Jump to content

Moto Zajednica

DanCer

Članovi
  • Broj tema i poruka

    26
  • Pridružio se

  • Posetio poslednji put

1 Pratilac

O članu DanCer

  • Rođendan 22.02.1993.

Profile Information

  • Pol
    Muškarac
  • Lokacija
    Hrvatska, Zagreb
  • Motocikl
    Honda Integra 750S

Poslednji posetioci profila

93 profile views

DanCer's Achievements

U prolazu

U prolazu (1/6)

43

Reputacija u zajednici

  1. Hvala ti puno, idem odmah narucit!
  2. Ima li netko iskustva sa nc700shop.com? Navodno Francuski shop, jel uzimao netko preko njih kojim slucajem i jeli sve proslo uredu? Moram dampere u zadnjoj felgi mijenjat i jedino ih tamo imaju odma na stanju.
  3. Rađeno je sa original DID alatom, promijenio sam kariku i sad je ok
  4. Uzeo sam ovog jer je 50-60€ jeftiniji. Inace da, ima u zlatnoj boji.
  5. Eto, javio se bas decku koji je slagao lanac i narucili smo novu kopcu. Ne moze vjerovat da je pretegnuo. Tocno u voznji cujem sk sk sk sk sk zvuk i zato mi se probudila sumnja da nes ne valja sa lancem pa reko idem ga podmazat kad ono imam sta vidjet.
  6. Ekipa jel moze pomoc? Prije 1500km stavljen nov lanac DID 520VX3 i JT lančanici. Danas idem podmazat lanac i vidim da jedna karika blago ostaje blokirana, kad ono spojnička. Ide on i mrda se rukom u svim smjerovima, gurnem i serafciger izmedu i napinjem lijevo desno ona ide ali se ne vraca lagano u normalno stanje kao druge karike. Jel to i vama tako ili moram kupit novu kopcu i promijenit je? Nadalje, primjetio sam da lanac lagano hopsa u voznji, jel to mozda bas zbog te karike jer kad na nogari vrtim kotac lanac je nekad manje napet, a nekad kako treba biti.
  7. Mislis komplet spuh ili samo lonac? Sta se tice kofera, meni je to top. Za grad ih skidam ako mi ne trebaju, koristim ih ako trebam u ducan po neki špeceraj. Ispod sica mi taman stane torbica sa dokumentima, sprej za lanac itd. Zadnji kofer ne skidam nikad, to je zavareno gore hahahah.
  8. Evo i mene u Integra klanu. Otišao Burgman i odmah uzeo Integru 750, 2015g sa tada 23800km, sada vec ima preko 25tkm, nije ni 2 tjedna kod mene. Odmah promijenio lanac i lancanike.
  9. Vidim da se komentira kako je Burgija 400 K7 pa nadalje spora, istina je da serijski prijenos ne radi svoj posao kako treba, tocnije radi dobro samo u podrucju od 80-120kmh dok prije i nakon toga je tuga nevidena. Ali uz Malossi Multivar ili DrPulley( bolje je kupiti po novome TechPulley) to je druga dimenzija, dok ne probate kako taj skuter dise kad ga zavrtite 7000 obrtaja na ubrzanju onda ne znate kako ide i sta sve moze. Potrosnja se i dalje drzi do 4.5L sto sa Malossi Multivarom nece biti moguce. Ja sam pogodio u bocu taj prijenos, 14.5gr DrPulley i Malossi zuti feder, ide toliko dobro da kad probate isti skuter sa serijskim prijenosom mislili bi da je 10ks jaci. Autocesta 170-175 bez problema(172kmh je 161gps), uhvatis jos malo zavjetrine iza nekog tko se brze vozi, kazaljka poklopi 180kmh na 8300 okretaja. Spomenuo sam TechPulley, to je trenutno unapredena verzija DrPulley, svima je poznato da se DrPulley voli zarotirat u variomatu kad se malo potrose ili deformiraju zbog ostrih rubova na ploci variomata. Kod TechPulley je to skoro pa nemoguce jer koriste dva zuba za navodenje kroz kanal i dio koji gura variomat je napravljen da stalno ostane u istom polozaju. Svi frendovi voze Techpulley i nikad nikakvih problema, kod mene se DrPulley okrenuo vec drugi puta tako da prelazim na Techpulley.
  10. Ovo mi je bila izlaznost remena sa Malossi rolicama 19gr i bez lima na variu( slika1), krajnja 165kmh na 9200 okretaja. A ovo mi je izlaznost sa Malossi Kevlar remenom 26mm sirine i DrPulley 16gr. ( slika2), krajnja 175kmh+ na 8200 okretaja. Sada sa Mitsuboshi original remenom koji je 28mm, DrPulley i Malossi federom imam na 175kmh 7900-8000okretaja. Okretaji su puno stabilniji sa Malossi federom i uvijek na okretanje gasa drzi 6900-7000 okretaja u ubrzanju.
  11. Ide 175kmh na 8000 okretaja, da imam negdje dionicu na autocesti da ide nizbrdo to bi islo debelo preko 180kmh. Da napomenem, kad sam ga uzeo isao je 155kmh i tukao u blokadu na 9600 okretaja, a sada tripujem na autocesti 150-160kmh na 7500 okretaja. Ah gle i kod mene je serijala prijenos ali home made obrada na strugu dala je svoje, em je obraden variomat i ventilavar, kratio sam bolcnu za 1mm i dodao sajbicu 1mm ispod matice variomata da je opet sve u mjeri. Dobio sam izlaznost remena u vrh variomata sto na full serijskom neces dobit, sa Drpulley remen ide sada totalno u spic variomata.
  12. Na 5200 ide 100kmh. Ubrzanje drzi 6900-7000okr i tu je najjaci, osjeti se tu da najjace vuce
  13. Evo odradio sam servis, mjera zadnje polutke je (slika1), uslo se u dnu 1mm pa do vrha. (Slika2) variomat sa sublerom da se vidi da nema ponovnog trosenja. (Slika3, 4 i 5)sjeli novi klizaci i zabiljezen redosljed, zatim lagano podmazane DrPulley rolice. (slika 6 i 7) stavljen Malossi zuti centralni feder, vidi se i razlika naspram originala (slika 8 i 9) sve ocisceno i namontirano, sada sam stavio Mitsuboshi original remen, prije sam koristio Malossi XKevlar koji radi isto Mitsuboshi ali je 26mm sirine nov dok je original 28mm. (slika 10 i 11) stavljena Heidenau K66 rain guma, samo mogu reci najbolja guma koju sam ikad koristio na prednjem kotacu, straga koristim Continental ContiScoot. Evo i video ubrzanja, start i okretaji na pun gas su perfektni, start i prijenos rade u opsegu od 500-800 okretaja https://youtube.com/shorts/wKkTi0sV8oY?feature=share
  14. Prije montiranja odlucio pocistiti malo vario i srediti ove udubine di DrPulley zapne, primjetio sam ja to vec prije al sad se lagano dobiva obris na rolicama pa da mi ih ne potrosi prebrzo, odlucih se poigrat biaksom. Evo i slika variomata nakon 20tkm od tokarenja, budem slikao i sa sublerom da se vidi da nema udubina. Znaci dolazimo do zakljucka da kad se redovno cisti cvt prostor od prasine, tad se ne trose dijelovi u njemu, znaci problem je preslabom protoku zraka kroz cvt kao i hladenju njega.
×
×
  • Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja