Bolence91 358 Napisano Februar 17 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Iskreno ne vezujem se previše za stvari, od 2015 sam promenio 4 modela i 4 marke, dok je kod mene odrzavam kako treba i volim da sve bude pod konac. Forzu uzimam 100% samo da se odlucim za boju i da sacekam neku nedelju da stigne 2024 proizvodnja... 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Loshmi82 348 Napisano Februar 17 Drug član, 1080 postova Lokacija: Beograd, Vracar... Novi Sad Motocikl: Bev 250ie. Prijavi odgovor kao problematičan Forza 350 je po meni prava mera...nisam imao prilike da probam...ali onako, na oko...top.. Jedino imam jos uvek problem da svarim dizajn prednjeg dela na novom modelu...nikako da mi legne... Model pre mi je vrh! Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 271 Napisano Februar 19 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Kao vlasnik dve forze do sada, prvo Forza 300 iz 2019 pa sada Forza 350 od prosle godine.. jedinu zamerku koju imam se odnose na prednje ogibljenje. Kad se naleti na ove nase sahte na putevima to pukne ko da nema amortizera napred. Ja sam ovu moju uzeo u septembru i evo do sada 1300km (zimovnik od 1.11 do pre neki dan). Od duzeg puta je isla do Temisvara. Potrosnja 3 do 3,5l (cini mi se da je aerodinamika restajling Forze 350 dala rezultate u smanjenju potrosnje). Sve je super sem prednjih viljuski. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Erorr 69 Napisano Februar 21 U prolazu, 56 postova Motocikl: 2024 Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Koliko sam ja razumeo, do sada je fabrički kofer bio 35L a od ove godine 45L ili je oduvek išao 45? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
QmBGD 4007 Napisano Februar 21 Drug član, 916 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda X-ADV Prijavi odgovor kao problematičan Mislim da je od 350-ke 48l, kao na ADV 350 i većini drugih Hondi poslednje generacije. Ozbiljan kofer, dve velike kacige stanu lagano. 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4781 Napisano Februar 21 (promenjeno) Drug član, 3651 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Može biti 35 ili 45l, po ovome šta pišu po sajtovima, u zavisnosti šta već stigne https://hondanews.eu/eu/en/motorcycles/media/pressreleases/453966/24ym-honda-forza-350 A malo podsećanje - taj kofer se plaća, i to baš podebelo, ne ide to gratis Za ADV 350 beše oko 400€ razlika u ceni sa koferom ili bez. Promenio Februar 21 član boza_kg Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
JunioR. 930 Napisano Februar 21 BJB Maxi Scooter Club, 430 postova Lokacija: Žabalj-NS Prijavi odgovor kao problematičan 300 je doplata za Forzu (6550/6850) i za ADV350 (7550/7850), sto je zapravo skroz ok za originalni kofer koji je keyless.. Obican Givi V47 bude toliko +- 1 2 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4781 Napisano Februar 21 Drug član, 3651 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Al ima recimo i Shad 46l, sa sve pločom za 177,40€ Nije original i nije keyless, al je super SHAD KOFER SH46 - DD MOTO DDMOTO.RS SHAD Gornji Kofer SH46 Dva Kljuca, Zapremina: 46L, Dolazi sa plocom. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Mugos 195 Napisano Februar 21 Svrati ponekad, 158 postova Lokacija: Novi Beograd Motocikl: SYM Simphony ST 200i Prijavi odgovor kao problematičan Voleo bih da znam kolika je nabavna cena, mislim da nas ovde deru za moto opremu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Erorr 69 Napisano Februar 21 U prolazu, 56 postova Motocikl: 2024 Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan U Austriji je bila ozbiljnija doplata, 800-900€, a sad vidim da je Forza trenutno na finoj akciji i to sa velikim koferom pa sam se baš iznenadio. Ja sam prošle godine probao da “sklopim” Forzu i izlazio sam na skoro 9k, sa Comfort sicem i velikim koferom Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
boza_kg 4781 Napisano Februar 21 Drug član, 3651 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Kymco Agility+ 300 Prijavi odgovor kao problematičan Svuda šišaju, al u Austriji biju po moto cenama, nisu baš normalni. Al i izem ti model kome je komforno sedište dodatna oprema Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Wildserbian 271 Napisano Februar 21 Svrati ponekad, 131 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750X Prijavi odgovor kao problematičan Kad sam video nabavnu cenu na fakturi hteo sam da se slogiram . Forza 350 4300E a ADV 350 4100E. A ovde ADV skuplji za 1000e. Kofer je od 45L keyless. Ja sam namenski uzeo na kraju sezone jer sam dobio mali popust na onu cenu od 6850e koliko kosta Forza sa koferom. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Sale HF350 12 Napisano Februar 21 U prolazu, 8 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Krajem maja 2023 sam kupio Forzu 350 sa fabrickim koferom za 6500e. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bolence91 358 Napisano Mart 18 Svrati ponekad, 96 postova Lokacija: Bor Motocikl: Honda Forza 350 Prijavi odgovor kao problematičan Danas preuzeta Forza 15 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2531 Napisano Mart 18 Drug član, 1090 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Neka je sa srećom,da se slatko navozaš. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Mart 28 (promenjeno) Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Zna li neko koliko je filter ulja za Forzu u Delti? Što se ogibljenja tiče, postoji prostor za unapređenje postojećih amortizera bez zamene delova. Meni je pre par dana istekla garancija pa se razmisljam da se uskoro upustim u avanturu. Promenio Mart 28 član SQTR Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Mart 29 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan 1800 dinara, bio u Delti. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Mart 29 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Hondino ulje 10W40 MA u Delti je poskupelo sa 1150 na 1700 dinara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12606 Napisano Mart 29 Ne silazi, 7345 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Batali Hondino ulje i sipaj Mannol, Silkolene, Liqui... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BalkanBiker 12 Napisano Mart 29 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Kakvo ulje sipate ? Preporuceno je 10w30 neko sipa 10w40 a 5w40 po viskoznosti je na sredini,vidim po internetu da koriste i to a ima i logike jer je najblize na 10w30 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BalkanBiker 12 Napisano Mart 29 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan Just now, Alekre said: Batali Hondino ulje i sipaj Mannol, Silkolene, Liqui... Zasto ne motul ? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 12606 Napisano Mart 29 Ne silazi, 7345 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Može i Motul naravno i još gomila drugih proizvođača. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Mart 31 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Ja već par godina koristim 10w40 MA, fabricko. Odlično se pokazalo ali u Delti ce nerado da vam ga prodaju. Zbog niske cene. Inace mi je to ulje preporučio jedan od servisera umesto 10w30. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BalkanBiker 12 Napisano April 1 U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan 8 hours ago, SQTR said: Ja već par godina koristim 10w40 MA, fabricko. Odlično se pokazalo ali u Delti ce nerado da vam ga prodaju. Zbog niske cene. Inace mi je to ulje preporučio jedan od servisera umesto 10w30. Do sad i ja samo fabricko,ali 10w30,a posto su temperature i do 40 stepeni mislim da nije ok ulje.Tako da dvoumim se izmedju motul 7100 ma2 10w40 i isto to ulje ali 5w40.ako uporedimo 10w30 ide prvo (po viskoznosti) 5w40 pa onda 10w40 najgusce. A za prenos uzimam 75w90 full sintetik. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
BalkanBiker 12 Napisano April 1 (promenjeno) U prolazu, 38 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 8/3/2023 at 12:28 AM, Satelis said: Da vam priblizim malo tehnikalije, zbivanje i cudesa.... stara 300-ka sa predjenih levo prozorce skinuti, trebace 14 duboka tankozidna dobra filtro los idemo na prenos uhhh dios mio uljce na diferencijal lose mož pakovati muljavo lose antifriz (mala maca zamena u odnosu na novi model) desna strana prelivni sud ispust kod pumpe odzracivanje ispod sica dobri standardna procedura na pomisao propada prednjica nije ni cudo...ka voda nece vise prednje plocice nosi ka stari model NC (duze) pre 2016 ovakve (plave, desne su od novog modela) ende sad idemo na novi model 300-ke (2019) Seo porbao.... sve je ok sem sto uzasno trese prednji kraj na kocenju, poluga poprilicno pulsira. Po povrtaku pitah vlasnika sta se desilo sa prednjom kocnicom, gde, kako je dobio defekt? Kaze vlasnik da je nov kupljen u Stojanovu i da je tako od provog dana nakon kupovine. Zalio se ali nista od toga.... treba vremena da nalegne. Rekoh, ovde se nesto desilo..... neverovatno koliko trese posto putuje cesto sa lepsom polovinom prelazimo na sinter odgovaraja od NC 2016+ osovina dobra, lezajevi dobri Odo porbati, neizdrz je jaci.... sve Ok, nema tresenja u voznji nakon kocenja. Sto dalje znaci da je disk pretrpeo stetu al niko ne zna kad i kakvu. zagledah u krug Necu gresiti dusu, deluje mi da je ovde nesto precutano pri prodaji .... prosao brzi voz idemo dalje f. v. f. u. svecka kais... nema potrebe bacati pare za oem kad je svakako mitsuboshi klizaci rolne dok je vruc ide ispustanje + klema labava aku odlican kao i punjenje rasklapanje ovi strafi mi trebaju ne bi li kada izišla vani ecu i regler su vam desno ako neko pita ovo mi treba, prilaz ostalome oznaka svecke kumuje dobro gazenje u visokim rpm ili bocno polaganje mastnjikavo odmastiti, prebrisati, udenuti sve jasno paziti na duzinu, nisi isti lezaj dobar sredjeno sve to prljavo zavrsi zato treba drzati .... ende ovo vec ne valja, vozi se do panja bolje preci na vise ks nego muciti sebe i makinu i ovde je ulje dif. lose uz nov disk i plocice ide... nova tecnost za posadi mora se cunak skinuti kako bi se nipli prislo kad smo vec kod cunka valja udenuti srafce i podlosku e sad nastaje prava patnja hladnjak je odma ispred termo grupe posuda desno ka i kod starog i ovo je isto ka i kod starog na hladnjaku desno dole imate takodjer ispust Ni sanjao nisam koliko je zajebano izbaciti sav antifriz, isprati sistem, udenuti novi, odzraciti.... zapravo prvi put vidim ovakvo resenje odzracivanja....mali kosooki se debelo nadrogirao. Ako neko bude imao muku oko zamene nek vice, napisacu detaljnije. Samde da znate ako nije dobro...upalice ECU lampu. makina spakovana, gotova, probana, sve Ok stari delovi pod sic spakovani i toj bi bilo toj Ugljesina 350-ca onomad dobi novo ulje i cekamo impresije primetih da se dosta sabija... nije sjajno, opravice se Toliko od mene Doslo je vreme za promenu antifriza,moze detaljnije (novi model) ? Sad si me malo uplasio kad je tebe to umorilo .. -Za diferencijal uzeo motul gear 300 75w90. -motul 7100 10w40 nisu imali,moze 5w40 isto 7100 ? Ili da cekam 10w40,sta je bolje.Hvala Promenio April 1 član BalkanBiker 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...