Jump to content

Moto Zajednica

Koje gume uzeti?

Recommended Posts

• Svrati ponekad, 162 postova
  • Motocikl: BMW K1200 GT

Ja na kraju uze Mitas Toruing Force, nakon mesec ipo dana sage sa Delti com (motogume.rs) koja se neslavno zavrsila (2 puta otkazali pa poslali gumu dot 45/18) poludeo i narucio Mitas. Sad da ih montiram, registrujem motor, pa da vidim kako ce da bude sa njima.

• Sviđa mi se 1

Podeli ovaj odgovor sa prijateljima

• Svrati ponekad, 118 postova
  • Motocikl: BMW S1000XR

Isti problem sa Delti com (motogume.rs). Šalju stari DOT po ceni nove gume...

Kako si na kraju izašao sa njima na kraj? Mene i dalje zavlače, prošlo je 2 nedelje, ja i dalje nisam rešio problem...

• Svrati ponekad, 162 postova
  • Motocikl: BMW K1200 GT

Nisam ih platio unapred, to je bilo olaksavajuce, pa sam im slao mail da necu da prihvatim gumu, jer su mi dan pre nego sto treba da stigne javili da je guma matora. Na to su mi ponudili popust od 30% na cenu, sto je glupost jer mi ne treba toliko stara guma. Na kraju sam poslao opsiran mail sa zakljuckom da ako ce da je daju za 10e da mi posluzi kao saksija za cvece kod keve u dvoristu, da cu da uzmem ali da to ne moze da se smatra novom gumom.

Ja cu dobro razmisliti da li cu ikada preko njih poruciti nesto, prvo sam imao one razlike u ceni zavisno od uredjaja sa kojeg pristupim (cene su bile vece 15k u totalu za dve gume Roadsmart IV GT). Kada sam dobio odgovor od njih da je to tako kako jeste i da je moguce da cena varira, jeftinija varijanta mi nije vise iskakala. Onda narucih Roadsmart 3 koji je izlazio kao dostupan, 8k skuplji par od Mitasa, nije neka razlika. Nakon 7 radnih dana od porudzbine sam dobio mail da ce da kasne 3 dana zbog obima posla. Nakon 12 radnih dana sam dobio informaciju da ipak nemaju gume. U tom trenutku se pojavljuju opet roadsmart iv gt na stanju i ja porucujem njih ali 5 dana kasnije dobijam info da ih nema na stanju (sajt i dalje pokazuje da ima). Na kraju porucujem Bridgestone T31GT i sve ide ok, posle 2 nedelje sam dobio info koji dan stizu da bi mi dan ranije poslali mail u kojem pise ponovo za zadnju gumu da stize u petak i ispod u cosku DOT 45/18. E tu sam izgubio zivce, otkazao porudzbinu, bio besan 2 dana i na kraju otisao na IPG, narucio Mitas, stigle sutradan DOT 24/25.

Kada Mitaske dodju na zamenu organizovacu gume negde od preko jer ovde ili je dranje ili cekas pa dobijes saksiju a ne gumu.

• Sviđa mi se 1

Pridruži nam se!

Možeš sada da napišeš svoj odgovor, a kasnije da se registruješ. Ako imaš nalog, uloguj se i napiši svoj odgovor.

Gost
Odgovori na ovu temu...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Aktivni korisnici   1 član

• Create New...

Važno obaveštenje

Nastavkom korišćenja ovog sajta prihvatate Pravila korišćenja