Bolence91 432 Napisano Januar 12 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Koje ulje u diferencijalu preporucujete za Forzu 350 2024 i po uputstvu ide 170ml ukoliko se samo menja bez otvaranja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.srba 63 Napisano Januar 12 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Po fabrici isto kao u motor, po vec mnogo puta iznesenom misljenju na ovom forumu, ulje za menjace i diferencijale 70w90...ja sam slusao savete iskusnijih...Sent from my SM-A536B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bolence91 432 Napisano Januar 25 Svrati ponekad, 115 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Vidim da postoji 75w90 i 80w90, koja je razlika u ovim uljima? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.srba 63 Napisano Januar 26 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Ja sam napravio "gresku u lapsusu" , mislio sam na 75w 90...a koja je razlika ne znam...Sent from my SM-A536B using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBg 2 Napisano Februar 3 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pozdrav,ima li neko da preporuči dobrog i korektnog majstora u Beogradu hteo bih uraditi upgrade prednjih i zadnjih amortizera ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeleniZub 162 Napisano Februar 3 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda Forza 350 2024; Prethodno: Honda NC750 DCT 2021; Kymco Downtown 300i 2014;Kymco Agility 50 4T 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Ja licno ne znam za drugog, preciznijeg i boljeg od @Satelis 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DraganBg 2 Napisano Februar 4 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Pre 6 sati, ZeleniZub je napisao: Ja licno ne znam za drugog, preciznijeg i boljeg od @Satelis Gde se nalazi tačno u BG,kako da kontaktiram čoveka ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZeleniZub 162 Napisano Februar 4 Svrati ponekad, 153 postova Lokacija: Krusevac Motocikl: Honda Forza 350 2024; Prethodno: Honda NC750 DCT 2021; Kymco Downtown 300i 2014;Kymco Agility 50 4T 2018 Prijavi odgovor kao problematičan Covek je veoma aktivan na forumu, posalji mu poruku preko ovog foruma i on ce ti objasniti sve vec kako treba. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.srba 63 Napisano juče u 10:38 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Nisam znao gde bi bilo prigodnije, dal ovdje ili na "Šta ste danas uradili na svom skuteru". Ipak sam za se opredelio za ovde....osim što je pre mesec dana kompletno pretresena, sve uglobljeno i semalirano i samo fercera, dobila je i perje. Pa izvolte...najlepša Forza u Srbiji...ne što je kod mene, nego brate stvarnooo....i ne, nije papagaj @boza_kg nego ljuta ala ... pa ako se desi da proletim pored nekog od vas nekada, odma ćete znati - eno ga onaj pubertetlija zarobljen u telu odraslog čoveka...(a bio je kul tip) 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1602 Napisano juče u 10:52 Zainteresovan, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Направи човек Педу од Хонде Шалим се друг, без увреде, најбитније да је теби лепа 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.srba 63 Napisano juče u 10:59 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan A šta fali Pedi ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dule2812 1602 Napisano juče u 11:06 Zainteresovan, 251 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Sym Cruisym 300 Alpha Prijavi odgovor kao problematičan Ништа, имао сам једну пре неку годину и срећно сам је продао Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
dr.srba 63 Napisano juče u 11:49 U prolazu, 34 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Eto...i ja ovu moju prodajem...mnogo me bre podseća na Pedu... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...