Nara 9 Napisano April 2, 2018 U prolazu, 35 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW GSA 1200r Prijavi odgovor kao problematičan Pozzzzz... Ljudi molim vas za kometnare i savjete. Vozio sam Yamahu XJR1300 par godina i odusevljen sam. Sada imam namjeru ponovo da je kupim. Medjutim pojavila mi se na prodaju Honda Hornet 900. Malo je jeftinija od Yamahe. Koja je razlika, ako je ima, izmedju ova dva motora. I sta mislite koji je bolje da uzmem. Hvalaaaaaa.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stari roker 4323 Napisano April 2, 2018 motoras, 2488 postova Lokacija: PECINCI Motocikl: BMW '73. zderac kilometara // TOMOS APN 4/deva //Gpz900r Ninja // VULCAN VN1500 Prijavi odgovor kao problematičan Dva koncepcijski slicni motori... I Honda je Honda... Ali ja ovde ne bi mnogo razmisljao,pogotovo ako novac nije presudni faktor. XJR je po meni.... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6800 Napisano April 2, 2018 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Yamaha je teža, na malim brzinama i u mestu to može da smeta. Ne znam kakvi su admin. propisi u Bosni...ovde bi bila veća registracija. Dosta potroši kad se zateže... ...ali je zato sinonim za pravog "čeličnog" golaća. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 13243 Napisano April 2, 2018 Ne silazi, 7493 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Jeste da oba imaju okrugli far ali XJR je motorcina. Na slikama kao i svaki drugi roadster ali generalno ogromna gomiletina brutalnog gvozdja. Ja sam pre za tu masivnu sirovost. Ovo nije savet vec cisto sta bih ja kupio iz svojih afiniteta. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nara 9 Napisano April 3, 2018 U prolazu, 35 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW GSA 1200r Prijavi odgovor kao problematičan Hvala vam!!! Dali ste mi tri odgovora za koja sam molio da budu takva... javicu vam sta sam uradio... pozdrav!!! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nara 9 Napisano April 4, 2018 U prolazu, 35 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW GSA 1200r Prijavi odgovor kao problematičan E sta stvarno kupiti... Yamaha XJR 1200, 1997 godiste, karburator... ili Honda Hornet 900, 1992. i jos jedna 1995. godiste, direktno ubrizgavanje... Nisam pametan, cijene su im slicne... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
WoodyRider 817 Napisano April 4, 2018 Zainteresovan, 512 postova Lokacija: Vršac Motocikl: Japanski Prijavi odgovor kao problematičan Yamahu uzmi i bićeš opet srećan :)) 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Nara 9 Napisano April 6, 2018 U prolazu, 35 postova Lokacija: Banja Luka Motocikl: BMW GSA 1200r Prijavi odgovor kao problematičan Evo je... stigla... :))))))))))) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10522 Napisano April 7, 2018 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Lepa...sa srećom je vozio... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6800 Napisano April 7, 2018 Ne silazi, 6591 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Ne bih ja bio ja, da ne moram da lanem. Ima malo nelogičnosti u njenom izgledu, ali ako ti nije prodata kao Kenny Roberts special to je onda ok. Najvažnije je da lepo radi i da si zadovoljan...jer lepo i izgleda, a verujem i da se dobro i daleko čuje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
srbac 2458 Napisano April 7, 2018 Andragog, 5027 postova Lokacija: On off road Motocikl: BMW K25 HONDA PD05 KTM RFS Prijavi odgovor kao problematičan Odlična ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Djurovic S. 57 Napisano April 7, 2018 U prolazu, 61 postova Lokacija: Uzice Motocikl: Suzuki GSF 600S Prijavi odgovor kao problematičan Prelepa... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10522 Napisano April 7, 2018 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Da ne ispadnem glupav,ne poznajem istoriju modela...zar ne treba da piše xjr 1300? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3890 Napisano April 7, 2018 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 49 minutes ago, shoyyka said: ne poznajem istoriju modela...zar ne treba da piše xjr 1300? XJR 1300 je naslednik modela XJR 1200. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
MoToM 3890 Napisano April 7, 2018 Ne silazi, 5020 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Triumph Daytona 1000 Prijavi odgovor kao problematičan 5 hours ago, pronto said: Ima malo nelogičnosti u njenom izgledu, ali ako ti nije prodata kao Kenny Roberts special to je onda ok. Razlika između standarnog modela i SP King Kenny Roberts verzije je u Brembo kočnicama i Ohlins ogibljenju, plus kvalitetnije sedište. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
shoyyka 10522 Napisano April 7, 2018 Drug član, 3406 postova Lokacija: Arandjelovac-Darosava Motocikl: Blackie Prijavi odgovor kao problematičan Aha...prethodnik...dobar,lep...pažen... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Petar zr 10 Napisano Septembar 13, 2018 U prolazu, 27 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Honda CBF 1000 Prijavi odgovor kao problematičan Zver,nek je sa srećom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6087 Napisano Septembar 13, 2018 Drug član, 4162 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Skroz lipa Gesendet von iPhone mit Tapatalk Pro Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Влајко 1645 Napisano Septembar 13, 2018 Никад не једи жути снег!, 745 postova Lokacija: Церовац - Београд Motocikl: Јаворка (ФЈР 1300) Prijavi odgovor kao problematičan On 4/7/2018 at 12:55 AM, Nara said: Evo je... stigla... :))))))))))) Pre neki dan kazem burazeru da ako ikad budem kupovao nakeda (kad mi dosadi ovo kuvanje jaja) voleo bih samo ovu...a nadam se da bi mi pasovala jer je pre-le-pa! Mmmmmmm.... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...