ThePainkiller 4384 Napisano Mart 28, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Potreban mi je ispravan zadnji desni amortizer za Hondu CB750. Moj je propišao danas... 0603171985 Boris Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
vava 634 Napisano Mart 28, 2018 Zainteresovan, 530 postova Lokacija: beograd mirijevo Motocikl: 950adv 450exc Prijavi odgovor kao problematičan Slucajno sam danas video sajt motootpad.rs Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 28, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Hvala, kolega. Kontaktiraću ih... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Mart 28, 2018 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Imam ja par novih HAGON , naručeni baš za CB 750 i ostali. Prodao bi ih samo u paru. Nemaju taj vanjski dodatni gasni rezervoar kažu da je unutra. Bolji su od fabričkih. cena je 109 funti. Imam i račun itd..itd... 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 28, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Moglo bi mozda i to... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 28, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 1 minut, jasminko VIR je napisao: Imam ja par novih HAGON , naručeni baš za CB 750 i ostali. Prodao bi ih samo u paru. Nemaju taj vanjski dodatni gasni rezervoar kažu da je unutra. Bolji su od fabričkih. cena je 109 funti. Imam i račun itd..itd... Koliko to izadje u evrima? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Golub 1641 Napisano Mart 28, 2018 -+-, 1005 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Yamaha ♥ Prijavi odgovor kao problematičan Sto ne vidis sa @đunta da li moze da ti remotuje? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Mart 28, 2018 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan Pa ne znam, po kursu koliko izađe. Može i u dinarima. To je toliko plaćeno u Londonu. Poštarinu ne naplaćujem . 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 28, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 17 minuta, Golub je napisao: Sto ne vidis sa @đunta da li moze da ti remotuje? Poslao sam mu pp pa cekam odgovor... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 28, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 5 minuta, jasminko VIR je napisao: Pa ne znam, po kursu koliko izađe. Može i u dinarima. To je toliko plaćeno u Londonu. Poštarinu ne naplaćujem . Ok. Cujemo se mi...prvo da probam da iskopam jedan komad polovnog...ili da remontujem ovaj... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Mart 28, 2018 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan @Jasminko VIR jel su niklovane opruge na hagonu il crne? ovakvi? Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
jasminko VIR 1416 Napisano Mart 28, 2018 I N S T R U K T O R, 1205 postova Lokacija: Beograd i okolina Motocikl: R 1200 R Prijavi odgovor kao problematičan NE, evo slika i amortizera i računa : Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
stilgar 1264 Napisano Mart 28, 2018 Drug član, 830 postova Lokacija: Beograd Motocikl: motora bez trenutno Prijavi odgovor kao problematičan @ThePainkiller bolje dva nova nego polovan ili remont jednog pa posle drugog...znam da su pare uvek problem jer para nema :) 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sashac 8204 Napisano Mart 29, 2018 Cool tip, 2146 postova Lokacija: Beograd Motocikl: MT 09 Tracer Prijavi odgovor kao problematičan ja se ne bi ovde mloogo razmisljao...Uzimaj od Dzasmina dok ih ima... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 29, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo bih ja, koliko vec danas, ali mi je trenutno kinta u drasticnom opadanju... Imao sam drugih neplaniranih troskova, a nisam se nadao da ce se ovo desiti sa motorom. Inace je motor full spreman za sezonu i nisam vise planirao da ulazem u njega za sad, ali eto... I ovo sto bi trebao izdvojiti sad za polovan drugi amort, ili remont ovoga, mi predstavlja veliki udar na budzet, ali ne smem ovako voziti motor jer je amort svo ulje izbacio... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Mart 29, 2018 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Izvini na ne ažurnosti. I ja se pridružujem preporuci da uzmeš nove jer i taj drugi sigurno nije dobar bez obzira što je suv, ulje sa kilometražom kapilarno nestaje, Ohlinsova preporuka kao i svih proizvođača je da se redovan servis vrši na 30K kad se vozi isključivo po asfaltu, izizimaju se trke. Iako nije automobil, ipak je potrebna uparenost amortizera je dolazi do nejednakih sila koje čine smicanje i teže torziji motorcikla, nisu tu dva komada radi estetike već oba daju potrebnu snagu svojim zbirom. Dalje, motor treba da bude lep, restaurira se postojeći da bude čak i lepše i dugotrajnije spoljašnosti al to povećava trošak. Sama tehnička reparacija košta manje više isto za kineski skuter i neki vrhunski amorrtizer i nije razumna kad se ima mogućnost kupovine jeftinog a novog bez obzira na ugled. I vreme ima svoj uticaj, bojim se da je sezona već prošla za tako nešto i malo verovatno da bi u skorom periodu mogao da se bavim reparacijom. Jasminkova ponuda se ne odbija. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 29, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan pre 8 minuta, đunta je napisao: Izvini na ne ažurnosti. I ja se pridružujem preporuci da uzmeš nove jer i taj drugi sigurno nije dobar bez obzira što je suv, ulje sa kilometražom kapilarno nestaje, Ohlinsova preporuka kao i svih proizvođača je da se redovan servis vrši na 30K kad se vozi isključivo po asfaltu, izizimaju se trke. Iako nije automobil, ipak je potrebna uparenost amortizera je dolazi do nejednakih sila koje čine smicanje i teže torziji motorcikla, nisu tu dva komada radi estetike već oba daju potrebnu snagu svojim zbirom. Dalje, motor treba da bude lep, restaurira se postojeći da bude čak i lepše i dugotrajnije spoljašnosti al to povećava trošak. Sama tehnička reparacija košta manje više isto za kineski skuter i neki vrhunski amorrtizer i nije razumna kad se ima mogućnost kupovine jeftinog a novog bez obzira na ugled. I vreme ima svoj uticaj, bojim se da je sezona već prošla za tako nešto i malo verovatno da bi u skorom periodu mogao da se bavim reparacijom. Jasminkova ponuda se ne odbija. Hvala gosn Djunta. Imacu to u vidu... Eh, jos sada samo da sakupim tih 109 funti... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Mart 29, 2018 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Meni su hagon progresivne opruge preporodile prednji kraj cbr1000f-a, cena je bila oko 25000din ukupno sa postom... Bas lepa ponuda kolege Jasminka, proizvodjac renomiran i hvaljen... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Mart 29, 2018 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Previše se pripisuje progresivnosti, pre će biti da je u pitanju nova i nešto jača opruga. Hagon je prva firma koja je urazumila cenu i zato je hvaljen, ono malo što sam pratio nije na nivou zvučnijih firmi ni po performansi, ni po trajnosti a ni po pitanju repariranja, ne koštaju džaba ostale firme više puta skuplje bez obzira što smatram da su amortizeri preskupi inače za motorcikle. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 22074 Napisano Mart 29, 2018 Integrisan, 9516 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan I fabricki su progresivne, naravno da je tvrdoca novih "podigla" motor i popravila ciklistiku/komfor voznje... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
đunta 4179 Napisano Mart 29, 2018 Ne silazi, 6543 postova Lokacija: Singidunum Motocikl: đački pešački Prijavi odgovor kao problematičan Takmičarski motori GP se ne oslanjaju na progresivne opruge ali jeste udobnost na njihovoj strani. Jača opruga skoro sigurno umanji sag i to jako mnogo utiče na geometriju i samim tim na ciklistiku. Skoro sve fabričke opruge imaju jednu zonu drugojačijeg koraka i ne retko se podvode pod progresivni tip iako su u stvari "dual rate", nekad budu i tripl, puna progresivna je sa promenljivim korakom duž cele dužine, lično nisam privrženik zbog odziva koji nikad nije isti. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 29, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Nesebičnim gestom gosn Jasminka (poslaće mi amortizere i sačekaće me par dana za novce), moja Honda će se ponoviti sa novim amortizerima... Veliko hvala Jasminku! 2 2 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 31, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Stigli amortizeri i montirani... Ono što sam odmah primetio je to da mi je i levi amortizer bio vlažan... Ovi novi su odlično čučnuli i sada je odmah druga priča na rebound-u... Evo ih stari skinuti: A ovako izgledaju montirani Hagon amortizeri: Ja prezadovoljan... 1 Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zlatko LA 1929 Napisano Mart 31, 2018 Drug član, 1050 postova Lokacija: Vlasotince, Ladovica Motocikl: Honda CBF 600, Honda Rebel 125, Automatik A35. Prijavi odgovor kao problematičan Masina brate, sta drugo da kazem. Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ThePainkiller 4384 Napisano Mart 31, 2018 Drug član, 3827 postova Lokacija: Kula Motocikl: Honda VFR750 RC36 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 1 sat, Zlatko LA je napisao: Masina brate, sta drugo da kazem. Hvala kolega... Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...