N.F.S. 21668 Napisano Jul 12, 2023 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Mogu ti reci da sam se danas vrteo, sedao na rezervoar A sediste, kao i svako... Prvo sam otisao da mi se podigne ovaj mali naslon za ledja, pa sam onda 2x slao da se menja tvrdoca sundjera, sve to sa fabrickim tapacirungom... Kada se pogodilo da mi oblik i tvrdoca odgovara, poslao sam da se estetika odradi. Ovako kao sa slike sa izmenom nijanse ove sive boje, stavljamo svetliju da se uklopi sa bojom bocnih plastika. 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Zarkela 1561 Napisano Jul 12, 2023 Drug član, 986 postova Lokacija: Kikinda Motocikl: Honda VT500c, Suzuki Bandit 600 mk1 Prijavi odgovor kao problematičan Ubaci bordo nijansu, bice lepo uklopljeno uz motor. Mada lepo bi bila kombinacija crno bordo nijanse 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
bdada 14135 Napisano Jul 12, 2023 moto merkat °°, 4890 postova Lokacija: Šid Motocikl: Yamaha TDM 3VD Prijavi odgovor kao problematičan pre 32 minuta, N.F.S. je napisao: Kada se pogodilo da mi oblik i tvrdoca odgovara, poslao sam da se estetika odradi. Skolski primer personalizovanja vozila, mislim da oni bogatuni sto personalizuju Lambo, Ferdzu i slicne zveri rade samo estetiku. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Jul 12, 2023 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sutra ocekujem od Ivice sliku sedista, prosledicu Hvala na lepim recima i sugestijama, i ako zvuci kao nesto zametno a ja "naporan", nije tako! Danas bas sa pomenutim pricam, u minut vremena objasnim sta i kako hocu, saslusam eventualni savet , kada sediste na doradu saljem, markerom obelezim mesta korekcije... (plus sto svaki zahvat platim naravno) 4 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano Jul 13, 2023 Drug član, 1075 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Merak nema cenu. Baš je dobar 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DanCer 43 Napisano Jul 13, 2023 U prolazu, 26 postova Lokacija: Hrvatska, Zagreb Motocikl: Honda Integra 750S Prijavi odgovor kao problematičan Ekipa jel moze pomoc? Prije 1500km stavljen nov lanac DID 520VX3 i JT lančanici. Danas idem podmazat lanac i vidim da jedna karika blago ostaje blokirana, kad ono spojnička. Ide on i mrda se rukom u svim smjerovima, gurnem i serafciger izmedu i napinjem lijevo desno ona ide ali se ne vraca lagano u normalno stanje kao druge karike. Jel to i vama tako ili moram kupit novu kopcu i promijenit je? Nadalje, primjetio sam da lanac lagano hopsa u voznji, jel to mozda bas zbog te karike jer kad na nogari vrtim kotac lanac je nekad manje napet, a nekad kako treba biti. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
pronto 6592 Napisano Jul 13, 2023 Ne silazi, 6518 postova Lokacija: Vrmdža, Sokobanja Motocikl: konzerviran Prijavi odgovor kao problematičan Taj koji ti je nitovao spojnicu, pretegao je i sada pravi probleme. Biće otprilike najbolje da nađeš novu i da se to uradi kako treba...ako je lanac prešao tek 1500, vredi se pomučiti. Ja bih otišao kod tog istog (ako si to bio ti, eto ti onda popravni ) i zahtevao da ponovi operaciju o svom trošku. Sa novom spojnicom, NE tu da popušta! 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Jul 13, 2023 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nista ne bih dodao... Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DanCer 43 Napisano Jul 13, 2023 U prolazu, 26 postova Lokacija: Hrvatska, Zagreb Motocikl: Honda Integra 750S Prijavi odgovor kao problematičan Eto, javio se bas decku koji je slagao lanac i narucili smo novu kopcu. Ne moze vjerovat da je pretegnuo. Tocno u voznji cujem sk sk sk sk sk zvuk i zato mi se probudila sumnja da nes ne valja sa lancem pa reko idem ga podmazat kad ono imam sta vidjet. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
X8 Vračar 4860 Napisano Jul 13, 2023 Ne silazi, 2223 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC700D Integra Prijavi odgovor kao problematičan Zar nije VX3 druge boje, da ne kažemo zlatan spolja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
DanCer 43 Napisano Jul 13, 2023 U prolazu, 26 postova Lokacija: Hrvatska, Zagreb Motocikl: Honda Integra 750S Prijavi odgovor kao problematičan Uzeo sam ovog jer je 50-60€ jeftiniji. Inace da, ima u zlatnoj boji. pre 5 minuta, X8 Vračar je napisao: Zar nije VX3 druge boje, da ne kažemo zlatan spolja? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Jul 13, 2023 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Nema nista od sedista ni danas ocigledno... Integra prelivena keramik premazom, po suncu prici jedino sa maskom za varenje 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Džim Džarmuš 2523 Napisano Jul 13, 2023 Drug član, 1075 postova Lokacija: 🌍🌎🌏🇷🇸 Motocikl: BMW C400GT🏍 🛵Beverly300hp,Honda x-adv 750 Prijavi odgovor kao problematičan Jesi sam mazao?Šta je korišćeno? Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Jul 13, 2023 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Ovo sam koristio, ne da se uslikati ali odusevljen sam. "MANIAC LINE CERAMIC ULTRA SPEED WAX" Nije skupo, deluje da cu za celu sezonu imati da trljam 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Jul 13, 2023 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Inace... Ovu "Maniac" liniju je Marina pronasla, na mene je potsetilo kaze 1 2 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Jul 14, 2023 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Stigle slike Jos da do mene dodje... Poslednja slika je "pre". 7 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Jul 14, 2023 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Jedino mi je ovaj step na zadnjem sedistu visak! Vozim malo pa ce morati i to da se koriguje. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Jul 14, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Sad ces morati i ovu bordo/braon plastiku na nosu/tabli da ofarbas Jooj, integra. Ja poceo da skupljam lovu, uz malo srece sledece godine i ja uzimam jednu. Promenio Jul 14, 2023 član francuz69 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Jul 14, 2023 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Sacuvacu ti ovu Taman cu do tada poraditi sve... 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Jul 14, 2023 (promenjeno) Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Gledaj… ako si ozbiljan pisi PM. Preferiram kupovinu od poznatog Promenio Jul 14, 2023 član francuz69 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8007 Napisano Jul 14, 2023 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan @francuz69 ako ubediš @N.F.S.,to ti je džek pot. 1 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Jul 14, 2023 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Tek sam je uzeo, i registracija mi krece od 17.07-og... Prodavacu je sigurno samo malo da se zanimam, nisam imao ovakav motor/skuter. Obe gume sam stavio nove, lanac/lancanici, svi filteri, sve kocione plocice, akumulator... Staro mesec dana (nabrojano). Ako se poklopi da ti odgovara kada meni dosadi super! Jedino sto ne radi (polovicno nesto) je amortizer sedista (resicu i to), sve resto u top formi. Bez obaveze obostrano! @francuz69 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
gebee&co 8007 Napisano Jul 14, 2023 Drug član, 2110 postova Lokacija: Jagodina Motocikl: Suzuki Bandit 650SAL0 Prijavi odgovor kao problematičan Ja samo rekoh,ako te ,,ubedi". 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
N.F.S. 21668 Napisano Jul 14, 2023 Integrisan, 9447 postova Lokacija: Kragujevac Motocikl: ---Honda--- Prijavi odgovor kao problematičan Emotivno sam jedino (a da je stvar u pitanju) bio vezan za cbr1000... Ovo resto je zanimacija da kazem tako, malo se vozim, uzivanje sam nasao u ovakvim radovima, pa kao trazim neki deo po internetu, bas mi "treba", pa iscekivanje, ugradnja... 3 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
francuz69 1867 Napisano Jul 14, 2023 Zainteresovan, 588 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Integra 700 Prijavi odgovor kao problematičan Sjajno. Aj onda ovako, racunaj da sam ja stavio shapu na nju pa da vidimo. Svakako pre zime necu biti u mogucnosti da trgujemo, pa cu da te pingujem u nekom momentu oko NG da vidimo kako si raspolozen. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...