king_julien 2567 Napisano Maj 29, 2018 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Strider, kolega to je vec bezobrazluk i definitivno neisplativo... I po nekom mom misljenu mnogo bolje je na godinu dana za dodatnih 6k dinara... Jel ima neki sajt zvanicni gde mogu da vidim za svoj motor koliko bi bilo umanjene.. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Strider 333 Napisano Maj 29, 2018 Svrati ponekad, 286 postova Lokacija: NBGD Motocikl: BMW F800ST Honda NX 250 Prijavi odgovor kao problematičan Nema. Zato što različito osiguranja različito daju "popuste". I zato što po opštinama policijski referenti različito tumače sve ovo. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
king_julien 2567 Napisano Maj 29, 2018 Zainteresovan, 580 postova Prijavi odgovor kao problematičan Ccc, zato meni nije bilo ništa jasno. Vidim tvoj primer, vidim neke druge primere(koji su stvarno povoljni) i onda gledam kako kod njih je to isplativo a kod tebe nije. Kad ono ja nisam znao da to zavisi od agencije i do opštine. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Jašim 5300 Napisano Maj 29, 2018 Pana, 526 postova Lokacija: Šabac Motocikl: Yamaha XV535 Prijavi odgovor kao problematičan 29,05/2018 Šabac, Dunav centar : - Mogu li da registrujem na kraći period ? 6 meseci ? - NE ! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Maj 29, 2018 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas bio u Lazarevcu da registrujem motor. Cela registracija je oko 24.000 din (ako sam lepo razumeo), a moze i na manje. Ja sam uzeo na 5 meseci i sa novom zaobracajnom sve zajedno izlazi oko 15.000 din + 1500 din za tehnicki. Tehnicki niko u Lazarevcu nije hteo/mogao da uradi pa sam morao to u stepojevcu da obavim, kazu da moze i u Lajkovcu ?? Eee sad zasto moze u Stepojevcu i Lajkovcu, a u Lazarevcu NE, pojma nemam ?? Medjutim, uradim ja tehnicki i odem po uplatnice i ostale potrebne papire, kad ono "jadac" Gospodja koja je radila prvu smenu na registraciji vozila to nezna da odradi na samo 5 meseci ?? Moram da dodjem drugi dan i to ove nedelje u posle-podnevnoj smeni, posto gospodja koja zna kako se registruje na 5 meseci radi samo posle podne ?? Kad se nisam slogirao kad sam to cuo ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
lalajko 2016 Napisano Maj 29, 2018 Teoreticar ..., 12115 postova Lokacija: Lazarevac Motocikl: BMW R1200GS Adv Prijavi odgovor kao problematičan Pre sat vremena, Dr@g@n je napisao: Tehnicki niko u Lazarevcu nije hteo/mogao da uradi pa sam morao to u stepojevcu da obavim, kazu da moze i u Lajkovcu ?? Auto centar Jeca, na vrhu Severne magistrale. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Maj 30, 2018 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan U panda promu mi rekose da samo u lajkovcu moze tehnicki ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 560 Napisano Maj 31, 2018 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan On 29.5.2018. at 22:35, Dr@g@n je napisao: Cela registracija je oko 24.000 din (ako sam lepo razumeo), a moze i na manje. Ja sam uzeo na 5 meseci i sa novom zaobracajnom sve zajedno izlazi oko 15.000 din + 1500 din za tehnicki. Jel u onih 24.000 din uračunat i tehn.pregled ili i na to ide +1.500 din? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Maj 31, 2018 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, DonToni je napisao: Jel u onih 24.000 din uračunat i tehn.pregled ili i na to ide +1.500 din? Tehnicki za motore ne rade, sto znaci +1.500 din. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 560 Napisano Jun 1, 2018 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan Pa to je lepa ušteda za one koji svakako ne voze motore preko zime, tj. u periodu oktobar-april. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Due 15708 Napisano Jun 1, 2018 Ne silazi, 1173 postova Lokacija: Zemun Motocikl: Hornet 600 Prijavi odgovor kao problematičan Juče sam letimično prelistao reviju SAT, najavljuju poništavanje registracija koje su periodične. Koliko sam razumeo, osiguranja umanjuju svoj deo za odredjen period, ali država želi svoj deo kao za celu godinu. Tu je nastao problem. Opet kažem nisam studiozno proučio članak, pa ko je zainteresovan neka pročita. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ser 7737 Napisano Jun 1, 2018 -, 1750 postova Motocikl: / Prijavi odgovor kao problematičan Pa zar ne rece adjutant da ostaju iste cene tehnickog?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Jun 1, 2018 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan Bio sam zauzet posle podne pa nisam stigao ranije. Danas posle podne idem da probam da registrujem na 5 meseci. Gospodja (jedina) koja zna kako se registruje na krace od godinu dana navodno radi danas drugu smenu. Kad i ako zavrsim javljam kako sam prosao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Jun 1, 2018 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 3 sati, Mitlar je napisao: Питао у Лозници - НЕ МОЖЕ периодично. "Није то још заживело" Неко саботира, некоме се не ради по новом, ко ће мозак укључити? И даље не може регистрација викендом, ни после 15:00.... Ja pitao i kazu da moze. Tj. sve se placa u punom iznosu, samo polisa moze na krace... Pa kome se isplati... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
hard_rock 7449 Napisano Jun 1, 2018 Ne silazi, 6084 postova Motocikl: GS1250Adv curi ulje na semering Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam danas registrovao gpz, nisam ni pitao niti su mi nudili periodicnu. Dunav osiguranje u pitanju. Oko 9800 sa tehnickim. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DjoleLO 1887 Napisano Jun 1, 2018 Zainteresovan, 636 postova Lokacija: Loznica Motocikl: KTM Super duke GT Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, Mitlar je napisao: Која полиса? Ја питао Дунав где сам био. DDOR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
yogibear 15543 Napisano Jun 3, 2018 Drug član, 1781 postova Lokacija: Beograd Motocikl: BMW R1250 GSA Prijavi odgovor kao problematičan On 6/1/2018 at 9:54 AM, Due said: Juče sam letimično prelistao reviju SAT, najavljuju poništavanje registracija koje su periodične. Koliko sam razumeo, osiguranja umanjuju svoj deo za odredjen period, ali država želi svoj deo kao za celu godinu. Tu je nastao problem. Opet kažem nisam studiozno proučio članak, pa ko je zainteresovan neka pročita. Deo teksta iz revije SAT: "Tek što su na snagu stupili novi propisi kojima je vlasnicima dvotočkaša omogućena registracija na period kraći od 12 meseci, u praksi su se javili prvi problemi – neki koji su uspeli da motocikl registruju na šest ili manje meseci, obavešteni su od strane MUP-a i agencije u kojoj su izvršili tehnički pregled da moraju doplatiti takse i poreze u iznosu za celu godinu, ili ovo što su do sada uplatili prilikom registracije neće važiti, odnosno registracija će im biti poništena. Usvajanjem izmena i dopuna Zakona o bezbednosti saobraćaja koje su počele da se primenjuju 3. aprila, vlasnici motocikala su najzad dočekali ono za šta se dugo bore, a to je da mogu svoje dvotočkaše da registruju na pola godine pa čak i kraće. Međutim, u našu redakciju pristigla su pisma zbunjenih i nezadovoljnih vlasnika motocikala iz Valjeva i Pančeva, koji su samo dve nedelje nakon uspešne periodične registracije dobili od MUP-a i agencije u kojoj su izvršili tehnički pregled obaveštenje da će im registracija biti poništena ukoliko ne donesu još novca…" 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dejankiss 185 Napisano Jun 3, 2018 Svrati ponekad, 178 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Goldwing 1800A/A, HONDA ST 1300A Pan European, Transalp XL 600V Prijavi odgovor kao problematičan To se zove iznuda i harač pod okriljem zakona, izvrdavanjem istog.Jedni bi da ga dosledno sprovode, a drugi u lancu baš i ne bi, mrsko im. Ali nema sekiracije... toliko ima članova u tom novom ZOBS-u koji mogu da se dosledno primenjuju, a motordžije se uhvatile baš za tih par labavih članova. Da li Siki Mališa :-), sada prvi čovek zvaničnog orkestra za pare tera motociklo?Послато са SM-A500H уз помоћ Тапатока Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
el classico 6034 Napisano Jun 3, 2018 Drug član, 4141 postova Lokacija: CH-HR-BiH Motocikl: 2002 K1200RS-1989 XTZ 750 Chesterfield- 1989 XTZ 750 FarawayBlue, 1985 Honda XLV750-RD01 Prijavi odgovor kao problematičan Šta ste, osim kukanja na forumu poduzeli glede ovako plhačkaški složenih premija za sezonske registracije???Neku širom zemlje organiziranu akciju blokiranja autoceste, prilaza gradovima..... nekakav parti... Vozim motor a nisam bajker..... 1 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
iksel 191 Napisano Jun 5, 2018 XL, 460 postova Lokacija: Београд, југ Motocikl: BMW F800GS, HONDA SH125i Prijavi odgovor kao problematičan Eво докле смо дошли у БГ... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DonToni 560 Napisano Jun 5, 2018 Zainteresovan, 620 postova Lokacija: Surčin Motocikl: GSF 1200 S Prijavi odgovor kao problematičan 19.04. bio broj 29-003, znači hiljadu motocikala registrovano (nove tablice) u BGD-u za mesec ipo dana... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
velvetwolf 465 Napisano Jun 5, 2018 Svrati ponekad, 330 postova Lokacija: Kop Motocikl: BMW F800GS Prijavi odgovor kao problematičan Nista se ne dobija bez borbe!! 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale-VFR 457 Napisano Jun 7, 2018 Zainteresovan, 531 postova Lokacija: Branicevski okrug Motocikl: Honda Hornet 600 2005 Prijavi odgovor kao problematičan Neki put mi je zao sto zivim u maleckom mestu..inace da sam negde u gradu ne bih propustao ove stvari... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dangubas 1197 Napisano Jun 7, 2018 kojekude, 251 postova Lokacija: nbgd Motocikl: tražim, gledam, probam, biram.. Prijavi odgovor kao problematičan ..šta se čeka ?? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Dr@g@n 345 Napisano Jun 7, 2018 Svrati ponekad, 468 postova Lokacija: Selo Vrbovno Motocikl: BMW R 1150 GS (2003) Prijavi odgovor kao problematičan On 1.6.2018. at 10:42, Dr@g@n je napisao: Kad i ako zavrsim javljam kako sam prosao. Prosao sam kao bos kroz trnje Nisam registrovao motor iz razloga sto mi je u zadnjem momentu javljeno da ukoliko ove godine registrujem na 5 meseci gubim zauvek dosadasnji bonus (popust). Sto znaci da ukoliko od sledece godine resim da registrujem ponovo na celu godinu placam registraciju 2.700 din. vise. Setili se ovi iz osiguranja gde da nadoknade gubitak ?? U prevodu "dzaba ste krecili" sa privremenom registracijom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...