muljaz 2320 Napisano Mart 3, 2021 Skuteras, 3752 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima vodjica oko koje malo spekne aluminijum i tasko spada. Mora malo da se kucne cekicem (gumenim), ne prejako posto je aluminijum krt. Ako si vec odvio sve safove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 814 Napisano Avgust 5, 2021 (promenjeno) Drug član, 1199 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Gledam malopre gornji deo karburatora i nije mi bas jasno, jel ovde nesto nije uredu? Promenio Avgust 5, 2021 član JankelA Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11640 Napisano Avgust 5, 2021 Ne silazi, 2518 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan Ta cevcica sajle gasa treba da je uslrafljena u telo karburatora.Igleda da je ispala ili oblajznuo navoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JankelA 814 Napisano Avgust 7, 2021 Drug član, 1199 postova Lokacija: Vrnjacka Banja Motocikl: Yamaha R1, Kawasaki KX450F, Beta RR350 Prijavi odgovor kao problematičan Jel zna neko koliko odprilike moze da se krece cena generalke za ovaj model (180 2t) ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
180cc 0 Napisano April 24 U prolazu, 2 postova Lokacija: Tu negde iza brda Motocikl: Gilera Runner 180 Prijavi odgovor kao problematičan Zdravo svima ja imam gileru runnera sp 180cc pa hteo bi da se posavetujem sa nekim ko su imali iskustva sta da uradim hocu da izvucem maksimalan potencijal iz ovog maxi scootera Trenutan setup -Gilardoni standard cillindar 180 -OEM radilica sa -Malossi leptiri -Dellorto 22 -Multivar malossi sa 10g rolnicama -Kais malossi -Standard zvono lamela i kaisnica -Diferencijal malossi -SM06 auspuh sa standardnom granom Imao sam malossi mhr radilicu imam i 172 malossi cilindar,na radilici sam sjebo klipnjacu pa sad ne znam dal vredi da je popravljam mogu da kupim samo novu i zamenim ,a sto se tice kita 172 sam zaminio opet sa standardom bolje mi ide motor i vise je eksplozivniji ili sam ja to samo umislio,hteo bih i da uzmem malossi cdi al se bojim da mi ne topi svecice, neki saveti sta da promenim sta da ostavim hvala svima unapred. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
alexanto 6726 Napisano April 24 BJB Maxi Scooter Club, 6202 postova Lokacija: Žabalj-NS Motocikl: Aprilia Atlantic 500 / CF Moto 450 MT Prijavi odgovor kao problematičan spajanje tema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2320 Napisano April 25 Skuteras, 3752 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Opis https://www.polovniautomobili.com/motori/25106030/gilera-runner? 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Betta 163 Napisano April 26 Svrati ponekad, 253 postova Lokacija: Zrenjanin Motocikl: Suzuki Burgman 400 K1 Prijavi odgovor kao problematičan Baš je zaokružio cenu, što se kaže beton Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2320 Napisano April 27 Skuteras, 3752 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja bih to terao. Da se zamene one rucice i retrovizori i dobar motor. To mi uvek bila zelja i imacu ga jednog dana da stoji kuci za po ekad kad je gust. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
cezarpa 11640 Napisano April 27 Ne silazi, 2518 postova Lokacija: pvo Motocikl: Benelli,gy6 125 Prijavi odgovor kao problematičan I pise nije za pocetnike. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 2320 Napisano April 27 Skuteras, 3752 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ja ne znam da l znate vi kako to ide i kakav je osecaj voziti se na tome. Klimnes glavom malo nazad i on ode na zadnji. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 14264 Napisano April 27 Integrisan, 7793 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Izuzetan i legendaran skuter. Ko misli da je igračka i da je spor grdno se vara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1962 Napisano April 27 Zainteresovan, 596 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Ljudi na to gledaju sa podsmehom. Skuterche… a ono azdaja. Ja sam imao jos drasticniji primer, Piaggio Typhoon 125 2t. Pa se zaigrao… Malossi 180 komplet kit, prenos, DellOrto 25 itd. Koliko puta sam skidao podrugljivi osmeh ljudima sa lica. Nije mogao vise od 135 jer nisam produzivao diff ali do 100-tke bukvalno kao iz pracke. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...