muljaz 3078 Napisano pre 18 sati (promenjeno) Skuteras, 3889 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ta sijalica sa svojim socivom ne moze da se podesi bolje. Drugar je stavljao na auto H7 i imao je isti problem. Nisko gadja cak i kad safove na faru okrenes na max Promenio pre 18 sati član muljaz 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Miljko.83 1 Napisano pre 18 sati U prolazu, 42 postova Lokacija: Cuprija Motocikl: Kawasaki er 5 Prijavi odgovor kao problematičan Moja nije integra nego je Honda NC 700x ali pretpostavljam da imaju iste farove Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8840 Napisano pre 17 sati Ne silazi, 3769 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Lik sto mi radio farove je radio Integru, stavio mini projektor, pravi dan, lepo izgleda a nikom ne smeta. Ovo bukvalno moze bilo ko sam da uradi, malo teze ide otvaranje fara, ima dve vrste projektora, koji se srafe po sredini gde ide sijalica ili u 4 tacke, sta god resivo je. XENON CARTEL | Reparacija i modifikacija farova (@xenon_cartel) • Instagram reel WWW.INSTAGRAM.COM 25 likes, 0 comments - xenon_cartel on November 24... 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
muljaz 3078 Napisano pre 5 sati Skuteras, 3889 postova Lokacija: Ivanjica Motocikl: T-Max 500 Prijavi odgovor kao problematičan Ima jedan problem kod projektora, teme krivine ti ostane u potpunom mraku,cak bez ikakvog traga svetla, ali kad ispravis motor stvarno se vidi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8840 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 3769 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan To imam problem i ovako sa fabrickim, zato maglenke poprave stvar Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2827 Napisano pre 5 sati (promenjeno) Drug član, 1785 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Za taj mrak u krivini ja ne znam šta ću da radim. Mnogo nezgodno. Prošli vikend smo se vraćali noću preko Rgotine iz Majdanpeka za Zaječar i kasnije Jagodinu. Baš je zajebano. @RankoBg87 Ima drugar SW Motech....ali nije to nešto neuporedivo bolje. Promenio pre 5 sati član Bojan_Jgd Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8840 Napisano pre 5 sati Ne silazi, 3769 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Pa pomaze, nije nesto sad da pravi dan al kad se rasire pomogne. Meni je problem sto sam svakako corav Tu mi jos jedan motor i kod njega far na kormanu tako da je dosta bolje po krivinama. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2827 Napisano pre 4 sati Drug član, 1785 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Pa nisam ni ja neki soko što se tiče vida Probaćemo sledeći put da malo raširimo levo i desno.....mada se nadam da neću imati ovakve situacije više Gledah neke maglenke koje imaju žiroskop i pomeraju se kako skrećeš ali vidim da su iskustva uglavnom loša. A cornering lights su uglavnom rešenja na višoj klasi motora. Kod maglenki jeste bolje jer vidiš daj deo blizu motora ali kada gledam duboko u krivinu kako sam navikao-mrkli mrak. Uhvatio sam sebe da kada vozimo jedan iza drugog gde sam ja pozadi, ja zapravo gledam gde on osvetljava a ne gde su moja svetla. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 8840 Napisano pre 4 sati Ne silazi, 3769 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Tako je bilo sad za Rumuniju, bio prvi, slabo vidim, tek sam ih neki dan rasirio, pitam Grafiga kako on po krivinama, kaze super ima kornering a ti prvi pa jos dodatno vidim Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Bojan_Jgd 2827 Napisano pre 4 sati Drug član, 1785 postova Lokacija: Jagodina,Serbia Prijavi odgovor kao problematičan Lisac lukavi Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...