mihajlovic11 114 Napisano Četvrtak u 15:37 Svrati ponekad, 102 postova Lokacija: beograd Motocikl: liberty 125, beverly 250....... Prijavi odgovor kao problematičan Potpuno si u pravu.....ali što kažu "radoznalost je ubila mačku" Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Blackened 1643 Napisano pre 23 sati (promenjeno) Drug član, 876 postova Lokacija: Novi Sad - Koh Phangan Motocikl: '23. HONDA CB500X RR2 (prethodno '98. XL600V) Prijavi odgovor kao problematičan Je l' neko razmislja da proba nove Michelin Anakee Adventure 2? Nema jos nekih testova. Za asfalt i lagan suv offroad mi je prva verzija bila ok, i po hladnom/mokrom asfaltu su jako dobre. Pa kada malo budem odmarao od tezeg offroad-a i vise isao na duze puteve stavio bih te. Vidim oko 300e par u DE, zavisno od dimenzije. Vise nemaju 160/60-17, pa bih isao na 170/60-17 zadnju. Promenio pre 23 sati član Blackened Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3481 Napisano pre 22 sati ODUSTO OD DIJETE, 2977 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Da ne otvaram novu temu a ima veze sa gumama. Montirao one ugaone alu ventile, sa Alija. E sad imam problem sa pumpanjem guma. Kao da je ventil malo tanji od standardnih i bilo koji pištolj da satvim ne može da dihtuje već ispušta vazduh. Probao i one nastavke raznorazne koji se šrafe na mesto kapice. Probao i razne pištolje za pumpanje, menjao i nastavke i jedino dihtuje ručna pumpa za bajs. Bojim se da stanem na nekoj pumpi i ispustim vazduh a ne napumpan novi. Jedino još nisam probao onaj ručni aku kompresor koji nosim ispod sedišta. Ima li neko rešenje za ovaj problem.Ovakav priključak jedino dihtuje, da li ima da se negde kupi kao nastavak za pištolj koji ide na kompresor. Evo slike kakav mi treba priključak. https://www.venerabike.rs/proizvod/pumpa-bee-motorna-alu-crna-av-dv-pv Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6583 Napisano pre 22 sati Drug član, 3004 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Naleteo sam na jednom motoru da nije htelo da se šrafi, u aku kompresoru imam vise nastavaka i sa onim starim klasičnim moze, kao sto si ti postavio, mislim da se zavrne samo na crevo. Probaj nadji tih nastavaka pa nesto prepravi. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Alekre 15914 Napisano pre 21 sati Integrisan, 8257 postova Lokacija: Smederevo Motocikl: TDM 900 Prijavi odgovor kao problematičan Nisu dobri ti ventili. Ja ih ne bih koristio, da ne daj Bože negde moram da pumpam gumu a da moram nešto specifično da imam. Bušio sam gume vikendima, ne treba još ta muka sa ventilima. Ako je motiv za te ventile bio zbog lakšeg pristupa... Ja sam to rešio tako što sam kupio adapter crevo od 30cm. Šrafi se na ventil i onda se na drugom kraju pumpa. Tako da mi je lakše pumpanje i mogu lako da koristim manometar. Stvarno dobra stvar, preporučio bih svakome. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
RankoBg87 6583 Napisano pre 21 sati Drug član, 3004 postova Lokacija: Beograd Motocikl: Honda NC750x Prijavi odgovor kao problematičan Ne znam koliko je para, videti da li odgovara original s nekog motora, kod mene su krivi metalni. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3481 Napisano pre 21 sati ODUSTO OD DIJETE, 2977 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan Ma nema šta nisam probao, imam gomilu tih nastavaka koji se šrafe na ventile za lakši pristup, razne pumpe, kupio neke nastavke za pištolj kao adaptere i jedino ova pumpa radi posao. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
Vujka 1130 Napisano pre 10 sati Zainteresovan, 241 postova Lokacija: Nyborg, Danska Motocikl: Kawasaki versys 650gt - 2021 Prijavi odgovor kao problematičan Pre 11 sati, ZEMZEM je napisao: Da ne otvaram novu temu a ima veze sa gumama. Montirao one ugaone alu ventile, sa Alija. E sad imam problem sa pumpanjem guma. Kao da je ventil malo tanji od standardnih i bilo koji pištolj da satvim ne može da dihtuje već ispušta vazduh. Probao i one nastavke raznorazne koji se šrafe na mesto kapice. Probao i razne pištolje za pumpanje, menjao i nastavke i jedino dihtuje ručna pumpa za bajs. Bojim se da stanem na nekoj pumpi i ispustim vazduh a ne napumpan novi. Jedino još nisam probao onaj ručni aku kompresor koji nosim ispod sedišta. Ima li neko rešenje za ovaj problem.Ovakav priključak jedino dihtuje, da li ima da se negde kupi kao nastavak za pištolj koji ide na kompresor. Evo slike kakav mi treba priključak. https://www.venerabike.rs/proizvod/pumpa-bee-motorna-alu-crna-av-dv-pv Nisam siguran da sam te najbolje razumeo... Namontirao si nove ventile koji su tanji, i kada navuces prikljucak bilo koje pumpe ne dihtuje dobro i vazduh curi izmedju? Ako je tako, jedino sto mi pada na pamet je da uzmes termo buzir crevo, nabaci preko ventila i zagrej. Tako ces podebljati ventil. Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...
ZEMZEM 3481 Napisano pre 10 sati ODUSTO OD DIJETE, 2977 postova Lokacija: ZEMUN Motocikl: TRACER 9 GT & NMAX155 Prijavi odgovor kao problematičan @Vujka Razmišljaoi o tome ali onda ne bih mogao da navrnem kapicu ventila, mada nisam probao a mogao bih danas. 1 Citat Podeli ovaj odgovor sa prijateljima Link to post Share on other sites More sharing options...