PrleUE 55 Napisano Avgust 2, 2021 (promenjeno) U prolazu, 73 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Burgman 400, 2004; Honda Integra NC750D, 2019; Prijavi odgovor kao problematičan Dok čekam red za redovan servis krenule sitne prepravke. Za početak ubačene led sijalice za registarsku tablicu i pozicije napred. Leva pozicija zamenjena za minut, desna me baš namučila jer je sve tesno. Promenio Avgust 2, 2021 član PrleUE Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
brka21 16 Napisano Avgust 3, 2021 U prolazu, 37 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda PCX 125 Prijavi odgovor kao problematičan Koje si sijalice stavio u pozicije?Sent from my SM-G950F using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrleUE 55 Napisano Avgust 3, 2021 U prolazu, 73 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Burgman 400, 2004; Honda Integra NC750D, 2019; Prijavi odgovor kao problematičan KupujemProdajem WWW.KUPUJEMPRODAJEM.COM Praktično sve... Preko tri i po miliona oglasa, na jednom mestu! Njih sam stavio, super su mi se pokazale i na autu za unutrašnje osvetljenje. Imao sam i šire, one kao pečurke ali ne mogu da uđu u far. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iks 3 Napisano Octobar 14, 2021 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 300 NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Postovani da li neko moze napisati kako se krece prosecna potrosnja Integre grad/otvoren put? Pozdrav Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrleUE 55 Napisano Octobar 14, 2021 U prolazu, 73 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Burgman 400, 2004; Honda Integra NC750D, 2019; Prijavi odgovor kao problematičan Od 3.3 do 4.2l za ovih par meseci koliko je imam. Grad oko 4, autoput 4.2-4.3, otvoreni put može i blizu 3. U avgustu kad sam išao na Zlatibor bila je nenormalna gužva i to je bila potrošnja zbog sporije vožnje. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Octobar 14, 2021 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Postovani da li neko moze napisati kako se krece prosecna potrosnja Integre grad/otvoren put? PozdravZavisi od voznje.Ako vozis u D modu onda od 3,5 do 4 grad a otvoreno meni ne predje 3,5 u D modu, a ako vozis u S modu ili na “tipke” i da malo izvlacis onda ide oko 4,5l do 5l,ako se bas uzivis u voznju i da je ganjas onda ide i preko ali otprilike ne bi trebalo da ti prosek bude iznad 4,5 l i ako das sebi oduska i uglavnom je potrosnja jako niska za tu kubikazu..Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrleUE 55 Napisano Octobar 14, 2021 U prolazu, 73 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Burgman 400, 2004; Honda Integra NC750D, 2019; Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je D mod totalno beskoristan, suviše nisko i često šalta brzine, samim tim i motorčić za menjanje brzina se mnogo češće pali. U S modu na prvom stepenu vozim stalno, eventualno kada su veliki usponi ka planinama i sl. u drugom stepenu S moda. Treći stepen sam možda 2 puta koristio iz zezanja. Sad se setih da u drugoj temi(NC750x) D mod zovu "Traktor" mod. Slažem se sa @tanex da je potrošnja za tu kubikažu niska. Burgman 400 kad sam vozio nisam mogao ispod 4 spustiti. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
tanex 70 Napisano Octobar 14, 2021 Svrati ponekad, 217 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Honda nc700 Integra Prijavi odgovor kao problematičan Po meni je D mod totalno beskoristan, suviše nisko i često šalta brzine, samim tim i motorčić za menjanje brzina se mnogo češće pali. U S modu na prvom stepenu vozim stalno, eventualno kada su veliki usponi ka planinama i sl. u drugom stepenu S moda. Treći stepen sam možda 2 puta koristio iz zezanja. Sad se setih da u drugoj temi(NC750x) D mod zovu "Traktor" mod. Slažem se sa @tanex da je potrošnja za tu kubikažu niska. Burgman 400 kad sam vozio nisam mogao ispod 4 spustiti.A pazi na otvorenom gde nema uzbrdica D mod je ok za neko krstarenje.A ja imam 12’ i imam samo jedan S mod, a npr u D modu kad malo zavrnes gas on takodje izvlaci kao u S modu samo treba da ga poteras, a meni licno je najlepse na “tipkama” da vozim i tu mozes da prilagodis sebi koliko brzo ces menjati brzine i sta u tom trenutku zelis od motora.Sent from my iPhone using Tapatalk Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Octobar 25, 2021 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan I ja bih da se "Integrišem" pre sezone, nije zurba, pa javite ako cujete za neku 750 2017/2018. Ova bela sto je @PrleUE uzeo je top. Prava boja i sasvim realna cena. Sa srecom da je vozi. Uzeo bih je na 1. Malo ih ima kod nas 2018. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Octobar 26, 2021 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan Pre 13 sati, SQTR je napisao: I ja bih da se "Integrišem" pre sezone, nije zurba, pa javite ako cujete za neku 750 2017/2018. Ova bela sto je @PrleUE uzeo je top. Prava boja i sasvim realna cena. Sa srecom da je vozi. Uzeo bih je na 1. Malo ih ima kod nas 2018. A nesto iz uvoza? Ovde u Nemackoj ima jako lepih. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrleUE 55 Napisano Octobar 26, 2021 U prolazu, 73 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Burgman 400, 2004; Honda Integra NC750D, 2019; Prijavi odgovor kao problematičan 16 hours ago, SQTR said: I ja bih da se "Integrišem" pre sezone, nije zurba, pa javite ako cujete za neku 750 2017/2018. Ova bela sto je @PrleUE uzeo je top. Prava boja i sasvim realna cena. Sa srecom da je vozi. Uzeo bih je na 1. Malo ih ima kod nas 2018. Samo strpljivo i prati oglase. Ja sam 4-5 meseci gledao po par puta dnevno na PA šta ima i na kraju ga ulovio u sat vremena čim se pojavio. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Octobar 26, 2021 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan @DaliborBP Javi ako mozes da dovezes nesto sa malo proverenih kilometara. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iks 3 Napisano Octobar 26, 2021 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 300 NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan I ja gledam Integru za sledecu sezonu trenutno je slaba ponuda ja bih uzeo i stariji model samo da je u ok stanju. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Octobar 26, 2021 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan pre 45 minuta, SQTR je napisao: @DaliborBP Javi ako mozes da dovezes nesto sa malo proverenih kilometara. Ja se ne bavim uvozom. Ima kolega Pop koji to radi... Ja mogu da budem od pomoci,da pogledam kad ti se nesto svidi... Tu meni u blizini. Privatna lica su u pitanju,mogu nazvati,provozati. Km verujem da su tacne .... ebay ili mobile.de. Gledaj Stutgart i krug od 30 do 50km. Pratim i ja uvek... Posalji mi na PP broj pa se mozemo cuti preko vibera ili whatup ,pustim ti link ako nadjem nesto zanimljivo. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrleUE 55 Napisano Octobar 26, 2021 U prolazu, 73 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Burgman 400, 2004; Honda Integra NC750D, 2019; Prijavi odgovor kao problematičan Za zimus sam spremio malu zanimaciju, malo da ulepšamo motor stickerima. Ima različitih kombinacija, meni se ova lično najviše svidela. 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Octobar 26, 2021 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan To je lepa kombinacija. Inace se dizajner nije potrudio oko Integre S. Prakticnost joj je adut, izgled bas i nije. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iks 3 Napisano Octobar 26, 2021 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 300 NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Pre 2 sati, PrleUE je napisao: Za zimus sam spremio malu zanimaciju, malo da ulepšamo motor stickerima. Ima različitih kombinacija, meni se ova lično najviše svidela. Gde se mogu nabaviti nalepnice? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrleUE 55 Napisano Octobar 27, 2021 U prolazu, 73 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Burgman 400, 2004; Honda Integra NC750D, 2019; Prijavi odgovor kao problematičan Evo sajta: Stickers Line WWW.STICKERSLINE.NET Negozio powered by PrestaShop Samo na mobilnom ga mnogo loše otvara, mora na računaru. Ogrebao sam levu nalepnicu sa prednje strane i u Delti sam dobio cenu za nju-3.600 din. Ovo sve komplet za ceo motor je koštalo 42 EUR, sa sve poštarinom. Ubacili su i onu kosku za lepljenje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15798 Napisano Octobar 27, 2021 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Okaci sliku kad zavrsis, mislim da ce bas dobro izgledati. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
PrleUE 55 Napisano Octobar 27, 2021 U prolazu, 73 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: Suzuki Burgman 400, 2004; Honda Integra NC750D, 2019; Prijavi odgovor kao problematičan Biće, biće... Samo ne ide na masne teleskope da ih lepim... Šalim se, zimus ću se zezati negde u toploj prostoriji pa lagano jednu po jednu. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Satelis 15798 Napisano Octobar 27, 2021 Integrisan, 9288 postova Lokacija: Beograd - M.M.Lug Motocikl: Peugeot Satelis250 ...... Honda NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Ce bidne uskoro reseno i toj 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Octobar 27, 2021 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Honda NC 700 INTEGRA WWW.POLOVNIAUTOMOBILI.COM Honda NC 700 INTEGRA, 2012. godište, Scooter, vozilo prešlo 32000 km, Zemun. Cena Po dogovoru - Motori -... Idem sutra da pogledam ovu iz oglasa. Zna li mozda neko nesto njoj? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
SQTR 634 Napisano Octobar 28, 2021 Donaudampfschifffahrtselektrizitätenhauptbetriebswerkbauunterbea, 461 postova Lokacija: Cukarica Beograd Motocikl: Forza 350 ('22) Prijavi odgovor kao problematičan Probao, nije to sto ttazim. Nastavljam da ttazim do prve kiše pa onda pauza do Marta. Čim počne loše vreme nije mi do motora. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Iks 3 Napisano Octobar 28, 2021 U prolazu, 7 postova Lokacija: Beograd Motocikl: X max 300 NC750XD Prijavi odgovor kao problematičan Jel ne odgovara kao model pa bi nesto drugo ili samo Vam se nije primerak sa oglasa svideo? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DaliborBP 1229 Napisano Octobar 28, 2021 BJB Maxi scooter club, 1658 postova Lokacija: Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE Prijavi odgovor kao problematičan I kolika je cena? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...