bokilic 6101 Napisano Mart 2, 2018 :), 5945 postova Lokacija: Nova Pazova! Motocikl: Bicikl Prijavi odgovor kao problematičan Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Marko81 1030 Napisano Mart 2, 2018 Zainteresovan, 689 postova Motocikl: XTZ 750 Prijavi odgovor kao problematičan Bolje da si se iniciro u masone, tamo nema nervoze, svi pusu i piju ko tito 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
sasa ns 1 3067 Napisano Mart 3, 2018 Ne silazi, 2915 postova Prijavi odgovor kao problematičan On 2/28/2018 at 22:07, zika56 je napisao: Gorivo najviše popije kočenje ispada da samja naj štedljiviji čovek na svetu-zvani stipsa,Naime moj versis ima 53000 km vozim ga od kad je bio nov .Prednje pločice tokico -taj model ide na dosta motora su fabričke i nisu menjane i imaju 3mm mesa.Znači još jedno 20000 km će trajati.Zadnje se uopšte nevide da su potrošene znači trajaće jedno 500.000 km. Teram često krugove na mišeluku ,prednje se ugreju onako a zadnje nemoš pipnuti rukom posle 3-4 kruga.Diskovi ko novi. Na hrvatskom motori.hr imaju mnogi ista iskustva sa versisovim pločicama diskovima. Malo sam otišo u van teme ali stvarno pločice mi extremno traju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...