obrazlozenje? Samo da se uverim da si dobro razumeo - ja znam da imam pravo na prenos stepena, ali ne znam da li je druga osiguravajuća kuća dužna da ga prizna? Nisam. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
zaludan 8438 Napisano Maj 24 4_tocka_i_karoserija, 1875 postova Lokacija: N44 37.451 E20 22.527 Motocikl: - Prijavi odgovor kao problematičan pre 11 minuta, Motorcyclist je napisao: Nisam. Onda podržavam Vidaka - zaj. su te. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 24 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam kupio Alfu nisu hteli da mi prebace stepen pa sam promenio agenciju. Ako vas mrzi, ne morate. Oko 8000 sam tada uštedeo samo na prvoj registraciji.Sent from my 2107113SG using Tapatalk 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 24 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan @bdada da li je za produženje registracije motorcikla potrebno ići u SIV/Ljermontovljevu ili može bilo koji MUP. Čisto produženje, bez novih tablica ili saobraćajne.Sent from my 2107113SG using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Interceptor BP 9536 Napisano Maj 24 Drug član, 1010 postova Lokacija: Južna Bačka Motocikl: Honda VT750 ACE Prijavi odgovor kao problematičan Pa ja za produženje registracije ne idem dalje od tehničkog pregleda,tamo sve odrade i zalepe nalepnicu dok ja za to vreme pijem kafu u čekaonici.Sent from my M2006C3MII using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MarkoMoto 794 Napisano Maj 24 (promenjeno) Zainteresovan, 490 postova Prijavi odgovor kao problematičan A mene interesuje za kupljeni dugo registrovan auto u istom gradu. Odradjen je prenos na novog vlasnika, nova saobracajna, tablice stare i polisa stara. Izazvano je manje cukanje i popunjen evropski izvestaj. Podaci vozaca u evropskom, ali i podaci starog vlasnika sa polise su uneseni. Kolika je sansa da prilikom sledece registracije i nove polise, na novog vlasnika, premijski stepen bude 4 umesto 7? U prevodu, mene interesuje kako to NE preneti Promenio Maj 24 član MarkoMoto Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14125 Napisano Maj 24 moto merkat °°, 4890 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @zaludan duzni su da priznaju, objedinjen je sistem i nije bitno koje je osiguranje. Da napravis stetu i odes u drugo osiguranje bez polise u sistemu ce biti dodeljen premijski (npr 7) tako da imas pravo bez obzira na njihove eventualne izgovore. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14125 Napisano Maj 24 moto merkat °°, 4890 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985 zaista nemam pojma kako to funcionise u Bg sto se SUP-a tice, sto kaze kolega na svakom tehnickom mozes dobiti reg. nalepnicu, grad nije bitan. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9619 Napisano Maj 24 Ne silazi, 2265 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan @Gordak985 Ako si već preveo motor (saobraćajna na tvoje ime), samo radiš produženje na bilo kom tehničkom i oni ti izdaju nalepnicu. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 24 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Ma zabo mozak, produžavao sam regu normalno na Kawasakiju...Sent from my SM-S911B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6155 Napisano Maj 24 Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan SIV3/Ljermontova je samo za prvu registraciju motora ili neke specificne slucajeve, Mup ili tehnicki/agencija za dalje 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9619 Napisano Maj 27 Ne silazi, 2265 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Upravo produžio regu, Kawa registrovana celih 13 meseci ! 1. Osiguranje Triglav, 1. stepen, 7.102,00 din 2. Tehnički pregled 4.120,00 din 3. Ostale takse 3.383,00 din Sve ukupno 14.605,00 dinara ! Jbga, ja zadovoljan... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Motorcyclist 16537 Napisano Maj 27 Integrisan, 4951 postova Prijavi odgovor kao problematičan Poznanik iz SK kaze usvojen novi zakon, tehnicki na svake 4 godine. Za vfr800 ga osiguranje izadje 60e godisnje. Al zato lopovska RS dereeeee.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Maj 27 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Blaza je napisao: Upravo produžio regu, Kawa registrovana celih 13 meseci ! 1. Osiguranje Triglav, 1. stepen, 7.102,00 din 2. Tehnički pregled 4.120,00 din 3. Ostale takse 3.383,00 din Sve ukupno 14.605,00 dinara ! Jbga, ja zadovoljan... Ček ček, sad kad prodaš Kawu pa uzmeš nešto mlado Bavarsko od 1250 ccm, nećeš biti zadovoljan 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9619 Napisano Maj 27 Ne silazi, 2265 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Ma kakva b(r)avarija, ne radi me to... Kawa mi je taman, ali imam problem ne sa njom, već sa godinama (mojim)... Treba mi smo malo udobniji motor. Prošle godine u danu odem do Sarajeva i nazad, skoro 700 km. Već posle 400 km, boli gooza... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Disko Nindža 10465 Napisano Maj 27 Hronični Motociklopata, 7315 postova Lokacija: Severna Bačka Motocikl: Freza 600 Blue Thunder Prijavi odgovor kao problematičan I meni je 300-400 km na dan puna kapa, mislim mogu i vozio sam više ali je patnja, a promenio sam dosta motora i sa svakim sam imao isti problem, neki su manje udobni neki više, ali suština je ista, skontao sam da je možda u meni tj mojoj guzici problem, jednostavno ne mogu da izdržim više od tih 300-400km i danu i to mi je što mi je. Sada mi samo preostaje da uzmem neku ogromnu krstaricu, ali ne rade me ti motori, radije bi prešao na enduro-adventure-touring klasu motora, V-strom, Varadero, Africa Twin, Transalp, Super Tenere, TDM... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sharky - Alex 6155 Napisano Maj 28 (promenjeno) Drug član, 1771 postova Lokacija: Beograd-Borča Motocikl: CFmoto 800MT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 10 sati, Blaza je napisao: Ma kakva b(r)avarija, ne radi me to... Kawa mi je taman, ali imam problem ne sa njom, već sa godinama (mojim)... Treba mi smo malo udobniji motor. Prošle godine u danu odem do Sarajeva i nazad, skoro 700 km. Već posle 400 km, boli gooza... Video 18+ Izvini Blazo bilo je jace od mene Promenio Maj 28 član Sharky - Alex 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9619 Napisano Maj 28 Ne silazi, 2265 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Evo rešenja: 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
John159 132 Napisano Maj 28 Svrati ponekad, 94 postova Lokacija: Prnjavor, RS Motocikl: Suzuki GS 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ево кад смо код сличне класе, трећа регистрација по реду за GS500E је изашла 280 КМ, што је неких 140 европљанских... Није ни са ове стране Дрине нешто боље са регистрацијом Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Pirotehnicar 2029 Napisano Maj 28 Mr., 561 postova Lokacija: Prijedor RS BiH / Pakse Lao PDR Motocikl: BMW R1250GSA 2023 Trophy , Yamaha MT-09 Tracer 2017 Tech Black, Prijavi odgovor kao problematičan 1 minute ago, John159 said: Ево кад смо код сличне класе, трећа регистрација по реду за GS500E је изашла 280 КМ, што је неких 140 европљанских... Није ни са ове стране Дрине нешто боље са регистрацијом Mene u Martu za Tracer 900, na godinu dana 360 KM. Jos uvijek prihvatljivo, pogotovo kad vidimo koliko kolege sa istocne strane Drine placaju Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MaxiS 2559 Napisano Maj 28 Drug član, 1503 postova Lokacija: Niš Motocikl: Kawasaki Versys 650 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas je do cirka 500ccm prihvatljivo, posle drasticno raste. Meni pre mesec dana, za motor iz 2007, 650 ccm, izaslo bez malo 250e. Za takav motor, mislim da je to skupo. Drug za gs1200 iz 2006, nesto oko 350e 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Gordak985 2459 Napisano Maj 28 Drug član, 1210 postova Lokacija: Beograd, Swan Hill Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Baš je velik skok preko 500ccm.Sent from my SM-S911B using Tapatalk 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Luka9905 828 Napisano Maj 28 Zainteresovan, 219 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Suzuki sv650N, Honda Hornet 900 Prijavi odgovor kao problematičan Evo nešto svežije info, Suzuki Sv650n, 2002. godište, 71KS, ukupna cena registracije sa tehničkim pregledom 26.500,00 dinara. Ovo je prva registracija u mom vlasništvu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 602 Napisano Maj 28 Svrati ponekad, 371 postova Lokacija: Beograd - Koh Phangan Motocikl: '23. CB500X (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Honda CB500X 2023. (znaci bez tehnickog) 18.300din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blaza 9619 Napisano Maj 28 Ne silazi, 2265 postova Lokacija: Beograd, Bele Vode Motocikl: ex.Liberty 125 & Scarabeo 400i, Kawa ER-5 Prijavi odgovor kao problematičan Kod nas, u Srb je granica povoljne registracije , za motor do 500 kubika, za auto do 1100... Još ako je Jugo 45 od 903 cm3, bombona ! Podrazumeva se da su izašli iz luksuza (stariji od 20 godina). Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...