Jump to content

Moto Zajednica

DaliborBP

Članovi
  • Broj tema i poruka

    1556
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

O članu DaliborBP

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Backa Palanka SRB / Ludwigsburg DE
  • Motocikl
    Honda NC 750x dct

Contact Methods

  • Skype
    dadobp88 instagram

Poslednji posetioci profila

10719 profile views

DaliborBP's Achievements

Drug član

Drug član (4/6)

1,1k

Reputacija u zajednici

  1. @otolePG-MNE jesi video link sto sam postavio? Ima u De.
  2. Evo link .... Gerade bei #Kleinanzeigen gefunden. Wie findest du das? https://www.kleinanzeigen.de/s-anzeige/benelli-trk-502-ecu-steuergeraet/2621713818-306-18644?utm_source=sharesheet&utm_medium=social&utm_campaign=socialbuttons&utm_content=app_android
  3. Ima na ebay,Nemacka. 200e... pise 502
  4. U ove reci sam se licno uverio. Kad sam isao sa Wragom na kafu,isto mi je u razgovoru rekao. 'Ne radi ' ga motor i rekao je da ide na prodaju. Nedugo zatim,prodao.
  5. Bozo nemoj probavati Saleta,ozenjen je,otac dva sina,poznajem ga licno. Sala naravno Bozo,nadam se da nema ljutnje. (msm tebe ne poznajem pa moram da pitam) Ista visina ne znaci istu konstituciju. Tako da,svakako treba probati svaki motor pre kupovine. Na slepo ne vredi prica.
  6. Ja gledam Skoplje,pa Morovic... to je selo blizu mene. A tako se jede kod nas u kraju. Obilno i domacinski...
  7. Ako je gel,ne brigaj.
  8. U S modu ,uvek salta nize i u visokim je obrtajima....ali ako se i desi da sam u D,klik na minus 1 ili 2 x koliko mi treba i odradi se posao.
  9. AGM i gel nije isto... ' Da li je AGM baterija isto što i akumulator sa gelom? Ova dva pojma često se mešaju, a odgovor je: nije isto. AGM zadržava elektrolit u specijalnim sepratorima od mikro vlakana, dok je kod gel akumulatora u elektrolit dodat aditiv na bazi slilikona, koji ga zgušnjava i pretvara u gel, po čemu su i dobili ime. Funkcija gela je praktično ista kao i kod AGM-a, i sprečava “ bućkanje” i prosipanje slobodnog tečnog elektrolita. AGM akumulatori su daleko prodavaniji od gel akumulatora, obzirom da su jeftiniji, i da u istoj veličini raspolažu većim kapacitetom od baterija sa gelom. ' Moj glas ide exide-u. Andreja Doo Temerin
  10. Ja sam isto imao problem. Reci mi jer stari buzir ili sve novo komplet? Ali ako Dare kaze da nije dobar ugao,to je AMIN.
  11. DaliborBP

    NC750X 2016

    Probao sam i rh09 ,malo je nizi. Ne bi ja nista imao protiv u tom periodu da sam i njega pazario. Daleko od toga da je ruzan,ali ovaj je 'proveren. ' Majstor to zmureci sklapa,rasklapa,tako da i ovaj radi posao. Jos par dana pa idem po njega,zimski san (parking) istice. Baterija je spremna.
  12. Ima jedan voge sr3,kupljen neki dan,prvi u Srb. Dobili smo eksluzivne i slike i snimke mi iz stare maxi bande. Ukljucice se valjda...
  13. Kao sto ti je stariji kolega napisao,ti si gospodin kupac i trazis da se utvrdi sta je i kako. Ako se to nije desavalo,nego sad nakon 600km,ocigledno je neki problem.
  14. Nema potrebe za vikanjem, vikanjem smatram ovih !!!! par komada. Forum je mesto gde ljudi iskazuju svoje misljenje. Svacije treba saslusati/procitati ali ne i prihvatiti. Ja bi najradije vozio 95+ konja ali ne mogu. Imao sam NOV motor,ali je skakutao kao jarac na putu. Isti sam sa 680 ili 90km prodao,jer nisam bio zadovoljan. Znaci krenuo od 0 do 690 i resio da prodam jer sam za tih 690km video dosta mana koje ne mogu da dozvolim na motoru koji krece od 0. Ali to sam vec zaboravio. Tako da, mogu da kazem i za novo i za polovno sta hocu,a dal ce se vecina sloziti ili manjina,to je u ovom trenutku nebitno. Moj post je bio vezan za branjenje stava,tj.motora koji ko poseduje. Mene ovde ne zanima ko kakvu zenu ima,nego motor. Sta je na tom motoru plus ili minus,a koliko ti x j...zenu,ja od toga nemam nista,a slozices se i vecina ovde. Opusti se,uzivaj u motoru,evo lepog vremena. I da dodam,ja konrektno za ovaj motor NEMAM sta da kazem,jer nisam posedovao,sve sto sam izneo je bilo za moj bivsi motor. Ne treba stvari generalizovati.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja